نکات پخت لازانیا و راز خوشمزگی لازانیا و فوت فن به هم نچسبیدن لازانیا
نکات پخت ته چین مرغ و راز خوشمزگی ته چین مادر بزرگ
نکات پخت ته چین مرغ برای پخت ته چین مرغ، میتوانید از مرغ سینه یا ران استفاده کنید. اما باید مطمئن شوید که مرغ به طور کامل از استخوان جدا شده است …
نکات پخت مربای سیب و راز خوشمزگی مربای سیب خانگی و خوشمزه
نکات پخت مربای سیب نکات پخت مربای سیب و راز خوشمزگی مربای سیب خانگی و خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای سیب، با تنوع …
نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه
نکات پخت دیگچه نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد یکی از دسرهای سنتی و محلی شهر …
نکات پخت لازانیا
نکات پخت لازانیا و راز خوشمزگی لازانیا و فوت فن به هم نچسبیدن لازانیا در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
لازانیا از آن دسته غذاهایی است که نمیتوانید آن را خوشمزه بپزید! با استفاده از خمیری که در تهیه لازانیا به کار میرود، میتوانید با انواع و اقسام مواد میانی ترکیب کنید. برای رسیدن به لازانیاای کاملاً برشته و ترد، میتوانید آن را در فر تهیه کنید. همچنین، میتوانید لازانیا را روی شعله گاز نیز پخته و حتی اگر به تنهایی قصد تهیه لازانیا را دارید، میتوانید دو رول لازانیا را در توستر یا روی شعله گاز به سرعت آماده کنید.
انواع لازانیا را بشناسید
دو نوع لازانیای خشک و پیش پخت در بازار موجود است. نوع دوم از لازانیا نیازی به پختن در آب جوش ندارد و به عبارتی فقط کافی است آن را کمی خیس کنید و سپس مواد میانی را تهیه و درون آن بریزید. هنگام پختن لازانیا، بهتر است ابتدا آب را به جوش بیاورید و سپس کمی نمک و چند قطره روغن به آب جوش اضافه کنید. در نهایت، به آرامی ورقههای لازانیا را داخل آب جوش قرار دهید. استفاده از روغن باعث میشود ورقههای لازانیا به هم چسبیده نشوند.
روش رنگی شدن لازانیا
اگر میخواهید لازانیا رنگی شود، میتوانید در آب جوش کمی زردچوبه یا رنگ خوراکی بریزید. این کار باعث میشود لازانیا یک رنگ زرد بسیار زیبا به خود بگیرد. البته، اگر بخواهید رنگ آن شفافتر شود، میتوانید مقداری زعفران را دم کنید و به آب جوش اضافه کنید.
آشنایی با برندهای مختلف
همواره بهتر است دو نوع متفاوت از لازانیا را با هم نپزید، زیرا ممکن است برندهای مختلف زمان پخت متفاوتی داشته باشند. به همین دلیل، اگر قصد دارید مقدار زیادی لازانیا درست کنید، حتماً سعی کنید ورقههای لازانیا از یک برند باشند.
چکار کنیم لازانیا به هم نچسبد
یکی دیگر از مشکلاتی که برخی خانمهای خانه دار با پخت لازانیا دارند، این است که ورقههای لازانیا به هم چسبند. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است به آب جوش کمی روغن اضافه کنید و علاوه بر آن، با استفاده از یک قاشق چوبی تمیز، به آرامی ورقههای لازانیا را در آب جوش تکان دهید تا به هم چسبیده نشوند.
راه جلوگیری از خمیر شدن لازانیا
زیاد جوشیدن ورقههای لازانیا میتواند باعث خمیر شدن آنها شود. اگر میخواهید لازانیا را با سس زیاد و آبکی بپزید، بهتر است ورقههای لازانیا را کمی سفتتر بپزید. زیرا اگر بیش از حد جوشیده شده باشد، به سرعت خمیر میشود و ظاهر آن خراب میشود.
آبکش کردن لازانیا
حتماً بعد از پخت لازانیا، ورقههای آن را بلافاصله داخل یک آبکش بزرگ قرار دهید و آب سرد روی آن بریزید تا کاملاً سرد شوند. این کار باعث میشود ورقههای لازانیا حالت اولیه خود را حفظ کنند و پس از پخت له نشوند. این در نتیجه باعث زیبایی ظاهری این غذا میشود.
روش خشک کردن لازانیا
در صورتی که زمان کافی دارید، میتوانید پس از آبکشی ورقههای لازانیا، آنها را روی یک پارچه پهن کنید تا آب اضافی آنها کشیده شود. این روش، همانند مرحله آبکشی، برای حفظ زیبایی و حالت اولیه ورقههای لازانیا موثر است.
میتوانید از انواع و اقسام مواد میانی برای تهیه لازانیا استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که تکههای گوشت یا سوسیس باید به اندازه مناسب باشند.
در اکثر بستهبندیهای لازانیا، یک بسته کوچک ادویه خاص قرار داده شده است. حتماً از این طعمدهنده استفاده کنید.
پیاز داخل لازانیا نباید قابل دیدن باشد. میتوانید پیاز را خیلی ریز خرد کنید یا آن را با رنده درشت رنده کنید.
لازانیا را با حداقل روغن تهیه کنید. لازانیای چرب، شکل و شمایل خوبی ندارد.
میتوانید با انواع سسها مواد میانی را طعم دار کنید.
اگر قصد استفاده از رب گوجه فرنگی در مواد میانی لازانیا را دارید، حتماً آن را تفت داده و به میزان کمی از رب گوجه استفاده کنید.
برای جلوگیری از آبریزی قارچ در لازانیا، آن را با حرارت بالا تفت دهید.
لازانیا را در ظرفی پیرکس و غیر چسب تهیه کرده و قبل از ریختن مواد، حتماً کف و دیوارههای ظرف را کمی چرب کنید.
به طور معمول، در هر لایه، روی خمیر کمی مواد گوشتی و سپس پنیر میریزند. میتوانید در لازانیای رژیمی فقط در آخرین لایه پنیر بریزید.
حتماً اولین لایه (کف ظرف) که در ظرف میریزید، مقداری سس سفید باشد و سپس یک لایه لازانیا روی آن قرار بدهید.
میتوانید از پنیر پارمزان و گودا در تهیه لازانیا استفاده کنید.
در تهیه سس شامل، حتماً از کره تازه و شیر پاستوریزه استفاده کنید و آن را روی حرارت کم آماده کنید تا ته نگیرد.
برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا در فر، میتوانید ظرفی پر از آب در فر قرار دهید.
برای گریل کردن روی لازانیا، کافی است ۳ دقیقه نهایی شعله بالای فر را روشن کنید.
اگر نمیخواهید اطراف لازانیا خیلی خشک شود، دیواره ظرف را با سس شامل آغشته کنید.
برای ایجاد حالت چسبندگی بیشتر و بافت بهتر در پنیر، میتوانید مقدار مساوی پنیر پارمزان و موزارلا را با یک عدد تخممرغ و کمی نمک مخلوط کرده و در هر لایه از آن استفاده کنید.
برای جلوگیری از بیرون رفتن مواد از داخل لازانیا، به شکل حصیری خمیر را پهن کنید.
بعد از اینکه لازانیا را از فر خارج کردید، حتماً به آن چند دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود. در غیر این صورت، ممکن است از هم پاشد.
لازانیا را میتوانید به شکل لقمهای یا رولی نیز تهیه کنید. این روش برای تهیه فینگرفود و همچنین تهیه لازانیا روی گاز بسیار کاربردی است.