;
طرز تهیه فلافل با نخود پخته به سبک اهوازی - چلوگوشت
نکات پخت پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خانگی اصل

نکات پخت پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خانگی اصل

نکات پخت پیتزا پپرونی نکات پخت پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خانگی اصل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا پپرونی در حال حاضر …

نکات پخت لازانیا و راز خوشمزگی لازانیا و فوت فن به هم نچسبیدن لازانیا

نکات پخت لازانیا و راز خوشمزگی لازانیا و فوت فن به هم نچسبیدن لازانیا

نکات پخت لازانیا نکات پخت لازانیا و راز خوشمزگی لازانیا و فوت فن به هم نچسبیدن لازانیا در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. لازانیا از آن …

نکات پخت سوهان و راز خوشمزگی سوهان قم حرفه ای و شرکتی

نکات پخت سوهان و راز خوشمزگی سوهان قم حرفه ای و شرکتی

نکات پخت سوهان نکات پخت سوهان و راز خوشمزگی سوهان قم حرفه ای و شرکتی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد سوهان برای اولین بار در …

طرز تهیه فلافل با نخود پخته

طرز تهیه فلافل با نخود پخته و سیب زمینی طرز تهیه فلافل با نخود پخته نی نی سایت فیلم طرز تهیه فلافل خانگی با نخود طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته طرز تهیه فلافل ساده خانگی فلافل با نخود پخته بهتره یا خام نی نی سایت فلافل با نخود پخته بهتره یا خام طرز تهیه فلافل با مخلوط کن

فلافل یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و معروف جنوبی است که از لبنان وارد ایران شده است و مورد استقبال قرار گرفته است.این غذا به روش های مختلفی در نقاط مختلف ایران تهیه می شود  که در این مطلب می خواهیم نحوه تهیه فلافل با نخود پخته را به شما آموزش دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل با نخود پخته در ادامه با سایت چلو گوشت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
سیر۲ حبه
نعنا یا گشنیز و جعفریبه میزان دلخواه
نمک – فلفل – زردچوبه – زیرهبه مقدار لازم
پودر انبه – پودر گشنیز – پودر میخک – پودر سیر – پودر پیاز – پودر جوز هندیبه مقدار لازم

طرز تهیه فلافل با نخود پخته

 

مرحله اول

برای تهیه فلافل با نخود پخته باید ابتدا یک یا دو روز نخود را در آب بخیسانید تا هم نرم شود و هم نفخ ناشی از خوردن حبوبات از بین برود تا بعد از خوردن فلافل دچار مشکل نفخ نشوید.

مرحله دوم

در این مرحله نخود را به همراه آب در قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید و دو ساعت اجازه دهید تا نخود پخته شود.البته می توانید نخود را نپزید و فقط در آب بخیسانید که روش دوم مرسوم تر است.

مرحله سوم

در این مرحله باید پیاز و سیر و نخود را چرخ کنید یا با میکسر خوب میکس کنید.بهتر است که مرحله چرخ نخود و پیاز و سیر را دوباره تکرار کنید تا نخود خوب ریز شود و دانه های ریز نخود در فلافل زیر دندان تان نماند.

مرحله چهارم

تمام ادویه ها و سبزیجات گفته شده را به نخود چرخ کرده اضافه کنید و خوب مواد را ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند.بعد از آن روی ظرف را سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه بگیرد.

مرحله پنجم

حالا وقت آن است که ظرف را از یخچال خارج کرده و شلی و سفتی مواد را کنترل کنید ، اگر مواد سفت بود کمی آب اضافه کنید تا موقع پخت ترد و پفکی شود.معمولا فلافل سفت پفکی نمی شود.

مرحله ششم

حالا ظرف روغن را روی اجاق قرار داده و صبر کنید تا روغن داغ شود ، سپس بوسیله قالب فلافل ها را در روغن بریزید و صبر کنید تا خوب سرخ شوند ، سپس از روغن خارج کرده و روی دستمال قرار دهید تا روغن فلافل گرفته شود.

مرحله هفتم

فلافل شما آماده است و می توانید با نان ساندویچی یا سنگک یا لواش به همراه گوجه فرنگی و خیار شور و کاهو و کلم و …. سرو کنید.معمولا در سرو این غذا از سس انبه نیز استفاده می شود.

طرز تهیه فلافل با نخود پخته به سبک اهوازی

نکات کلیدی در تهیه فلافل

معمولا فرق فلافل های خانگی و فلافل های بازاری در ادویه آن ها است.

در تهیه این غذا می توانید از بادمجان و ماش و سیب زمینی هم استفاده کنید.

حتما از زیره سیاه و سبز و تخم گشنیز در تهیه غذای خود استفاده کنید.

اگر مایع فلافل شما خیلی شل باشد مواد در موقع سرخ شدن از هم باز می شوند.

دانه های نخود چرخ کرده بهتر است کمی بزرگتر از دانه های شکر باشند.

اگر تازه کار هستید و می ترسید که مواد از هم باز شوند می توانید یک تخم مرغ به مواد خود اضافه کنید.

تهیه فلافل با نخود خام معمولا نتیجه بهتری نسبت به تهیه فلافل با نخود پخته دارد.

راز اول خوشمزه شدن فلافل بازاری

اجازه دهید رازی راجع به خوشمزه شدن فلافل‌های بیرون را به شما بگویم: سیب زمینی! بله، سیب زمینی می‌تواند راز خوشمزه شدن فلافل‌های بیرون باشد. فلافل‌ها از سیب زمینی برای افزایش طعم و لذت فلافل استفاده می‌کنند. سیب زمینی باعث ترد شدن فلافل می‌شود و فلافلی که با استفاده از سیب زمینی تهیه می‌شود، دقیقا مانند فلافل‌های خوشمزه بیرون می‌شود.

راز دوم خوشمزه شدن فلافل بازاری

راز بعدی برای تهیه فلافل، نحوه چرخاندن مواد با چرخ گوشت است. برای اینکار باید هنگام چرخاندن مواد فلافل، از سری دهنه گشاد چرخ گوشت استفاده کنید تا نخودها به‌طور کامل چرخ شوند. در حین چرخاندن نخودها، حتما باید سیب زمینی نیز به همراه آنها به چرخ گوشت اضافه کرده و همراه با نخودها چرخاند. سری دهنه تنگ ممکن است باعث گِل شدن نخود در چرخ گوشت شود و حتی ممکن است باعث سوختن چرخ گوشت هم شود. به‌علاوه، در نهایت باید پیاز خردشده و سیر را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 فروردین 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.