نکات پخت ماهی سالمون و راز خوشمزگی ماهی سالمون خوشمزه - چلوگوشت
نکات پخت خورشت بادمجان و فوت و فن غلیظ شدن خورش بادمجان

نکات پخت خورشت بادمجان و فوت و فن غلیظ شدن خورش بادمجان

نکات پخت خورشت بادمجان نکات پخت خورشت بادمجان : غذای مورد علاقه بسیاری از افراد در تمام سنین، خورش بادمجان است. این خورش را هم با گوشت و هم با مرغ می …

نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه

نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه

نکات پخت لپه نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه در سایت چلو گوشت.لپه یکی از حبوباتی است که در غذاهای مختلفی استفاده می شود.از معروف ترین …

نکات سالاد کاهو و ذرت و راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت خوشمزه و خانگی

نکات سالاد کاهو و ذرت و راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت خوشمزه و خانگی

نکات سالاد کاهو و ذرت نکات سالاد کاهو و ذرت و راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. …

نکات پخت ماهی سالمون

طرز تهیه ماهی سالمون در ماهیتابه طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده بهترین روش مزه دار کردن ماهی سالمون طرز تهیه ماهی سالمون سوخاری طرز تهیه ماهی سالمون نواب ابراهیمی قیمت ماهی سالمون ماهی قزل آلا

نکات پخت ماهی سالمون و راز خوشمزگی ماهی سالمون خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

ماهی سالمون به دلیل ویژگی‌های بسیار متعددش، یکی از خوراک‌های دریایی بسیار لذیذ و خوشمزه به شمار می‌آید. این ماهی که به عنوان یک منبع تغذیه مورد استفاده در ایران و سراسر جهان محسوب می‌شود، به دلیل ارزش غذایی بالای گوشتش شناخته می‌شود. علاوه بر این، مصرف ماهی سالمون می‌تواند تأثیر مثبتی بر کاهش افسردگی داشته باشد و به کاهش وزن و پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک کند. اگر به دنبال کاهش وزن و رعایت رژیم غذایی هستید، حتماً باید این غذای دریایی لذیذ را به برنامه غذایی‌تان اضافه کنید. سالمون شباهت‌های زیادی به ماهی قزل‌آلا دارد و در خانواده‌ی ماهی‌های آزاد قرار می‌گیرد.

خواص فوق العاده ماهی سالمون

ماهی سالمون به عنوان یکی از ماهی‌های پرمغذ و سالم شناخته می‌شود. با داشتن غنای بالایی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری، به بهبود سلامتی بدن کمک می‌کند. این ماهی دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ به‌همراه پتاسیم است که در کنترل فشارخون نقش دارند. همچنین با مصرف پروتئین موجود در سالمون، حجم عضلات افزایش می‌یابد و با مصرف متنوع ویتامین‌های گروه B، در مقابل بیماری‌های قلبی محافظت انجام می‌شود.

مصرف پروتئین حاصل از سالمون احساس سیری را تقویت کرده و ترشح هورمون‌های کنترل‌کننده اشتها را تنظیم می‌کند. این تأثیر به همراه اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ به کاهش وزن به نحو مؤثری کمک می‌کند. بیماری‌های جدی مانند بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت به دلیل التهابات در بدن تشکیل می‌شوند. در نتیجه، مصرف سالمون می‌تواند به کاهش التهابات در انواع نقاط بدن کمک کند. اهمیت ویژه‌ای دارد که با چالش‌های مربوط به بیماری آلزایمر که با کاهش توانایی یادآوری خاطرات در انسان‌ها همراه است، با مصرف ماهی سالمون به‌عنوان یک راه‌حل پیشگیری و درمان از این بیماری مقابله کنیم.

مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون

ماهی سالمون یک عدد

پیاز یک عدد متوسط

سیر سه حبّه

لیموترش یک عدد

کره و زعفران به‌مقدار لازم

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

نمک، تخم گشنیز و فلفل سیاه به‌ مقدار لازم

نحوه آماده کردن مواد اولیه

قبل از شروع مراحل تهیه ماهی سالمون با یکی از روش‌های انتخابی، ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید.

در مرحله اول، می‌توانید ماهی را به میزان دلخواه خرد کنید و سپس با دقت آن را شستشو دهید.

سپس باید منتظر بمانید تا آب ماهی به‌طور کامل خشک شود. اگر زمان کمی برای پخت سالمون دارید، می‌توانید از یک پارچه تمیز برای خشک کردن گوشت ماهی استفاده کنید.

پیاز را به شکل خلالی و سیر را به صورت حلقه‌هایی خرد کنید.

لیموترش را به دو قسمت تقسیم کرده و آب آن را استخراج کنید.

حالا در یک ظرف مناسب با درب، ماهی خردشده، سیر، پیاز، نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، روغن زیتون، آبلیمو و البته کمی زعفران را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

می‌توانید مواد آماده‌شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به گوشت سالمون نفوذ کنند. برای جلوگیری از پخش بوی ماهی در یخچال، می‌توانید از ظرفی با درب استفاده نمایید.

نحوه گریل کردن سالمون

برای استفاده از روش گریل کردن سالمون، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا تابه گریل را روی شعله گاز قرار داده و منتظر بمانید تا آن گرم شود.

کمی کره را به تابه گریل اضافه کنید تا آب موجود در آن ذوب شود و روغن تابه را پوشش دهد.

تکه‌های ماهی را با قسمت پوست به سمت پایین در تابه گریل قرار دهید و تا زمانی که قسمت پوست سرخ و رنگارنگ شود، صبر کنید.

سپس تکه‌های سالمون را برگردانید تا سمت دیگر نیز سرخ و آماده شود.

حالا می‌توانید سالمون گریل شده را طبق سلیقه‌تان تزئین کرده و سرو کنید.

نحوه کباب کردن سالمون

در این روش تهیه و پخت سالمون، توصیه می‌شود پوست ماهی را از گوشت جدا نکنید؛ زیرا در هنگام کباب کردن احتمال جدا شدن بافت آن وجود دارد. مراحل کباب کردن سالمون به شرح زیر است:

ابتدا از یک توری کمک بگیرید و آن را با یک لایه نازک از روغن چرب پوشانده، سپس ماهی را در داخل توری قرار دهید.

سپس ماهی را با قسمت پوست بر روی ذغال آماده شده برای کباب کردن قرار دهید و منتظر بمانید تا سطح آن به رنگ طلایی برسد.

پس از طلایی شدن یک سمت ماهی، همین مرحله را با سمت دیگر آن نیز انجام دهید.

حالا ماهی کبابی شما آماده است تا برای وعده ناهار یا شام سرو شود.

نحوه پخت سالمون در فر

در مرحله تهیه ماهی، ابتدا مواد اولیه‌ای که در بالا اشاره شده را با هم مخلوط کرده و ماهی را به این مخلوط فراگیرانید تا مواد درون آن جذب شوند و ماهی به استراحت بپیوندد.

پس از گذشت نیم ساعت، ماهی را در یک ظرف پیرکس قرار داده و سطح آن را با فویل پوشانید تا در فر حفظ شود.

به فویل چند سوراخ بزنید تا بخار تشکیل شده از پخت‌پز معمولی، به‌طور متوسط عبور کند.

دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و فر را برای ۱۰ دقیقه گرم کنید.

پس از این مرحله، ظرف را در دمای ۳۵ درجه سانتی‌گراد و به مدت زمان مشخص درون فر قرار دهید تا ماهی به‌طور کامل پخته شود.

اگر تمایل دارید ماهی را به صورت برشته سرو کنید، فویل را بردارید و گریل فر را روشن کنید.

هنگام خارج کردن ماهی از ظرف پخت، حتماً از داغی ظرف اطمینان حاصل کنید.

نکات پخت ماهی سالمون

به منظور بهبود طعم ماهی، می‌توان از سبزیجات عطری مثل تره، مرزه و ترخون بهره برد.

برای افزایش لذت غذایی، می‌توان ماهی پخته شده را با سیب زمینی کبابی ترکیب کرد.

در هنگام خرید ماهی، به تازگی آن توجه کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.

جهت جلوگیری از احساس ناخوشایند بوی ماهی پس از پخت، می‌توانید پوست پرتقال یا لیمو را سوزانده و از انتشار بوی نامطبوع ماهی جلوگیری کنید.

طرز تهیه ماهی سالمون در ماهیتابه طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده بهترین روش مزه دار کردن ماهی سالمون طرز تهیه ماهی سالمون سوخاری طرز تهیه ماهی سالمون نواب ابراهیمی قیمت ماهی سالمون ماهی قزل آلا

رابطه ماهی سالمون و لاغری

پروتئین‌ها و اسیدهای چرب موجود در ماهی سالمون، باعث ایجاد اشباعیت و احساس سیری می‌شوند و به تأمین انرژی مورد نیاز بدن کمک می‌کنند. افرادی که تلاش می‌کنند وزن خود را کاهش دهند، می‌توانند این نوع ماهی را به برنامه غذایی خود اضافه کنند.

مصرف ماهی سالمون در بارداری مجاز است؟

پروتئین و اسیدهای چرب موجود در ماهی سالمون مناسب برای تأمین تغذیه مادر و رشد جنین هستند. با این حال، مصرف بیش از حد این نوع ماهی ممکن است منجر به جذب بیش از حد جیوه شود و برای مادر و جنین ممکن است مشکل‌ساز باشد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.