;
نکات پخت حلوای هویج و فوت و فن خوشمزه ترین حلوای هویج - چلوگوشت
نکات پخت خورش به اصفهانی و فوت و فن و راز خوشمزگی خورشت به

نکات پخت خورش به اصفهانی و فوت و فن و راز خوشمزگی خورشت به

نکات پخت خورش به نکات پخت خورش به : خورشت به یکی از خورشت‌های محبوب و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است که با استفاده از گوشت قرمز یا گوشت مرغ، سبزیجات، …

نکات پخت کیک در توستر و زمان پخت کیک در توستر به صورت حرفه ای

نکات پخت کیک در توستر و زمان پخت کیک در توستر به صورت حرفه ای

نکات پخت کیک در توستر نکات پخت کیک در توستر و زمان پخت کیک در توستر به صورت حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. …

نکات آش جو + 17 ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو

نکات آش جو + 17 ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو

نکات آش جو نکات آش جو + ۱۷ ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو در سایت چلو گوشت. آش جو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل است که معمولا در فصول سرد …

نکات پخت حلوای هویج

خوشمزه ترین حلوای هویج حلوای هویج با شیر حلوای هویج مجلسی طرز تهیه حلوای هویج برای 10 نفر حلوای هویج بدون آرد حلوای هویج برای ۲۰ نفر طرز تهیه حلوای هویج رنده شده حلوای هویج شیرازی

قبل از دانستن نکات حلوا هویج بای بدانیم که حلوا هویج، یک دسر سنتی شهر ارومیه است که در مناسبت‌های مختلف برای پذیرایی سرو می‌شود. این حلوا بدون استفاده از آرد تهیه می‌شود و از شیره انگور و مغز گردو استفاده می‌کند. هویج برای تهیه این حلوا نباید رنده شود، بلکه با غذاساز یا همزن به شکل پوره دربیاورید تا بهترین نتیجه را بگیرید. هرچقدر مقدار هویجی که در حلوا استفاده می‌کنید به نسبت آرد بیشتر باشد، حلوا خوش طعم‌تر خواهد شد.

برای تهیه حلوای هویج، می‌توان از شیر به جای آب استفاده کرد. همچنین این حلوا را می‌توان برای تزیین حلوای معمولی و تیره رنگ استفاده کرد و با آن روی حلوا شکوفه زد. برای سرو حلوای هویج، می‌توان آن را به شکل قالبی در کپسول‌های مافین با قیف و ماسوره بریزید.

در تهیه حلوای هویج، باید به این نکته توجه کنید که حلوا را خیلی حرارت ندهید. زیرا آرد هر چه بیشتر تفت بخورد، رنگش تیره‌تر می‌شود و بهتر است رنگ حلوای هویج روشن باشد. برای اینکه حلوای هویج خوشمزه باشد، می‌توانید از مقدار بیشتری هویج استفاده کنید.

نکات مربوط به گلاب در حلوای هویج

همانطور که می‌دانید، گلاب عصاره‌ای است که از گل محمدی به دست می‌آید و نسخه بهترین آن در شهرهای کاشان و میمند فارس تهیه می‌شود. امروزه در تمام فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها، شیشه‌های گلاب با نام تجاری متفاوت در دسترس هستند. با این حال، بسیاری از این محصولات، خالص نیستند و بوی آن‌ها نمی‌تواند با بوی اصیل گلاب مطابقت داشته باشد. گلاب اصیل بوی گل محمدی دارد و ترشی و تلخی در بوی آن حس نمی‌شود. همچنین، رنگ گلاب اصیل شفاف، روشن و بدون رسوب است. هنگام خرید گلاب، باید به این نکات توجه داشته باشید که گلاب اصیل دارای طعمی سنگین و تلخی ملایمی است و بوی آن باید با بوی گل محمدی مطابقت داشته باشد.

نکات مربوط به هل در حلوای هویج

استفاده از پودر هل سبز بهتر است، زیرا نسبت به هل سفید، بوی بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب‌تر است.

نکات مربوط به زعفران در حلوای هویج

توصیه می‌شود همواره از زعفران دم‌کرده غلیظ استفاده کنید، زیرا هر چقدر زعفران را با آب بیشتری دم‌کنید، رنگش کم‌رنگ‌تر خواهد شد و برای رسیدن به رنگ مطلوب، باید بیشتری از آن استفاده کنید. بنابراین، نحوه دم‌کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم‌کردن زعفران، ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند، کاملاً پودر کنید. سپس به ازای هر قاشق چای‌خوری زعفران، ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ را به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد.

بهتر است زعفران را در ظروف درب‌دار در فریزر نگه‌داری کنید و در هنگام استفاده اجازه دهید در دمای محیط یخ‌زدایی شود. پس از هر بار استفاده، زعفران باقی‌مانده را دوباره در فریزر قرار دهید. همچنین، حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای این‌که بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است، زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار دهید. اگر روغن پس نداد، یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

طرز تهیه حلوای هویج

ابتدا هویج‌ها را به دقت شسته و پوست آن‌ها را برداشته و برش‌های کوچکی از آن‌ها بگیرید. سپس آن‌ها را در قابلمه‌ای قرار دهید و کمی آب به آن‌ها اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و هویج‌ها را تا زمانی که نرم شوند، آبپز کنید.

سپس هویج‌های پخته را به داخل دستگاه مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و شکر، گلاب، هل و زعفران را به آن اضافه کنید. حدود یک دقیقه را برای مخلوط کردن هویج‌ها با این مواد، در نظر بگیرید تا هویج‌ها خوب له شوند و دانه‌های شکر حل شوند.

در میان‌های این مرحله، آرد گندم را الک کنید و آن را در یک قابلمه یا ماهی‌تابه دیواره بلند قرار دهید و روی حرارت کم قرار دهید. آرد را با شعله کم چند دقیقه تفت دهید و سپس روغن را به آن اضافه کنید.

آرد و روغن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با شعله کم تفت دهید و مدام هم بزنید تا آرد نسوزد. برای تهیه حلوای هویج، نیازی به آردی تیره و خیسیده نیست. به محض اینکه بوی خامی آرد از بین برود، آماده است.

سپس، هویج پوره شده را به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و سریع هم بزنید تا جایی که حلوا سفت شود و از دیواره‌های قابلمه یا ماهی تابه جدا شود. در این مرحله حلوای هویج آماده است. حلوا را در ظرف سرو مورد نظرتان بریزید و با تزیین دلخواه نوش جان کنید.

نکات طلایی پخت حلوای هویج

شیرینی هویج‌ها متفاوت است، بنابراین وقتی شکر را به هویج اضافه کرده و آن دو را با هم مخلوط می‌کنید، باید چک کنید که شیرینی آن کافی است یا خیر، و در صورت لزوم، مقداری شکر دیگر اضافه کنید.

می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید و یا روغن و کره را به اندازه مساوی با هم مخلوط کنید.

حتما قبل از تفت دادن آرد، آن را الک کنید؛ زیرا بیشتر آردها صاف و یک‌دست نیستند و در صورتی که الک نشوند، حلوا حالت گلوله گلوله خواهد شد که خوشایند نیست.

مقدار روغن حلوا باید به اندازه‌ای باشد که بعد از مخلوط شدن با آرد، روی آن بپوشاند.

هنگامی که پوره هویج را اضافه می‌کنید، هم زدن آن اهمیت زیادی دارد. هرچه خوب و به اندازه هم بزنید، حلوای شما بافت نرم‌تر و مطبوع‌تری خواهد شد.

خوشمزه ترین حلوای هویج حلوای هویج با شیر حلوای هویج مجلسی طرز تهیه حلوای هویج برای 10 نفر حلوای هویج بدون آرد حلوای هویج برای ۲۰ نفر طرز تهیه حلوای هویج رنده شده حلوای هویج شیرازی

راز و رمز خوشمزه شدن حلوای هویج

با توجه به چسبناک بودن حلوا، برای فرم دادن به آن باید از روغن به مقدار کافی استفاده کرد. اگر حرارت آن کمتر شود، میزان چسبناکی آن کاهش می‌یابد و فرم دادن آن راحت‌تر خواهد بود.

برای تهیه پوره هویج، می‌توان از تفاله‌های هویج استفاده کرد که در هنگام آبگیری به دست می‌آیند.

در جای شیر، می‌توان از آب‌ جایگزینی استفاده کرد.

پوره هویج آماده شده را در تابه قرار داده و تفت داده تا بخشی از آب آن تبخیر شود.

هر چقدر میزان هویج در حلوا بیشتر باشد، طعم آن خوشمزه‌تر خواهد بود. هیچ‌گاه هم هویج را رنده نکنید چون در حلوا کاملا مشخص می‌شود.

رنگ آرد در هنگام تفت دادن باید تغییری نکند.

حلوای هویج را می‌توانید در محیطی که خیلی گرم نیست، چندین ساعت نگهداری کنید. برای نگهداری طولانی‌مدت، بهتر است حلوا را در جای خنک و یا در یخچال نگهداری کنید.

اگر با خواص هویج آشنا شوید قطعا تمایل بیشتری به تهیه حلوای هویج خواهید داشت.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 30 فروردین 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.