;
نکات پخت جوجه چینی با ماست و 10 راز خوشمزگی جوجه چینی - چلوگوشت
نکات پخت خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار حرفه ای قزوین

نکات پخت خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار حرفه ای قزوین

نکات پخت خورشت قیمه نثار نکات پخت خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار حرفه ای قزوین در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی …

نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود

نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود

نکات تهیه عصاره مرغ نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تجربه نشان داده است …

نکات پخت شیرینی نخودچی و دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی

نکات پخت شیرینی نخودچی و دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی

نکات پخت شیرینی نخودچی نکات پخت شیرینی نخودچی و دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های محبوب و سنتی …

نکات پخت جوجه چینی


طرز تهیه جوجه چینی + دونفره
جوجه چینی نی نی سایت
خمیر بنیه برای جوجه چینی
جوجه چینی با ماست
طرز تهیه جوجه چینی نواب ابراهیمی
طرز تهیه جوجه چینی به روش آسان
جوجه مرغ چینی
جوجه چینی پفکی

نکات پخت جوجه چینی  : جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در طبخ آن برای رسیدن به طعمی بی نظیر، می‌توان از نکات زیر استفاده کرد:انتخاب مرغ با کیفیت و تازه می‌تواند در ایجاد طعم و مزه‌ی بیشتری برای جوجه چینی موثر باشد.برای فرآوری مرغ، سینه مرغ را به شکل فیله خرد کرده و با مخلوط کردن آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بیکینگ پودر، ماءالشعیر و نمک، خمیری تهیه کنید.فیله‌های مرغ را به خمیر تهیه شده در مرحله قبل فرو ببرید و سپس آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا سطحی طلایی و لذیذ بگیرند.در کنار جوجه چینی سرخ‌شده، می‌توان سیب‌زمینی سرخ‌کرده و پیاز سرخ‌کرده را نیز سرو کرد.برای افزایش طعم و ارزش غذایی جوجه چینی می‌توان از انواع ادویه‌ها و افزودن سس‌های مختلف همچون سس‌های چینی و سس‌های تند و شیرین استفاده کرد.در نهایت، می‌توان جوجه چینی را با برنج یا نان سفید سرو کرده و به عنوان یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه را لذت برد.

ادویه دار کردن جوجه چینی

یکی از نکات مهم در ارائه طعم خوشمزه به جوجه چینی، اضافه کردن ادویه‌های درست است. با این حال، باید به یاد داشت که اضافه کردن ادویه‌ها به مدت طولانی به مرغ، می‌تواند باعث سفت شدن آن شود. بنابراین، در طول فرآیند طبخ جوجه چینی، هر چه می‌خواهید از ادویه‌های مختلف استفاده کنید، اما باید دقت کنید که مرغ برای مدت طولانی با این ادویه‌ها در تماس نباشد. بهتر است بلافاصله پس از اضافه کردن ادویه‌ها، مرغ را بپزید تا طعم ادویه‌ها به خوبی جذب شود و در عین حال، گوشت مرغ نیز نرم و خوشمزه باقی بماند.

راهکار جالب برای مزه دار کردن فیله مرغ

در روش تهیه جوجه چینی، می توانید به منظور افزایش طعم آن، فلفل دلمه ای به فیله مرغ اضافه کنید. در نظر داشته باشید که برای بهبود مزه و طعم فیله مرغ، بهتر است موادی که برای پخت آن استفاده می کنید را رنده کنید. به عبارت دیگر، برای اینکه فیله مرغ به خوبی مزه دار شود، می توانید از روش رنده کردن مواد استفاده کنید.

زعفران در تهیه جوجه چینی

ضروری است که در تهیه فیله مرغ، از زعفران به عنوان یکی از اصلی‌ترین ادویه‌ها برای افزایش طعم آن استفاده کنید. زعفران نه تنها به فیله مرغ عطر و طعمی بسیار خوشایند می‌بخشد، بلکه به عنوان یکی از بهترین ادویه‌هایی که در طبع گرم و خشک استفاده می‌شود، خواص بی‌شماری دارد. به همین دلیل، استفاده از زعفران به عنوان یکی از اجزای اساسی در تهیه فیله مرغ، بسیار پر اهمیت است.

ادویه های ممنوعه

استفاده از ادویه‌هایی مانند سماق و دارچین و ادویه‌کاری برای مزه دار کردن مرغ، توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است طعم بسیار نامطبوعی را به فیله مرغ بدهد. بهتر است از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه و فلفل قرمز و یا ادویه‌هایی که برای تهیه غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند مانند پاپریکا و کمین استفاده کنید. این ادویه‌ها طعم و عطر بسیار خوبی را به فیله مرغ می‌بخشند و باعث می‌شوند طعم غذای شما بهتر و خوشمزه‌تر باشد.

گرفتن روغن جوجه چینی

برای اینکه فیله‌های سرخ شده شما فاقد روغن باشند، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید: روی یک صافی پارچه‌ای سفید رنگ، فیله‌هایی که به خوبی سرخ شده‌اند را قرار دهید. سپس با استفاده از پارچه، فیله‌های سرخ شده را بر روی صافی قرار دهید تا روغن آن‌ها به طور کامل از آن‌ها جدا شود. با این روش، فیله‌های شما فاقد روغن اضافی و سالم‌تر خواهند بود.

نکاتی برای تهیه جوجه چینی

بعد از سرخ کردن تکه های اولیه فیله مرغ، حتماً برای سرخ کردن بقیه فیله ها، خمیرهای آن ها را از روغن خارج کنید. می توانید از صافی فلزی برای خارج کردن خمیرها از روغن استفاده کنید یا با کمک قاشق، خمیرها را از درون روغن بیرون آورید. همچنین، قبل از سرخ کردن، دو طرف فیله را به خوبی با خمیر آغشته کنید تا خمیرهای آن ها در حین سرخ کردن جدا نشوند.

برای سرو کردن جوجه چینی، می توانید آن را در کنار پیاز و سیب زمینی خلالی شده سرو کنید. برای این کار، پس از سرخ کردن فیله ها، سیب زمینی و پیاز ها را به صورتی خلالی خرد کرده و آن ها را با خمیر به خوبی آغشته کنید و در روغن سرخ کنید.

حتماً مراقب باشید که فیله های مرغ زیادی نسوزند و به زودی سرخ شوند.


طرز تهیه جوجه چینی + دونفره
جوجه چینی نی نی سایت
خمیر بنیه برای جوجه چینی
جوجه چینی با ماست
طرز تهیه جوجه چینی نواب ابراهیمی
طرز تهیه جوجه چینی به روش آسان
جوجه مرغ چینی
جوجه چینی پفکی

طرز تهیه سس جوجه چینی

با توجه به شباهت جوجه چینی به غذاهای سوخاری، می توان آن را با سس های مختلفی همراهی کرد. یکی از سس های محبوب برای سرو کنار جوجه چینی، سس کچاپ است. البته، سس تارتار نیز یکی از سس های رایج برای سرو کنار این غذاست. سس تارتار در واقع ترکیبی از زرده تخم مرغ، روغن، آبلیمو، خیار شور، سیر و ادویه های مختلف است. این سس در برخی موارد با مخلوط کردن آن با سس مایونز نیز تهیه می شود. در هر صورت، سرو کنار جوجه چینی با سس های مختلفی مانند سس کچاپ یا سس تارتار، می تواند تجربه خوشمزه ای را برای شما به ارمغان بیاورد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 فروردین 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.