نکات پخت جوجه چینی با ماست و 10 راز خوشمزگی جوجه چینی
نکات آش بادمجان و راز خوشمزگی آش بادمجان خوشمزه و خانگی
نکات آش بادمجان نکات آش بادمجان و راز خوشمزگی آش بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش بادمجان، یکی از غذاهای سنتی …
نکات پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی
نکات پخت شکر پاره نکات پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. قند پاره ترکیه یکی …
نکات شله خرمایی و راز خوشمزگی شله خرمایی خوشمزه و خانگی
نکات شله خرمایی نکات شله خرمایی و راز خوشمزگی شله خرمایی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. شله خرمایی، یکی از خوراکیهای محبوب …
نکات پخت جوجه چینی
نکات پخت جوجه چینی : جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در طبخ آن برای رسیدن به طعمی بی نظیر، میتوان از نکات زیر استفاده کرد:انتخاب مرغ با کیفیت و تازه میتواند در ایجاد طعم و مزهی بیشتری برای جوجه چینی موثر باشد.برای فرآوری مرغ، سینه مرغ را به شکل فیله خرد کرده و با مخلوط کردن آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بیکینگ پودر، ماءالشعیر و نمک، خمیری تهیه کنید.فیلههای مرغ را به خمیر تهیه شده در مرحله قبل فرو ببرید و سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا سطحی طلایی و لذیذ بگیرند.در کنار جوجه چینی سرخشده، میتوان سیبزمینی سرخکرده و پیاز سرخکرده را نیز سرو کرد.برای افزایش طعم و ارزش غذایی جوجه چینی میتوان از انواع ادویهها و افزودن سسهای مختلف همچون سسهای چینی و سسهای تند و شیرین استفاده کرد.در نهایت، میتوان جوجه چینی را با برنج یا نان سفید سرو کرده و به عنوان یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه را لذت برد.
ادویه دار کردن جوجه چینی
یکی از نکات مهم در ارائه طعم خوشمزه به جوجه چینی، اضافه کردن ادویههای درست است. با این حال، باید به یاد داشت که اضافه کردن ادویهها به مدت طولانی به مرغ، میتواند باعث سفت شدن آن شود. بنابراین، در طول فرآیند طبخ جوجه چینی، هر چه میخواهید از ادویههای مختلف استفاده کنید، اما باید دقت کنید که مرغ برای مدت طولانی با این ادویهها در تماس نباشد. بهتر است بلافاصله پس از اضافه کردن ادویهها، مرغ را بپزید تا طعم ادویهها به خوبی جذب شود و در عین حال، گوشت مرغ نیز نرم و خوشمزه باقی بماند.
راهکار جالب برای مزه دار کردن فیله مرغ
در روش تهیه جوجه چینی، می توانید به منظور افزایش طعم آن، فلفل دلمه ای به فیله مرغ اضافه کنید. در نظر داشته باشید که برای بهبود مزه و طعم فیله مرغ، بهتر است موادی که برای پخت آن استفاده می کنید را رنده کنید. به عبارت دیگر، برای اینکه فیله مرغ به خوبی مزه دار شود، می توانید از روش رنده کردن مواد استفاده کنید.
زعفران در تهیه جوجه چینی
ضروری است که در تهیه فیله مرغ، از زعفران به عنوان یکی از اصلیترین ادویهها برای افزایش طعم آن استفاده کنید. زعفران نه تنها به فیله مرغ عطر و طعمی بسیار خوشایند میبخشد، بلکه به عنوان یکی از بهترین ادویههایی که در طبع گرم و خشک استفاده میشود، خواص بیشماری دارد. به همین دلیل، استفاده از زعفران به عنوان یکی از اجزای اساسی در تهیه فیله مرغ، بسیار پر اهمیت است.
ادویه های ممنوعه
استفاده از ادویههایی مانند سماق و دارچین و ادویهکاری برای مزه دار کردن مرغ، توصیه نمیشود زیرا ممکن است طعم بسیار نامطبوعی را به فیله مرغ بدهد. بهتر است از ادویههایی مانند زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه و فلفل قرمز و یا ادویههایی که برای تهیه غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار میگیرند مانند پاپریکا و کمین استفاده کنید. این ادویهها طعم و عطر بسیار خوبی را به فیله مرغ میبخشند و باعث میشوند طعم غذای شما بهتر و خوشمزهتر باشد.
گرفتن روغن جوجه چینی
برای اینکه فیلههای سرخ شده شما فاقد روغن باشند، میتوانید از روش زیر استفاده کنید: روی یک صافی پارچهای سفید رنگ، فیلههایی که به خوبی سرخ شدهاند را قرار دهید. سپس با استفاده از پارچه، فیلههای سرخ شده را بر روی صافی قرار دهید تا روغن آنها به طور کامل از آنها جدا شود. با این روش، فیلههای شما فاقد روغن اضافی و سالمتر خواهند بود.
نکاتی برای تهیه جوجه چینی
بعد از سرخ کردن تکه های اولیه فیله مرغ، حتماً برای سرخ کردن بقیه فیله ها، خمیرهای آن ها را از روغن خارج کنید. می توانید از صافی فلزی برای خارج کردن خمیرها از روغن استفاده کنید یا با کمک قاشق، خمیرها را از درون روغن بیرون آورید. همچنین، قبل از سرخ کردن، دو طرف فیله را به خوبی با خمیر آغشته کنید تا خمیرهای آن ها در حین سرخ کردن جدا نشوند.
برای سرو کردن جوجه چینی، می توانید آن را در کنار پیاز و سیب زمینی خلالی شده سرو کنید. برای این کار، پس از سرخ کردن فیله ها، سیب زمینی و پیاز ها را به صورتی خلالی خرد کرده و آن ها را با خمیر به خوبی آغشته کنید و در روغن سرخ کنید.
حتماً مراقب باشید که فیله های مرغ زیادی نسوزند و به زودی سرخ شوند.
طرز تهیه سس جوجه چینی
با توجه به شباهت جوجه چینی به غذاهای سوخاری، می توان آن را با سس های مختلفی همراهی کرد. یکی از سس های محبوب برای سرو کنار جوجه چینی، سس کچاپ است. البته، سس تارتار نیز یکی از سس های رایج برای سرو کنار این غذاست. سس تارتار در واقع ترکیبی از زرده تخم مرغ، روغن، آبلیمو، خیار شور، سیر و ادویه های مختلف است. این سس در برخی موارد با مخلوط کردن آن با سس مایونز نیز تهیه می شود. در هر صورت، سرو کنار جوجه چینی با سس های مختلفی مانند سس کچاپ یا سس تارتار، می تواند تجربه خوشمزه ای را برای شما به ارمغان بیاورد.
طرز تهیه جوجه چینی با ماست
جوجه چینی با ماست یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. برای تهیه این غذا، به سینه مرغ، ماست، پیاز، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، روغن و آبلیمو نیاز دارید. ابتدا سینه مرغ را به صورت تکههای کوچک خرد کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس مرغ خرد شده را با پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو مخلوط کنید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ طعمدار شود. تکههای مرغ را به سیخهای چوبی بکشید و در تابه یا روی منقل کباب کنید. در حین کباب کردن، روی جوجهها را با کره آب شده مرتب چرب کنید تا جوجهها نرم و آبدار بمانند. جوجه چینی با ماست را میتوانید با پلو، کباب و سبزیجات سرو کنید.