نکات پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خوشمزه و اصیل - چلوگوشت
نکات پخت گوشت مرغ و راز خوشمزگی گوشت مرغ خوشمزه

نکات پخت گوشت مرغ و راز خوشمزگی گوشت مرغ خوشمزه

نکات پخت گوشت مرغ نکات پخت گوشت مرغ و راز خوشمزگی گوشت مرغ خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خوراک مرغ، یکی از غذاهای پرطرفدار …

مدل بستن بند کفش اسپرت + جالب ترین روش های بستن بند کفش اسپرت

مدل بستن بند کفش اسپرت + جالب ترین روش های بستن بند کفش اسپرت

مدل بستن بند کفش اسپرت مدل بستن بند کفش اسپرت + جالب ترین روش های بستن بند کفش اسپرت در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مدل loopback …

نکات پخت زرشک پلو و راز خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ

نکات پخت زرشک پلو و راز خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ

نکات پخت زرشک پلو نکات پخت زرشک پلو و راز خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. زرشک‌پلو یکی از انواع …

نکات پخت شیر ماهی

مزه دار کردن ماهی شیر قبل از سرخ کردن طرز تهیه ماهی شیر رستورانی طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده علت سفت شدن ماهی شیر بعد از پخت روش مزه دار کردن ماهی شیر طرز تهیه ماهی شیر به روش جنوبی طرز تهیه ماهی شیر در فر طرز تهیه ماهی شیر با برنج

نکات پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خوشمزه و اصیل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

ماهی شیر یا شیرماهی، از خانوادهٔ تن‌ماهیان و سردهٔ خط‌خطی‌های اسپانیایی است و اسکلت استخوانی دارد. این ماهی در مناطق وسیعی از آب‌های جنوب شرقی آسیا، چین، ژاپن، استرالیا و اقیانوسیه به سمت غرب در امتداد نواحی ساحلی شمالی اقیانوس هند تا سواحل شرقی آفریقا، خاورمیانه، خلیج فارس، دریای عمان و مدیترانه یافت می‌شود.

مواد لازم برای تهیه شیر ماهی

شیر ماهی :۶۰۰ گرم

گردو :۱/۲ پیمانه

پیاز:۱ عدد

سیر تازه:۱ بوته

پیاز داغ :۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری

روغن : ۱/۲ پیمانه

تمر هندی :۲۰۰ گرم

آب انار :۱ پیمانه

آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز و شنبلیله خرد شده:۲ قاشق

سماق ساییده :۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه :به مقدار لازم

آموزش پخت شیر ماهی

در یک ظرف، پیاز، آب لیمو، سماق، زعفران، نمک و فلفل را با مقداری روغن ترکیب کرده و شیر ماهی را داخل این مخلوط قرار دهید تا به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت کند و مزه دلپذیری بگیرد. پس از آماده شدن، ماهی را در یک تابه سرخ کنید یا در فر پخته شود. برای تهیه سس ترش ماهی، سیر را با گشنیز و جعفری خرد شده را در مقداری کره یا روغن تفت داده و سپس تمر هندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کرده و سپس آن را صاف کرده و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در پایان، آب انار، گردو، پیاز داغ، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید تا غلیظ شود. سس ترش آماده‌شده را روی ماهی پخته‌شده بریزید و آماده به سرو کردن کنید.

مواد لازم برای پخت ماهی شیر و گوجه و جعفری

۴ تکه شیر ماهی جنوب

جعفری تازه خرد شده

۳ عدد گوجه

چند حبه شیر به مقدار دلخواه

یک عدد پیاز متوسط

ادویه کاری، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

آموزش پخت ماهی شیر و گوجه فرنگی

گوشت شیر ماهی را با فلفل و نمک مخلوط کرده و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. سیر را له کرده و پیاز را به خردی بسیار ریز خرد کنید. این دو ماده را در یک تابه با روغن تفت دهید. پس از طلایی شدن، گوجه خرد شده و جعفری را اضافه کنید. به مواد اضافه شده اجازه دهید با کمی آب بپزند و تا حالت له شدن بگیرند. وقتی که این مواد در حال جوش آمدن هستند، گوشت شیر ماهی را در یک تابه دیگر سرخ کنید. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کنید و منتظر بمانید تا ترکیب به خوبی مخلوط شود و جا بیافتد. این غذای خوشمزه را می‌توانید با نان یا انواع مختلف پلو سرو کنید.

آموزش پخت ماهی شیر در فر

۸۰۰ گرم فیله شیر ماهی تازه جنوب

روغن زیتون یا کره یک چهارم لیوان

لیموی تازه

ادویه ماهی

نمک و فلفل به مقدار لازم

تهیه ماهی شیر در فر، یکی از بهترین روش‌های طبخ این نوع ماهی جنوبی است، زیرا در این روش خواص غذایی ماهی به خوبی حفظ می‌شوند. برای شروع، گوشت شیر ماهی را با روغن، فلفل و نمک مخلوط کنید.

سینی فر را چرب کنید و گوشت ماهی را روی آن قرار دهید. مابقی از روغن ترکیب شده با فلفل و نمک را بر روی ماهی بریزید. در این مرحله، می‌توانید از ادویه‌های مخصوص ماهی استفاده نمایید. اگر دوست دارید، می‌توانید لیمو‌ها را ورقه ورقه کرده و روی ماهی بچینید. مواد را برای مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد پخته کنید. برای سرو، می‌توانید از انواع سبزیجات و انواع پلو استفاده کنید.

ماهی شیر جنوب، منبعی غنی از پروتئین، امگا ۳ و ویتامین B می‌باشد. این اجزای مغذی برای حفظ سلامتی قلب و عروق بسیار مفید هستند. در این مقاله، سعی داشتیم تا چند نمونه از بهترین روش‌های تهیه ماهی شیر جنوب را به شما آموزش دهیم که به سادگی قابل اجرا هستند. اگر دوست دارید سبزیجات و پلو با ماهی سوخاری را میل کنید، می‌توانید از همین روش با ماهی شیر جنوب استفاده کنید.

مزه دار کردن ماهی شیر قبل از سرخ کردن

ماهی شیر، یکی از ماهی‌های پرطرفدار و خوشمزه‌ای است که به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. برای مزه دار کردن ماهی شیر قبل از سرخ کردن، می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید.

یکی از روش‌های ساده و رایج، استفاده از نمک، فلفل و آبلیمو است. برای این کار، می‌توانید ماهی را با نمک، فلفل سیاه و آبلیمو مزه دار کنید و سپس آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

همچنین، می‌توانید از ادویه‌های مختلفی مانند زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز، زعفران و پودر کاری برای مزه دار کردن ماهی شیر استفاده کنید. این ادویه‌ها علاوه بر طعم دادن به ماهی، خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی نیز دارند.

روش دیگر برای مزه دار کردن ماهی شیر، استفاده از سبزیجات معطر مانند شوید، گشنیز، جعفری و نعناع است. می‌توانید این سبزیجات را خرد کنید و به همراه نمک، فلفل و آبلیمو به ماهی اضافه کنید.

همچنین، می‌توانید ماهی را در مخلوطی از ماست، پیاز رنده شده، سیر رنده شده و ادویه‌های مختلف مزه دار کنید. این روش باعث می‌شود ماهی طعم و عطری بی‌نظیر پیدا کند.

در نهایت، می‌توانید ماهی را در سس سویا، عسل و زنجبیل مزه دار کنید. این روش به ماهی طعم شرقی و لذیذی می‌دهد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.