;
نکات پخت خورش به اصفهانی و فوت و فن و راز خوشمزگی خورشت به - چلوگوشت
نکات پخت خورشت بادمجان و فوت و فن غلیظ شدن خورش بادمجان

نکات پخت خورشت بادمجان و فوت و فن غلیظ شدن خورش بادمجان

نکات پخت خورشت بادمجان نکات پخت خورشت بادمجان : غذای مورد علاقه بسیاری از افراد در تمام سنین، خورش بادمجان است. این خورش را هم با گوشت و هم با مرغ می …

نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی

نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی

نکات سالاد سزار نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سزار، شناخته شده به عنوان …

نکات پخت کوکی و چیکار کنیم کوکی نرم بشه و علت تلخ شدن کوکی

نکات پخت کوکی و چیکار کنیم کوکی نرم بشه و علت تلخ شدن کوکی

نکات پخت کوکی نکات پخت کوکی و چیکار کنیم کوکی نرم بشه و علت تلخ شدن کوکی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کوکی‌ها جزء شیرینی‌های …

نکات پخت خورش به

طرز تهیه خورش به اصفهانی طرز تهیه خورشت به با لپه و رب انار طرز تهیه خورشت به بدون لپه طرز تهیه خورش به قیمه طرز تهیه خورش به با گردو خورش به مجلسی طرز تهیه خورشت به با گوشت گوسفندی طرز تهیه خورشت به شیرازی

نکات پخت خورش به : خورشت به یکی از خورشت‌های محبوب و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است که با استفاده از گوشت قرمز یا گوشت مرغ، سبزیجات، ادویه‌های خشک و ترکیبی از سبزیجات خشک شده تهیه می‌شود. بسته به نوع سبزیجات و ادویه‌های استفاده شده، خورشت به در چندین نوع مختلف در دسته بندی می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورش به

گوشت گوسفندی —————> ۴۰۰ گرم
پیاز —————> متوسط یک عدد
به —————> ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی —————> ۱۰ الی ۱۲ عدد
شکر —————> یک قاشق غذاخوری
آبلیمو —————> یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی —————> ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده —————> یک دوم پیمانه
روغن —————> به مقدار لازم
نمک ، فلفل , پودر سیر و دارچین —————> به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش به

برای تهیه خورشت به، ابتدا گوشت را به اندازه‌ی لقمه‌ای خرد کنید. توجه کنید که که گوشت نباید زیاد قیمه ای باشد و نه زیاد قرمه ای. سپس کمی روغن را در تابه داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود و به رنگ طلایی برسد. در همین مرحله، میوه به را ریز ریز کرده و به آن آبلیمو اضافه کنید تا سیاه نشود.

سپس پیاز را خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس به آن پودر سیر و فلفل سیاه اضافه کرده و گوشت را به آن اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید تا بوی زهم گوشت بگیرد. سپس زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید تا طعم گوشت لذیذتر شود.

سپس یک لیتر آب را به تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و دارچین، آلو بخارا و پوست نارنج را نیز به تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

در صورتی که آلوها سفت باشند، باید یکی دو ساعت قبل از استفاده آنها را در آب خیس کنید. همچنین، اگر دوست داشتید خورشت مزه ملسی داشته باشد، میتوانید به آن یک قاشق شکر هم اضافه کنید.

در نهایت، زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید تا عطر و طعم غذا صد چندان شود. پس از نیم ساعت، خورشت آماده است. می‌توانید آن را با برنج سرو کرده و لذت ببرید.

نکات خورش به و آلو با مرغ

خورشت به و آلو با گوشت قرمز یا گوسفندی یا گوساله به صورت متداول تهیه می شود. اما اگر مصرف گوشت قرمز برای شما مجاز نیست، می توانید از گوشت های سفید مانند گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون استفاده کنید.

برای تهیه خورشت به و آلو با گوشت سفید، کافیست گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید و ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون را به جای آن اضافه کنید. روش پخت خورشت با این دو نوع گوشت تفاوتی ندارد، با این حال، خورشت با گوشت مرغ سریعتر آماده می شود.

فوت و فن خورش به

توجه داشته باشید که به در پایان پخت خورشت نباید له شوند و قبل از له شدن به و در زمان پختن ان زمان پخت غذا تمام می شود و باید شعله را خاموش کنید.

به هنگام پایان پخت خورشت، میزان آب درون آن باید به اندازه‌ای باشد که به‌ها بتوانند روغن را هضم کنند و در عین حال خشک نباشند. در این خورشت می‌توان از آلو برای افزایش طعم ملس استفاده کرد و همچنین از لپه برای افزودن طعم و مزه خاص. برای افزودن آلو، لازم است که آن را ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از به‌ها به گوشت پخته شده اضافه کرد. همچنین در صورت تمایل به افزودن لپه، باید آن را ابتدا تفت داده و بوی خامی را از بین برد و سپس پس از پختن گوشت به خورشت اضافه کرد و به مدت ۱۰ دقیقه در حالت زودپز قرار داد. از جایگرین گوشت مرغ نیز می‌توان در این نوع خورش استفاده کرد.

طرز تهیه خورش به اصفهانی طرز تهیه خورشت به با لپه و رب انار طرز تهیه خورشت به بدون لپه طرز تهیه خورش به قیمه طرز تهیه خورش به با گردو خورش به مجلسی طرز تهیه خورشت به با گوشت گوسفندی طرز تهیه خورشت به شیرازی

به مناسب برای تهیه خورش به

هنگام خرید «به»، بهتر است به‌رنگ زرد روشن تهیه شود و کرک قهوه‌ای روی پوست آن را با ساییدن از بین بردارید. این میوه ممکن است مثل سیب سبزکم رنگ یا طلایی‌زرد باشد. معمولاً در ابتدای فصل سبزتر است و در پایان فصل طلایی‌تر می‌شود، اما هر دوی آنها آماده طبخ هستند. اگر «به‌های» سبزرنگ را چند روزی خارج از یخچال نگهداری کنید، رسیده و زرد می‌شوند، اما بیش از یک هفته آنها را خارج از یخچال نگذارید زیرا شروع به خراب شدن می‌کنند. این میوه در داخل یخچال تقریبا به اندازه سیب دوام می‌آورد. «به»‌های عطری نیز کوچک‌تر و دارای پرزهایی روی پوست‌شان هستند که پس از شستن میوه به راحتی از بین می‌روند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.