نکات پخت شیرینی مینیاتوری و راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری خوشمزه - چلوگوشت
نکات پخت دلمه بادمجان و فوت و فن و چاشنی و سبزی دلمه بادمجان

نکات پخت دلمه بادمجان و فوت و فن و چاشنی و سبزی دلمه بادمجان

نکات پخت دلمه بادمجان نکات پخت دلمه بادمجان و فوت و فن و چاشنی و سبزی دلمه بادمجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد یکی از …

نکات پخت مربای شقاقل و راز خوشمزگی مربای شقاقل خانگی

نکات پخت مربای شقاقل و راز خوشمزگی مربای شقاقل خانگی

نکات پخت مربای شقاقل نکات پخت مربای شقاقل و راز خوشمزگی مربای شقاقل خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شقاقل، یکی از مرباهای سنتی …

نکات پخت خورشت ماست و فوت و فن و علت شل شدن خورش ماست

نکات پخت خورشت ماست و فوت و فن و علت شل شدن خورش ماست

نکات پخت خورشت ماست برای خوشمزه شدن خورشت ماست می‌توانید بابد نکات پخت خورشت ماست را بدانید.استفاده از ماست تازه و باکیفیت.استفاده از گوشت با کیفیت برای پخت خورشت.استفاده از ادویه‌های متنوع …

نکات پخت شیرینی مینیاتوری

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری دو رنگ شیرینی مینیاتوری بدون فر شیرینی های مینیاتوری طرز تهیه شیرینی نارگیلی مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زرندی فیلم آموزش شیرینی ونیزی

نکات پخت شیرینی مینیاتوری و راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی مینیاتوری با بافتی خوشمزه و بیسکویتی شناخته می‌شود. این نوع شیرینی از کاترهای کوچک برای ساخت قالب‌های زیبا و کوچک به نام “مینیاتوری” استفاده می‌کند.

شما می‌توانید با تنوع طعم‌ها، خمیر شیرینی مینیاتوری را تهیه کرده و با استفاده از کاترهای دلخواه، قالب‌های متنوعی بسازید. سپس می‌توانید آنها را با مربا، شکلات یا مغزهای مختلف تزئین نمایید.

ویژگی بارز شیرینی مینیاتوری در تنوع بسیار شکل و طعم آن است. با یک خمیر پایه، شما قادر به تولید شیرینی‌های مختلف با طرح‌ها و طعم‌های گوناگون خواهید بود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مینیاتوری

آرد برنج حدود ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل حدود ۲۰۰ گرم

روغن جامد ۲۵۰ گرم

آرد قنادی ۲۰۰ گرم

نشاسته ی ذرت ۱۰۰ گرم

پودر قند ۲۵۰ گرم

پودر بادام ۳۰ گرم

پودر پسته ۳۰ گرم

پودر گردو ۳۰ گرم

پودر هل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

پودر زنجبیل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

آموزش پخت شیرینی مینیاتوری

پودر نارگیل را همراه با آرد برنج و نیمی از آرد گندم را در یک ماشین آسیاب قرار دهید تا به طور کامل نرم شود. در هنگام آسیاب کردن، چند بار آسیاب را متوقف کنید و با قاشق محتویات را مخلوط کنید تا به صورت یکدست پودر شوند.

روغن و پودر قند را در ظرفی جداگانه با استفاده از همزن برقی با هم مخلوط کنید تا به رنگ و کرمی شوند.

نشاسته ذرت و باقی‌مانده آرد گندم را به روغن اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط آرد را اضافه کرده و باز هم مخلوط نمایید، اما خمیر را از حد زیادی ورز ندهید.

می‌توانید خمیر را به چند بخش تقسیم کنید و به هر بخش اسانس دلخواه خود را اضافه کنید.

یک تکه خمیر را با مواد مانند زعفران، وانیل و هل ترکیب کنید.

یک تکه دیگر را با پودر گردو یا پسته مخلوط کنید.

با این روش، شیرینی‌های مینیاتوری شما به تنوع طعم‌ها و مزه‌های مختلفی خواهند بود.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.

خمیر‌ها را با دست به شکل گرد درآورید و روی آن‌ها تکه‌های مغز گردو یا پسته را با کمی فشار بچسبانید، یا از کاترهای کوچک و مینیاتوری برای ساخت قالب‌های مورد نظر استفاده کنید. سپس سینی فر را در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد که از قبل روشن شده است، قرار دهید تا مدت ۲۰-۳۰ دقیقه پخته شوند.

وقتی کف شیرینی‌ها کمی طلایی شود، سینی فر را از فر خارج کرده و خنک کنید. سپس شیرینی‌ها را جدا کرده و در ظرف مورد نظر خود ترتیب دهید.

می‌توانید شیرینی‌ها را با موادی مانند شکلات، مربا، پودر نارگیل یا گردو و غیره تزئین نمایید.

مواد لازم برای پخت شیرینی مینیاتوری تخم مرغی

آرد قنادی ۳۲۰ گرم ( ۲ و ۲/۳لیوان )

پودر قند ۱۰۰ گرم ( ۲/۳ لیوان )

کره ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۷۵ گرم ( از نصف لیوان دو قاشق کمتر )

بیکینگ پودر ۱ ق چ

وانیل ۱/۲ ق چ

تخم مرغ ۱ عدد

آموزش تهیه شیرینی مینیاتوری تخم مرغی

کره را در دمای محیط رسیده با پودر قند ترکیب کرده تا به یک خمیر کرمی، حجیم و با رنگی جذاب تبدیل شود.

روغن مایع، وانیل و تخم مرغ را به این مخلوط افزوده و با همزن مخلوط کنید.

آرد و بی‌کربنات سدیم (بکینگ پودر) را به‌تدریج به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از قاشق، آن را به‌طور مرحله‌ای هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و یکی از این قسمت‌ها را در حالت اصلی گذاشته، به یکی از آن‌ها پودر کاکائو، به دیگری پودر پسته و دو قطره رنگ سبز خوراکی افزوده و در آخری شکلات چیپسی مخلوط کنید. سپس هر قسمت را در کیسه‌های نگهداری غذایی قرار داده و آنها را به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.

فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانید.

خمیر را بین دو لایه پلاستیک یا کاغذ روغنی به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنید و با کاترهای مینیاتوری قالب بزنید. سپس آنها را در سینی‌های فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر بپزید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مینیاتوری با مارمالاد

کره ۶۰ گرم

پودر شکر ۵۰ گرم

پوست لیموی رنده کرده یک چهارم قاشق چای خوری

وانیلین یک چهارم قاشق چای خوری

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱۲۰ گرم

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری

مارمالاد دلخواه به میزان لازم

آموزش پخت شیرینی مینیاتوری با مارمالاد

کره را با همزن برقی به صورت یکدست و صاف بزنید. سپس پودر قند را به کره اضافه کرده و با حرارت پایین، آرامی هم بزنید تا حجیم و با رنگی کرمی ترکیب شود.

پوست لیمو، وانیل و تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره با همزن مخلوط کنید.

همزن را کنار بگذارید و آرد و بی‌کربنات سدیم (بکینگ پودر) را به مخلوط اضافه کرده و از قاشق استفاده کنید تا مواد خمیری جمع شوند.

خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی یا پلاستیک با ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید. سپس با کاترهای به اندازه ۳ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.

با استفاده از خلال دندان وسط هر گلبرگ، فوراً فرورفتگی‌های کوچکی ایجاد کنید.

شیرینی‌ها را در فر به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه پخته و پس از خنک شدن، مارمالاد را درون حفره‌های ایجاد شده در هر شیرینی بچینید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.