نکات پخت کماج و راز خوشمزگی کماج خوشمزه و خانگی درجه یک - چلوگوشت
نکات پخت کباب چنجه و نکاتی برای برای ترد شدن گوشت کباب چنجه

نکات پخت کباب چنجه و نکاتی برای برای ترد شدن گوشت کباب چنجه

نکات پخت کباب چنجه نکات پخت کباب چنجه : چنجه یکی از معروف‌ترین غذاهای گوشتی است که از منطقۀ غرب آسیا و عمدتاً ایران به وجود آمده و پس از گذشت زمان …

نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی

نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی

نکات پخت نون خامه ای نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در …

نکات سالاد فصل و راز خوشمزگی سالاد فصل خوشمزه و خانگی

نکات سالاد فصل و راز خوشمزگی سالاد فصل خوشمزه و خانگی

نکات سالاد فصل نکات سالاد فصل و راز خوشمزگی سالاد فصل خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد فصل یکی از سالادهای معروف …

نکات پخت کماج

طرز تهیه کماج ساده خانگی طرز تهیه کماج با آرد گندم طرز تهیه کماج قدیمی طرز تهیه کماج در قابلمه طرز تهیه کماج مازندرانی طرز تهیه کماج با آرد گندم اصفهانی طرز تهیه کماج پف دار فیلم طرز تهیه کماج اصفهانی

نکات پخت کماج و راز خوشمزگی کماج خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

در این مقاله، یک دستور فوق‌العاده برای آموزش تهیه کماج همدان را به اشتراک می‌گذاریم که با طعم و مزه‌ای بی‌نظیر شناخته می‌شود. این دستور به گونه‌ای تدوین شده است که برای تهیه کماج خوشمزه نیازی به خمیرمایه ندارید. تمام مواد به اندازه‌گیری پیمانه و گرم وزن آمده‌اند، که باعث می‌شود به راحتی و با اطمینان می‌توانید این دسر خوشمزه را برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کماج

ماست سفت ۱۳۶ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

سفیده تخم‌مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۲۰ گرم و روغن جامد ۲۰ گرم معادل ۱/۳ پیمانه

آرد سفید ۲۰۰ گرم معادل ۱.۵ پیمانه

پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه رومال کماج

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

زعفران غلیظ ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل نوک قاشق چای‌خوری

آموزش پخت کماج

اولین گام در تهیه کماج، اندازه‌گیری دقیق تمام مواد مورد نیاز است. برای این منظور، می‌توانید از ترازو یا لیوان دسته‌دار فرانسوی استفاده نمایید. ماست را در یک کاسه ریخته و بیکینگ پودر را افزوده و منتظر بمانید تا ماست به‌طور پفکی و حجیم شود. زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده و آن را به‌طور مجزا قرار دهید.

سپس، شکر، سفیده تخم‌مرغ و ماست را در یک کاسه ترکیب کنید و با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. حالا مخلوط روغن‌ها را اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید. آرد همراه با پودر هل و زنجبیل را سه بار الک کنید و سپس به مواد اضافه کنید. مواد را تا زمانی که خمیر جمع شود، با هم مخلوط کنید، اما توجه کنید که نیازی به زیاده‌روی در هم زدن مواد نیست.

حالا مواد خمیر کماج را در یک قیف یکبار مصرف یا از یک ظرف سس برای ریختن خمیر استفاده کنید. در تابه مورد نظر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید، از مواد کماج به اندازه دلخواه بریزید و به فاصله مناسب از هم قرار دهید. دست‌ها را در آرد بگذارید و خمیر را به قطر ۱ سانتی‌متر پهن کنید. این شیرینی را می‌توانید در کنار فالوده کرمانی خنک نیز مزه‌ور کنید.

برای پخت در فر، همین کار را در سینی فر انجام دهید. حالا با کمک یک ماسوره یا چنگال روی خمیر طرح بزنید. زرده تخم‌مرغ، وانیل و زعفران را با هم ترکیب کنید و با یک برس یا قلم‌مو روی کماج را رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید. تابه را دم‌کنی کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید. ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کماج بپزد. برای پخت در فر هم فر را از قبل گرم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزد.

نکات پخت کماج

در نهایت، گریل فر را روشن کنید تا سطح غذا به رنگ طلایی درآید.

تابه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.

توجه داشته باشید مواد را زیاد ورز ندهید؛ در غیر اینصورت، ممکن است به روغن بیافتد.

ماست باید چکیده و غلیظ باشد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.