نکات پخت آش گوجه سبز و راز خوشمزگی آش گوجه سبز خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی آذربایجان

نکات پخت آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی آذربایجان

نکات پخت آش گوجه فرنگی نکات پخت آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی آذربایجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش گوجه از …

مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف

مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف

مدل بستن روسری کوتاه دخترانه مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای …

نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی

نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی

نکات شیرینی مشهدی نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی مشهدی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که به‌خصوص در …

نکات پخت آش گوجه سبز

آش گوجه سبز تبریز آش گوجه سبز با لپه طرز تهیه آش گوجه سبز طرز تهیه آش گوجه سبز تبریز آش گوجه سبز گیلانی طرز تهیه آش گوجه سبز بدون گوشت اش گوجه سبز با برنج آش گوجه سبز طب سنتی

نکات پخت آش گوجه سبز و راز خوشمزگی آش گوجه سبز خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آش گوجه سبز یک غذای بسیار لذیذ است که از گوجه سبز تهیه می‌شود و قابلیت تهیه آن در تمام فصول سال را داراست. می‌توانید از گوجه سبز خود در فصل بهار استفاده کنید، سپس آن را کنسرو یا در فریزر نگهداری کنید. همچنین، امکان استفاده از کنسروهای گوجه سبز آماده نیز وجود دارد. این آش به ویژه برای علاقمندان به طعم و مزه گوجه سبز بسیار جذاب و لذیذ است. برای افزایش عطر و طعم آش، می‌توانید از عصاره قلم یا عصاره گوشت بهره بگیرید و سپس با اضافه کردن پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ آن را زینت بخشید.

مواد لازم برای تهیه آش گوجه سبز

پیاز ۱ عدد

نخود ۱ پیمانه

عدس ۱/۲ پیمانه

گوجه سبز ۳۵۰ گرم

سبزی آش ۵۰۰ گرم

عصاره گوشت ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

آموزش پخت آش گوجه سبز

ابتدا بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن کاهش یابد و به راحتی پخته شود. سپس آب آن را تازه کنید و آبکش کنید. عدس را نیز برای یک ساعت خیس کنید و سپس آبکش کنید. برنج نیم دانه را دقیقاً شسته و خیس کنید.

پیاز را به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن و زردچوبه قرار دهید و آن را بپزید تا بوی خامی زردچوبه جذب شود و پیاز‌ها نرم شوند. سپس عدس، نخود و برنج خیس شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید. به مواد افزوده شود فلفل سیاه و کمی نمک.

عصاره گوشت را در یک کاسه با آب جوش ریخته و آن را هم بزنید تا گلوله‌های آن باز شوند. سپس عصاره گوشت را به همراه آب ولرم بر روی مواد آش بریزید. حرارت را زیاد کنید تا ابتدا به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید تا مواد آش کم‌کم پخته و حبوبات نرم شوند.

گوجه‌سبز‌ها را بشویید و در آبکش قرار دهید. سبزی آش را نیز خرد کنید و در آش بریزید و هم بزنید. در این مرحله درب قابلمه را باز نگذارید تا رنگ آش تیره نشود. بگذارید گوجه‌سبز‌ها برای حدود ۱۵ دقیقه در آش پخته شوند. در انتها، نمک آش را تنظیم کرده و آش را در کاسه سرو کنید. پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را نیز اضافه نمایید.

نکات پخت آش گوجه سبز

در این آش، می‌توانید از ترکیب لوبیا چیتی، عدس یا لپه به عنوان حبوبات استفاده کنید.

در صورت تمایل، اضافه کردن کمی گوشت چرخ کرده نیز به مواد آش امکان پذیر است تا عناصر پروتئینی نیز در آش موجود باشند.

برای افزایش عطر و طعم، در نهایت می‌توانید به مواد آش کمی آبغوره اضافه کنید.

در صورت استفاده از گوجه‌سبزها، می‌توانید آن‌ها را با کمی آب بپزید و سپس از طریق یک صافی آن را رد کرده و هسته‌ها را جدا کنید.

همچنین به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از ته‌نشینی، آش را به طور مرتب هم بزنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 دی 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.