نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی - چلوگوشت
نکات پخت خورشت میگو مجلسی بوشهری و راز خوشمزگی خورشت میگو

نکات پخت خورشت میگو مجلسی بوشهری و راز خوشمزگی خورشت میگو

نکات پخت خورشت میگو نکات پخت خورشت میگو مجلسی بوشهری و راز خوشمزگی خورشت میگو در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش میگو بوشهری یکی از …

نکات پخت سمنو و راز خوشرنگ شدن سمنو و علت ریختن یخ در سمنو

نکات پخت سمنو و راز خوشرنگ شدن سمنو و علت ریختن یخ در سمنو

نکات پخت سمنو نکات پخت سمنو و راز خوشرنگ شدن سمنو و علت ریختن یخ در سمنو در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد عصاره جوانه گندم …

نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه

نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه

نکات پخت دیگچه نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد یکی از دسرهای سنتی و محلی شهر …

نکات پخت آش امام سجاد

آش زین العابدین بیمار نی نی سایت طرز تهیه آش امام سجاد دعای آش زین العابدین طرز تهیه آش زین العابدین بیمار طرز تهیه آش امام رضا طرز تهیه آش امام حسن آش امام اردبیل آش امام خانم صرافها

نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

در ماه مبارک رمضان، آش امام سجاد در شهر قزوین در اندازه‌ها و ابعاد مختلف در سطح شهر تهیه و پخته می‌شود. این آش که با نام آش امام نیز شناخته می‌شود، یکی از نمادهای ویژه این ماه مقدس برای مردم قزوین به شمار می‌رود. علاوه بر این، در بسیاری از مناطق دیگر نیز با نام آش شله قلمکار شناخته می‌شود. در روزه‌داری و سوگواری، آش امام به عنوان جزء مهمی از وعده‌های غذایی مردم محسوب می‌شود و به عنوان نذر ویژه‌ای در طی این ماه پرطرفداری دارد.

مواد لازم برای تهیه آش امام سجاد

برنج ۲ پیمانه

گوشت گوسفندی ۱ کیلو

آب گوشت ۲ پیمانه

پیاز داغ به میزان لازم

پیاز درشت ۱ عدد

ماش ۱ پیمانه

بلغور ۱ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه

لوبیا قرمز ۱ پیمانه

فلفل سبز ۱ یا ۲ عدد

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

روغن مایع به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز پخت آش امام سجاد

برای شروع، تمام حبوبات را به دقت شسته و در یک ظرف حاوی آب گرم قرار داده، سپس آن‌ها را یک شب به مدت زمان لازم خیسانده و در طول این مدت، آب حبوبات را یک یا دو بار تغییر دهید. همچنین، برنج و بلغور را در ظرف‌های جداگانه خیس کنید.

برای آماده‌سازی گوشت، گوشت را به همراه پیاز نگینی خرد شده، زردچوبه و روغن مایه درون یک قابلمه قرار دهید و تا زمانی که گوشت سفت شود تفت دهید. سپس به ترکیب گوشت و پیاز، آب و ادویه‌های مورد نیاز اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت به آرامی پخت دهید تا گوشت کاملاً نرم و پز شود.

حبوبات آماده‌سازی شده را در یک قابلمه قرار دهید و به مقدار کافی آب اضافه کنید. به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخت دهید تا حبوبات کمی بپزند. همچنین، برنج و بلغور را به صورت جداگانه نیم‌پز کنید و کنار بگذارید. بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای پخت حبوبات، گوشت پز شده را از قابلمه خارج کنید و ریشه‌ها را حذف کنید. سپس برنج و بلغور را به همراه گوشت پز شده و به مقدار ۲ پیمانه آب گوشت به آش امام اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورت نیاز، ادویه‌های مورد نظر را اضافه کنید و اگر دوست دارید، فلفل سبز را نیز به آش بیفزایید.

پس از گذشت ۱ ساعت از پخت آش، آش امام آماده است و می‌توانید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با دارچین، تکه‌های گوشت، پیاز داغ و نعنا داغ به دلخواه تزئین کنید.

نکات پخت آش امام سجاد

توصیه می‌شود حبوبات موجود در آش امام را به حداکثر میزان پخت دهید. اگر عجله دارید، ممکن است ۱ ساعت پخت نیز کافی باشد.

پیاز مورد استفاده در آش امام به شدت نسوزد.

اکثراً برای تهیه آش امام از همین دستور سنتی استفاده می‌شود.

اگر تصمیم به تهیه آش امام برای خودتان (نه برای مهمانی) دارید، می‌توانید در صورت نیاز، هر یک از حبوبات را حذف کنید.

در بسیاری از مناطق، سبزی نیز در تهیه آش امام مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر تمایل دارید، می‌توانید این کار را انجام دهید، اما در دستور اصلی اینگونه نیست.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.