نکات پخت پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خانگی
نکات پخت مربای گل و راز خوشمزگی مربای گل خوشمزه و خانگی
نکات پخت مربای گل نکات پخت مربای گل و راز خوشمزگی مربای گل خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گل محمدی یا …
نکات پخت سوپ جو و راز خوشمزه شدن سوپ جو و ادویه آن
نکات پخت سوپ جو نکات پخت سوپ جو و راز خوشمزه شدن سوپ جو و ادویه آن در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد در سراسر جهان، …
نکات پخت آش آبغوره و راز خوشمزگی آش آبغوره تبریزی
نکات پخت آش آبغوره نکات پخت آش آبغوره و راز خوشمزگی آش آبغوره تبریزی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب …
نکات پخت پیتزا سیسیلی
نکات پخت پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزای سیسیلی، یک نوع خاص پیتزا است که منشأ آن به شهر سیسیل در ایتالیا بازمیگردد. این نوع پیتزا در اواخر قرن نوزدهم به یک غذای محبوب در منطقه غربی سیسیل تبدیل شد و تا دهه ۱۸۶۰ میلادی عمدتاً در سیسیل مورد استفاده قرار میگرفت. پس از این مدت، پیتزای سیسیلی با تغییراتی در شکل و ضخامت به شکل مستطیلی، وارد آمریکای شمالی شد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سیسیلی
خمیرمایه ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱.۵ پیمانه
شیر گرم ۲/۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمهای رنگی ۲/۱ عدد
زیتون سیاه ۱۰ عدد
گوجه ۶ عدد
سیر ۴ حبه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن، پونه به میزان لازم
طرز پخت پیتزا سیسیلی
برای تهیه خمیر پیتزا، در یک ظرف، دو قاشق غذاخوری خمیرمایه را با نصف پیمانه شیر، یک تخممرغ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری شکر و نمک ترکیب کرده و مخلوط کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا حبابها در مخلوط ایجاد شود. پس از این مدت، آرد را سه بار از الک عبور دهید و به تدریج به مخلوط اضافه کنید تا خمیر پیتزا شکل گیرد. سپس خمیر را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.
برای تهیه سس پیتزا، در تابهای روغن زیتون را گرم کنید تا داغ شود. سپس سیر رنده شده، نمک، پونه، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده و مخلوط کنید. عطر ادویهها پخش شد، نصف یک حبه فلفل دلمهای قرمز را به شکل نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید. پوست گوجه را خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مواد را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه زمان دهید تا سس کمی غلیظ شود و سپس مواد را با قاشق یا گوشتکوب له کنید تا به شکل پوره درآیند و سس روی حرارت ملایم غلیظ شود.
سرخ کردن پیاز و فلفل دلمهای را از دستور حذف کرده و به جزئیات دیگر نپردازید. ده عدد زیتون سیاه را حلقهای برش دهید و هستههای آنها را جدا کنید و دور بریزید. مواد را در کنار هم در کنار پیاز و فلفل دلمهایها قرار دهید. پس از برش مواد، سس غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و به سرخ کردن پیاز و فلفل دلمهایها بروید.
خمیر پیتزا را از ظرف خارج کرده و دوباره ورز دهید. سپس کف قالب مدنظر را چرب کرده و خمیر را روی آن پهن کنید و لبههای خمیر را بالا بیاورید تا کمی ضخیم شود. سپس سطح خمیر را به طور کامل به سس مخصوص آغشته کنید و یک لایه پر از پنیر پیتزا را روی آن بریزید. در آخر فلفل دلمه، پیاز و زیتون سیاه را روی خمیر قرار دهید و دوباره مقداری پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و در طبقه وسط فر قرار دهید.
نکات پخت پیتزا سیسیلی
اگر در حین آمادهسازی خمیر پیتزا تشخیص دهید که خمیر خشک است، میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید.
پس از قرار دادن خمیر در قالب، به یاد داشته باشید که تمام سطح آن را با چنگال سوراخ کنید.
برای تهیه سس پیتزا سیسیلی خانگی، بهتر است گوجهها را رنده کنید تا پخت آنها راحتتر شود.
پس از اتمام قرار دادن مواد روی خمیر، روی لبههای آن کنجد بپاشید.
حواستان باشد که ۲۰ دقیقه پیش از قرار دادن پیتزا در فر، آن را روشن کنید تا گرم شود.