;
نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی - چلوگوشت
نکات خورش بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه و غلیظ شدن بامیه

نکات خورش بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه و غلیظ شدن بامیه

نکات خورش بامیه نکات خورش بامیه : خورش بامیه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با استفاده از بامیه، گوشت گوسفندی، لپه و سبزیجات تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا، ابتدا …

خواص بابونه برای پسر شدن بچه و مردان و رحم و آویشن

خواص بابونه برای پسر شدن بچه و مردان و رحم و آویشن

خواص بابونه خواص بابونه برای پسر شدن بچه و مردان و رحم و آویشن در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.گیاه بابونه یک گیاه دارویی است که در …

نکات پخت مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خانگی

نکات پخت مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خانگی

نکات پخت مربای بالنگ نکات پخت مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای بالنگ یکی از خوشمزه‌ترین و …

نکات پخت مربای شاتوت

طرز تهیه مربای شاتوت تصویری طرز تهیه مربای شاتوت رزا منتظمی مربای شاتوت خانم گلاور مربای شاه توت مجلسی مربای شاه توت نی نی سایت فوت وفن مربای شاتوت طرز تهیه مربای شاه توت و شربت شاه توت طرز تهیه مربای شاه توت سیاه

نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای شاتوت، یکی از مرباهای خوشمزه و پررنگ است که از میوه شاه توت به دست می‌آید. شاه توت در مناطق آسیا و آمریکای شمالی به وفور رشد می‌کند و برگ‌های آن به دلیل شیرینی طبیعی خود، به‌ویژه توسط پروازهای کرم‌آلود ابرایشم، مشهور هستند. برای جلوگیری از ایجاد شکرک در مربا، حتماً باید به دقت اطمینان حاصل کنید که مربا به‌طور کامل غلیظ شده باشد. شما می‌توانید این مربا و ترشی‌ها را در خانه تهیه کنید تا از افزودن شکرهای اضافی پرهیز کنید. با توجه به تنوع نژادی شاه توت، ممکن است مربای شاتوت بسیار شیرین باشد، بنابراین افزودن کمی آبلیمو در زمان سرو بسیار مؤثر است. شاه توت غنی از خواص بهداشتی است، از جمله منبع عالی ویتامین C و آهن، و همچنین ویتامین K دارد که برای انعقاد خون بسیار حائز اهمیت است.

مواد لازم برای تهیه مربای شاتوت

شاه توت ۱ کیلوگرم

شکر ۱ کیلوگرم

طرز پخت مربای شاتوت

در ابتدا، دم شاه توت‌ها را با دقت جدا کنید و آن‌ها را درون یک لگن حاوی آب قرار دهید و چند بار آبکشی کنید. این مراحل را با آرامی انجام دهید تا شاه توت خیلی له نشود. می‌توانید برای گرفتن دم شاه توت از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.

سپس شاه توت‌ها را درون یک قابلمه قرار داده و به‌طور لایه به لایه شکر را روی آنها پخش کنید. سپس قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا شاه توت‌ها آب بندازند.

پس از استراحت مواد و اندازه‌گیری آب افتاده از شاه توت، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و منتظر بجوشیدن آورید. به مدت زمانی کف را به‌طور مداوم روی مربا بگیرید تا در نهایت یک مربای خوب و یکنواخت به‌دست آید. هنگامی که مربا غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود. سپس مربا را در شیشه‌های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این مربا را می‌توانید با صبحانه یا نان تازه مصرف کنید.

نکات پخت مربای شاتوت

معمولاً برای افزودن قوام به شربت مربا، نیاز به پخت مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.

این مربا به تنهایی نیاز به افزودن آب ندارد، زیرا خودش آب می‌دهد.

اگر تمایل دارید شربت شاه توت داشته باشید، می‌توانید در ابتدای فرآیند ۱/۲ پیمانه آب را به قابلمه اضافه کرده و در انتها شربت و مربا را جدا و صاف کنید.

برای به دست آوردن بهترین طعم و تعادل در مزه‌ها، زمانی که مربا غلیظ شد، یک قاشق غذاخوری آبلیمو تازه به آن اضافه نمایید.

می‌توانید مربا شاه توت را در صورت عدم باز کردن آن، ۱ الی ۲ سال در یخچال نگهداری کنید.

در فرآیند پخت، در صورت تمایل، می‌توانید کمی ژلاتین اضافه کنید تا زمان پخت کاهش یابد و مربا خوشمزه‌تر شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.