;
نکات پخت پیتزا کالزونه و راز خوشمزگی پیتزا کالزونه خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید همدان

نکات پخت آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید همدان

نکات پخت آبگوشت قنبید نکات پخت آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید همدان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی …

نکات پخت آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه

نکات پخت آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه

نکات پخت آبگوشت سیب نکات پخت آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. اگر دنبال غذاهای متنوع هستید و …

نکات پخت خورشت به آلو و فوت و فن خورش به آلو اصفهانی خوشمزه

نکات پخت خورشت به آلو و فوت و فن خورش به آلو اصفهانی خوشمزه

نکات پخت خورشت به آلو نکات پخت خورشت به آلو و فوت و فن خورش به آلو اصفهانی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت …

نکات پخت پیتزا کالزونه

طرز تهیه کالزونه گوشت پیتزا کالزونه رست بیف طرز تهیه کالزونه مرغ طرز تهیه کالزونه مارپیچی پیتزا کالزونه چیست کالزونه گوشت و قارچ قیمت پیتزا کالزونه

نکات پخت پیتزا کالزونه و راز خوشمزگی پیتزا کالزونه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا کالزونه، یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه است که از خمیر پیتزا و مواد متنوع تهیه می‌شود. این نوع پیتزا به صورت لقمه‌هایی طراحی شده است و معمولاً به عنوان نوعی از پیتزا ساندویچ نیز معرفی می‌شود. در ایتالیا، پیتزا کالزونه به عنوان یک گزینه سریع و خوشمزه برای ناهار یا توسط دست فروشان ارائه می‌شود. این نوع پیتزا به دلیل آسانی مصرف در حالت راه‌رفتن یا ایستادن درختانی به شدت محبوب است.

در دوره‌های ۱۸ و ۱۹ قرن، معمول بود برای پر کردن پیتزا کالزونه از گوشت خوک یا تخم مرغ استفاده شود. اما در آمریکا، نوع خاصی از پیتزا کالزونه معمول است که به آن سس مارینارا یا روغن سیر اضافه می‌شود. این دو نوع پیتزا، ایتالیایی و آمریکایی، با تفاوت‌هایی در روش تهیه و مواد مورد استفاده، از یکدیگر متمایز می‌شوند.

شما می‌توانید در تهیه پیتزا کالزونه از هر نوع ماده‌ای که دوست دارید بهره ببرید. پیتزاها همواره به عنوان یکی از غذاهای لذیذ و محبوب در سراسر جهان شناخته شده‌اند.

مواد لازم برای پخت خمیر پیتزا کالزونه

خمیر مایه ۱ ق چای خوری

آرد ۴.۵ پیمانه

نمک ۱.۵ ق چای خوری

روغن مایع یا روغن زیتون ۱/۴ پیمانه

آب سرد ۱ و ۳/۴ پیمانه

مواد لازم برای آماده سازی مواد میانی

سینه مرغ پخته شده ۱ عدد

قارچ ۱/۴ پیمانه

ذرت ۳ ق غذا خوری

فلفل دلمه ۳ ق غذا خوری

سس گوجه فرنگی ۳ ق غذا خوری

پنیر پیتزا به مقدار لازم

فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر به مقدار لازم

طرز پخت پیتزا کالزونه

برای تهیه خمیر کالزونه، در ابتدا آرد را در یخچال قرار داده و حداقل ۲-۳ ساعت خنک بگذارید. از مایه فوری استفاده کنید تا نیاز به عمل آوری نداشته باشید. آرد خنک شده را در کاسه قرار داده و نمک و خمیر مایه را اضافه کنید، سپس روغن زیتون را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. کم کم آب سرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود، اما توجه داشته باشید که ممکن است کمتر آب نیاز باشد.

وقتی خمیر جمع شد، به مدت ۱۰ دقیقه آن را با دستورهمزن خوب ورزید تا نرم و لطیف شود. سپس خمیر را در کاسه‌ای که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید، سطح آن را با سلفون پوشانده و در جای گرم حدود ۱-۲ ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

برای تهیه مواد پر کننده کالزونه، سینه مرغ را با پیاز و برگ بو پز کرده و سپس آن را خرد کنید. قارچ‌ها را بشویید و در تابه با حرارت بالا تفت دهید. ذرت را بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید. همچنین فلفل دلمه را خرد کنید.

برای تهیه سس، از گوجه‌ها استفاده کنید. گوجه‌ها را در آب جوشانده و سپس در آب سرد قرار دهید تا پوستشان کمی جدا شود. سپس گوجه‌ها را در میکسر پوره کرده و همراه با نمک و سیر در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

زمانی که خمیر حجم گرفت، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل گرد باز کنید. روی نصف از هر قسمت سس را بمالید، پنیر پیتزا را بریزید و مواد دیگر را اضافه کنید. سپس نصف دیگر خمیر را روی مواد میانی بیاورید و با دست کناره خمیر را به هم چسبانید و شکل دهید.

همه خمیرها را به این شکل آماده کنید و داخل سینی فر قرار دهید. اگر دوست دارید، زرده تخم مرغ را روی آن بمالید. فر را گرم کنید و سینی فر را داخل آن قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید و سپس از فر خارج کرده و روی آن سس کچاب را ریخته و سرو کنید.

نکات پخت پیتزا کالزونه

قبل از استفاده، حتماً قارچ را تفت داده و از انتشار آب جلوگیری کنید، در غیر اینصورت ممکن است آب اضافه خمیر را شل کند.

می‌توانید برای تنوع در مواد، از هر نوع ماده افزودنی مثل سوسیس، کالباس یا گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.

نکته حائز اهمیت در تهیه این پیتزا کالزونه، سرد بودن مواد استفاده شده در خمیر است.

برای نرم کردن خمیر، داخل فر یک ظرف حاوی آب قرار دهید تا با ایجاد رطوبت، خمیر نرم شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.