;
نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان - چلوگوشت
خواص زردچوبه برای پسر شدن بچه و نعوظ و لاغری شکم و پروستات

خواص زردچوبه برای پسر شدن بچه و نعوظ و لاغری شکم و پروستات

خواص زردچوبه زردچوبه یک گیاه دارویی است که در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود. برخی از خواص زردچوبه عبارتند از:زردچوبه دارای ترکیباتی است که خواص ضد التهابی دارند. بنابراین، …

نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی

نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی

نکات پخت مربای شاتوت نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شاتوت، یکی از مرباهای خوشمزه …

نکات پخت پاستا و چرا پاستا سفت میشود

نکات پخت پاستا و چرا پاستا سفت میشود

نکات پخت پاستا در پخت پاستا نکاتی هست که می تواند باعث خوشمزه شدن آن شود.برای افزایش خوشمزه شدن پاستا، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید: استفاده از تنوع در مواد افزودنی: …

نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان

طرز تهیه آبگوشت کشک ساده آبگوشت بادمجان و کشک کرمان آبگوشت کشک اراکی طرز تهیه آبگوشت کشک لرستان طرز تهیه آبگوشت کشک همدانی آبگوشت بادمجان و سیب زمینی آبگوشت کشک اصفهان ابگوشت کشک نی نی سایت

نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت کشک بادمجان، یک غذای گرمساری مشهور است و در استان لرستان به نام “آبگوشت کشک لری” شناخته می‌شود. این غذا به دلیل مزه لذیذ و ارزش غذایی غنی که دارد، در فصل‌های سرد سال به عنوان یک گزینه پرطرفدار مطرح است.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت کشک و بادمجان

نخود یک پیمانه

پیاز یک عدد

گوشت مغز ران با استخوان نیم کیلو

دنبه ۵۰ گرم

سیب زمینی دو عدد

بادمجان چهار عدد

روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

سیر پنچ حبه

زردچوبه یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

کشک یک پیمانه

نعنا داغ به مقدار لازم

طرز پخت آبگوشت کشک و بادمجان

نخود خیس و آبکش شده را درون قابلمه‌ای قرار دهید و کمی آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بزرگ قرار دهید تا به جوش بیافتد. بعد از آغاز جوش‌آوری، حرارت را کم کنید و مواد را سه ساعت و نیم درون قابلمه بپزید. (برای اندازه‌گیری وضعیت پخت، می‌توانید از کفگیری با سوراخ‌ها استفاده کنید).

در آخرین ساعت پخت، سیب‌زمینی‌ها را به آبگوشت اضافه کنید و پخت را ادامه دهید.

بادمجان‌ها را در یک ماهی‌تابه با روغن داغ سرخ کنید، از هر دو طرف تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا اضافی روغن آن‌ها جذب شود.

سیر و زردچوبه را در یک ماهی‌تابه با روغن تفت دهید. نیمی از این مخلوط را در آخرین ۳۰ دقیقه پخت، همراه با بادمجان و کمی فلفل سیاه به آبگوشت اضافه کنید و بپزید.

در یک ظرف جداگانه، کشک را با دو پیمانه آب گوشت رقیق کرده و در آخرین ۲۰ دقیقه پخت، به آبگوشت اضافه کنید.

در انتها، نمک را به میزان دلخواه اضافه کنید و پس از پخت کامل، آب آبگوشت را به ظرف منتقل کنید. سپس گوشت را از استخوان جدا کرده و با سایر مواد در آبگوشت راه بیاندازید. غذا را در ظرف مناسب سرو کنید و با سیر داغ و نعناع تزیین نمایید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت کشک و بادمجان لرستان

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

نخود ۱ پیمانه

لوبیا سفید ۱ پیمانه

پیاز متوسط ۱ عدد

سیر ۳ حبه

بادمجان بزرگ ۱ عدد

کشک ۱ لیوان

نعناع خشک به میزان لازم

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

روش آماده سازی مواد اولیه

در روش تهیه آبگوشت کشک و بادمجان، ابتدا پوست بادمجان‌ها را جدا نمایید. سپس برای کاهش طعم تلخ بادمجان، آن‌ها را از وسط نصف کرده و در آب حل کنید. با اضافه کردن کمی نمک، تلخی را از بادمجان‌ها خارج کنید و پس از نیم ساعت، بادمجان‌ها را از آب خارج کرده و بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها جذب شود. در ادامه، بادمجان‌ها را خشک کرده و در روغنی کمی تفت دهید تا طلایی شوند. مهم نیست که بادمجان‌ها را به‌طور کامل سرخ کنید.

برای پخت نخود و لوبیا، از شب قبل آن‌ها را خیس کنید تا حبوبات بپزند.

در روغنی که برای سرخ کردن بادمجان‌ها استفاده می‌شود، نعناخشک را اضافه کرده و نعنا داغ را درست کنید.

طرز پخت آبگوشت کشک و بادمجان لرستان

در مرحله آغاز تهیه آبگوشت کشک و بادمجان، یک لیتر آب را در یک قابلمه قرار دهید و آن را بر روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیافتد.

پس از غلیظ شدن آب، گوشت، نخود و لوبیا سفید را داخل قابلمه افزوده و حرارت را کم کنید.

هنگامی که گوشت را اضافه کردید و چند دقیقه از پخت گذشت، ممکن است که کفی به وجود بیاید. این کف را با قاشق از روی مواد آبگوشت حذف کنید.

پس از حذف کف، پیاز را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با چند حبه سیر به آبگوشت اضافه کنید. اگر از بوی سیر نگرانید، می‌توانید سیر را جداگانه در روغن تفت دهید و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

زردچوبه را به آبگوشت بپیوندانید زیرا این رنگ از زردچوبه و کشک مشتق می‌شود. می‌توانید زردچوبه را به‌صورت جداگانه با سیر در تابه‌ای تفت داده و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

پس از حدود ۲ ساعت پخت، بادمجان‌ها را به مواد اضافه کنید و به مدت نیم ساعت دیگر به آبگوشت فرصت دهید تا بپزد.

در ده دقیقه آخر پخت، کشک را اضافه کنید و منتظر بمانید تا کشک با حرارت کمی بپزد. پس از آنکه کشک افزوده شد و آب مجدداً به جوش آمد، درب قابلمه را ببندید و به مدت چند دقیقه اجازه دهید تا کشک کاملاً آماده شود.

حالا آماده‌ی سرو کردن آبگوشت شماست. مواد آبگوشت را از آب جدا کرده، با گوشت‌کوب آن را پودر کنید و با نعناع داغ تزئین کنید. همچنین، می‌توانید نعناع داغ را به مواد اصلی اضافه کنید و یا جداگانه سرو نمایید، که این مورد به سلیقهٔ شما بستگی دارد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.