;
نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه - چلوگوشت
نکات خورشت قیمه ترکی و فوت و فن خورش قیمه ترکی حرفه ای

نکات خورشت قیمه ترکی و فوت و فن خورش قیمه ترکی حرفه ای

نکات خورشت قیمه ترکی نکات خورشت قیمه ترکی و فوت و فن خورش قیمه ترکی حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برای آماده کردن …

خواص خرما برای پسر شدن بچه و مردان و کمر و چشم و اسپرم و رحم

خواص خرما برای پسر شدن بچه و مردان و کمر و چشم و اسپرم و رحم

خواص خرما خرما به عنوان یکی از میوه‌هایی که در کشورهای گرمسیری رایج است، خواص زیادی دارد. برخی از این خواص عبارتند از: افزایش انرژی: خرما به دلیل داشتن قند ساده، فرکتوز …

نکات پخت راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی

نکات پخت راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی

نکات پخت راحت الحلقوم نکات پخت راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. راحت‌الحلقوم، یکی از شیرینی‌های …

نکات پخت لپه

بهترین روش زود پختن لپه طرز پخت لپه زمان پخت لپه نی نی سایت چیکار کنم لپه زود بپزه نی نی سایت پخت لپه در قابلمه پختن لپه سفت پختن لپه در قیمه روش پخت سریع لپه قیمه

نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه در سایت چلو گوشت.لپه یکی از حبوباتی است که در غذاهای مختلفی استفاده می شود.از معروف ترین غذاهایی که با لپه تهیه می شود می توانیم به خورشت قیمه و شامی لپه و کله گنجشکی و .. اشاره کنیم.

برای اینکه لپه رو بهتر بپزیم نکاتی وجود دارد که در ادامه ارائه می دهیم.

لپه را بخیسانید

مدت زمان خیساندن لپه کمتر از حبوبات دیگر است و با نیم ساعت خیساندن به شرایط دلخواه می رسد.

مدت زمان پخت لپه

اگر از قابلمه برای پخت لپه استفاده کنید معمولا حدود سه ساعت زمان می برد تا لپه بپزد ولی در زودپز این زمان بین دو تا دو و نیم ساعت است.

روش های پخت سریع لپه

اولین روش خیساندن لپه در آب ولرم به مدت سی دقیقه تا سه ربع ساعت است.

روش دیگر نیم پز کردن لپه به صورت جداگانه و سپس فریز کردن است.

آخرین روش هم استفاده از زودپز است.اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه لپه در زود پر بپزد و سپس فریز کنید ولی زمان فریز کردن نباید زیاد باشد چرا که لپخ له می شود.

اضافه کردن نمک

نمک باعث می شود که لپه دیرتر بپزد پس نمک را در آخر غذا اضافه کنید.

بهترین روش زود پختن لپه طرز پخت لپه زمان پخت لپه نی نی سایت چیکار کنم لپه زود بپزه نی نی سایت پخت لپه در قابلمه پختن لپه سفت پختن لپه در قیمه روش پخت سریع لپه قیمه

جوش شیرین

اگر کمی جوش شیرین در قابلمه لپه بریزید سریع تر می پزد ولی بهتر است که از جوش شیرین استفاده نکنید چرا که مضر است.

جلوگیری از له نشدن لپه

اگر لپه له شود باعث لعاب دار شدن غذا می شود ولی تفت دادن لپه با سایر مواد باعث می شود که دیگر له نشود.

راهکاری برای زمانی که لپه نپخت

اگر لپه‌های داخل قیمه هنوز سفت و نپخته هستند، جای نگرانی نیست، چرا که راه حل این مشکل را در اختیار داریم. ابتدا گوشت خورشت را جدا کرده و کنار بگذارید. سپس لپه‌ها را به همراه آب خورشت در زودپز ریخته و بپزید. پس از پخت کامل لپه‌ها، آن‌ها را از زودپز خارج کرده و گوشت را دوباره به خورشت اضافه کنید. در نهایت، خورشت را با سیب‌زمینی سرخ شده تزئین نمایید. اگر وقت کافی دارید اما نگرانی از اینکه گوشت خورشت از هم بپاشد وجود دارد، همان روش فوق را دنبال کنید و گوشت را جدا نگه دارید، با این تفاوت که به جای استفاده از زودپز، لپه‌ها را به همراه آب خورشت در قابلمه ریخته و اجازه دهید به آرامی بپزند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.