;
نکات پخت پیتزا زبان و راز خوشمزگی پیتزا زبان خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت لازانیا در توستر و علت خشک شدن لازانیا در توستر

نکات پخت لازانیا در توستر و علت خشک شدن لازانیا در توستر

نکات پخت لازانیا در توستر نکات پخت لازانیا در توستر و علت خشک شدن لازانیا در توستر در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از افراد …

نکات پخت برنج تایلندی و خیساندن و خوش طعم شدن برنج تایلندی

نکات پخت برنج تایلندی و خیساندن و خوش طعم شدن برنج تایلندی

نکات پخت برنج تایلندی برای پخت برنج تایلندی بهتر است از برنج جیسمین استفاده کنید؛ زیرا این نوع برنج دارای دانه‌هایی کوچک و استوار است که بعد از پختن به شکلی لطیف …

طرز تهیه فلافل با نخود پخته به سبک اهوازی

طرز تهیه فلافل با نخود پخته به سبک اهوازی

طرز تهیه فلافل با نخود پخته فلافل یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و معروف جنوبی است که از لبنان وارد ایران شده است و مورد استقبال قرار گرفته است.این غذا به روش …

نکات پخت پیتزا زبان

قیمت پیتزا زبان پیتزا زبان در تهران طرز تهیه پیتزا زبان گوساله طرز تهیه رست بیف با زبان گوساله طرز تهیه پیتزا به زبان انگلیسی طرز پخت زبان گوسفندی پیتزا مغز پیتزا رست بیف

نکات پخت پیتزا زبان و راز خوشمزگی پیتزا زبان خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

“پیتزا Beef Tongue یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین پیتزاها برای علاقه‌مندان به طعم زبان گاو به حساب می‌آید. این پیتزا با طعم خاص و ساختار ساده‌ای، به شما امکان می‌دهد که به راحتی در خانه با استفاده از یک خمیر خانگی عالی، این لذت خوشمزه را تجربه کرده و از مزایای زبان گاو نیز بهره‌برید. می‌توانید این پیتزا را با تنوعی از سبزیجات از جمله قارچ و فلفل دلمه، همراه با یک سس سفید لذیذ تهیه نمایید. در این مقاله، ابتدا با یک دستور تهیه خمیر بسیار خوشمزه برای پیتزا آشنا خواهیم شد.”

مواد لازم برای پخت خمیر

آب ۱ پیمانه

پودر خمیر مایه ۱ ق چای خوری

نمک ۱ ق چای خوری

شکر ۱ ق چای خوری

روغن زیتون ۷ ق غذا خوری

آرد ۲ پیمانه تقریبی

مواد لازم برای پخت پیتزا زبان

زبان گوساله ۱ عدد

کره ۲۰ گرم

سیر ۵ حبه

آرد ۲ ق غذا خوری

شیر ۱.۵ پیمانه

پنیر پیتزا به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد

ساقه کرفس ۲ عدد

هویج ۱ عدد

فلفل دلمه ۱ عدد

قارچ ۱۰ عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش پخت پیتزا زبان

برای آماده‌سازی خمیر، ابتدا باید آب را به دمای ولرم یا ۴۰ درجه گرم کنید. سپس آب گرم را در یک کاسه یا لیوان بریزید و خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کنید، سپس با دقت آن را همزن کنید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا بپفیه.

روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را دوباره همزن کنید. سپس به آرامی آرد را اضافه کنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آورید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست کم کنید و در یک کاسه قرار دهید، سپس به مدت ۱ الی ۲ ساعت وقت دهید تا پف بگیرد.

زبان را شسته و در قابلمه قرار دهید. هویج خرد شده، پیاز، سیر، و ساقه کرفس خرد شده، و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی آن آب جوش ریخته و برای ۴ ساعت بپزید. پس از پخت، پوست زبان را جدا کنید و آن را به دلخواه خرد کنید.

برای تهیه سس، کره را در تابه ذوب کرده و سیر را اضافه کنید، سپس تفت دهید. آرد را به آرامی اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد برود. در ادامه شیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و پنیر پیتزا را همراه با آن ذوب کنید. سپس از حرارت بردارید.

پف خمیر را بگیرید و آن را در سینی پیتزا پهن کنید. سپس سس تهیه شده را روی آن ریخته و کمی پنیر پیتزا را هم اضافه کنید. زبان گوساله، قارچ، و فلفل دلمه را به مواد اضافه کرده و در نهایت، سینی پیتزا را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و آن را به مدت ۲۰ دقیقه پخته تا آماده شود.

فوت و فن پیتزا زبان

میزان آرد نسبی وابسته به میزان آبی است که به آرد اضافه می‌شود، که ممکن است کمتر یا بیشتر از حالت معمول باشد.

آبی که غذا در آن پخته می‌شود، می‌تواند برای تهیه سوپ‌ها و آش‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین، پیتزا را می‌توانید با استفاده از سس قرمز نیز تهیه کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.