نکات پخت آش میوه و راز خوشمزگی آش میوه خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات تهیه پشمک و راز خوشمزگی پشمک خوشمزه و خانگی در منزل

نکات تهیه پشمک و راز خوشمزگی پشمک خوشمزه و خانگی در منزل

نکات تهیه پشمک نکات تهیه پشمک و راز خوشمزگی پشمک خوشمزه و خانگی در منزل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پشمک واقعاً یک تنقلات خوشمزه …

نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی

نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی

نکات پخت نون خامه ای نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در …

نکات پخت تن ماهی و نحوه و زمان جوشاندن تن ماهی

نکات پخت تن ماهی و نحوه و زمان جوشاندن تن ماهی

نکات پخت تن ماهی برای پخت تن ماهی بهتر است نکات پخت تن ماهی را بدانید و از روش‌هایی مثل سرخ کردن، پخت در فر و یا پخت در ظرف آب استفاده …

نکات پخت آش میوه

آش میوه اهر سبزی آش میوه تبریز سبزی آش میوه چیست آش میوه ارومیه طرز تهیه آش میوه خشک آش میوه کلیبر تورشولی آش تبریز طرز تهیه آش میوه اردبیل

نکات پخت آش میوه و راز خوشمزگی آش میوه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آش میوه، یک دستور غذایی محبوب و سنتی در ایران است که به خصوص در شهرهایی چون اردبیل، تبریز، همدان، و زنجان تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است. این آش که از ترکیب حبوبات و انواع میوه‌های سبک تهیه می‌شود، ارزش غذایی بالایی داشته و به تقویت دستگاه گوارش کمک می‌کند. شاید نام آش میوه تا به حال به گوشتان نخورده باشد، اما این غذا می‌تواند به عنوان یک پیش‌غذای عالی و لذیذ برای مهمانی‌هایتان باشد یا در هر فصلی از سال، این آش را تهیه کرده و به منوی خانگی‌تان اضافه کنید. در تهیه این آش می‌توانید از میوه‌های تازه یا خشک استفاده کنید.

مواد لازم برای پخت آش میوه

نخود ۱/۲پیمانه

لوبیا چیتی ۱/۲پیمانه

عدس ۱/۲پیمانه

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

رشته آش ۱۵۰گرم

برگ زردآلو ۱/۲پیمانه

آلو زرد ۱/۲پیمانه

آلو بخارا ۱/۲پیمانه

آلو سیاه ۱/۲ پیمانه

زغال اخته ۱ پیمانه

آلبالو ۱ پیمانه

لواشک ترش ۱۰۰گرم

گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم

پیاز ۲ عدد

نمک و زردچوبه به میزان لازم

نعنا داغ، پیاز داغ به مقدار لازم برای تزئین

آموزش پخت آش میوه

ابتدا نخود و لوبیا را از شب پیش خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخشان کم شود. عدس را نیز بشویید و دو ساعت پیش از پخت، خیس کنید. پس از آن، هرکدام از حبوبات را به طور جداگانه بپزید و میوه‌های خشک را نیز چند ساعت پیش از پخت در آب خیس کنید تا نرم شوند.

در یک قابلمه بزرگ، کمی روغن ریخته و روی شعله قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز را خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی و نرم شود. پس از آن، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی‌اش گرفته شود.

پس از آن، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و میوه‌های خشک را وقتی آب به جوش آمد، بیفزایید تا نرم شوند. نیم ساعت بعد حبوبات پخته را اضافه کرده و روی شعله ملایم بگذارید.

پیاز باقی‌مانده را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط نمایید. به آن نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کرده و از مخلوط به اندازه یک فندوق برداشته و گرد کنید. سپس آن‌ها را به آش اضافه کنید.

لواشک و نمک را به آش اضافه کنید و همه مواد را بپزید. میوه‌ها نباید بیش از حد پخته شوند تا فرم خود را حفظ کنند. سپس رشته‌ها را به سه بخش تقسیم کرده، به آش اضافه کرده و سریع هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند.

پس از افزودن رشته‌ها، آلبالو و زغال اخته را نیز اضافه کرده و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آش کاملاً جا بیفتد و لعابدار شود. در پایان، با نعنا، پیاز داغ و میوه‌های خشک آش را تزیین کنید.

نکات پخت آش میوه

شما می‌توانید به جای استفاده از آب جوش، از آب قلم یا استاک گوشت برای طبخ استفاده کنید.

این دستور آش بدون استفاده از سبزی تهیه شده است، اما اگر دوست دارید، می‌توانید به میزان دلخواه سبزی به آن اضافه کنید.

در ایام سرد زمستان، هنگام تهیه این آش، می‌توانید از لبو نیز استفاده کنید تا طعمی متفاوت به آش ببخشید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.