;
نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت مربای کدو حلوایی و راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی خانگی

نکات پخت مربای کدو حلوایی و راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی خانگی

نکات پخت مربای کدو حلوایی نکات پخت مربای کدو حلوایی و راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. با فصل زمستان …

نکات پخت رشته پلو و فوت و فن رشته پلو با چی خورده میشه

نکات پخت رشته پلو و فوت و فن رشته پلو با چی خورده میشه

نکات پخت رشته پلو نکات پخت رشته پلو و فوت و فن رشته پلو با چی خورده میشه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد “رشته پلو، …

نکات پخت خورشت واویشکا و راز خوشمزگی خورشت واویشکا خانگی

نکات پخت خورشت واویشکا و راز خوشمزگی خورشت واویشکا خانگی

نکات پخت خورشت واویشکا نکات پخت خورشت واویشکا و راز خوشمزگی خورشت واویشکا خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت واویشکا، یکی از لذیذترین غذاهای …

نکات پخت آش ترش مازندرانی

طرز تهیه آش ترش ساده طرز تهیه آش ترش بابلی طرز تهیه آش ترش ترکی طرز تهیه آش ترش شمالی طرز تهیه آش ترش آملی طرز تهیه آش ترش با رب انار طرز تهیه آش ترش گیلانی فیلم طرز تهیه آش ترش مازندرانی

نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آش ترش یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است که ریشه‌های آن به مناطق شمالی کشور مانند مازندران و گیلان می‌رسد. این آش، که به طور جالبی شباهت‌هایی به آش دوغ تبریزی دارد، در بین مردم شمال ایران بسیار محبوب است.

مواد لازم برای پخت آش ترش

سیر ۶ حبه

باقلا ۱ پیمانه

جغندر ۲ عدد

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

عدس سبز ۱ پیمانه

سبزی آش ۵۰۰ گرم

برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه

رب انار و شکر به مقدار لازم

نمک و روغن مایع به مقدار لازم

آموزش پخت آش ترش مازندرانی

برای تهیه آش ترش شمالی، ابتدا لوبیا چیتی و باقلا را در ظرف‌های جداگانه قرار دهید و با آب بپوشانید. اجازه دهید این حبوبات ۶ ساعت خیس بخورند، ضمناً ۲ یا ۳ بار آب آن‌ها را تعویض کنید تا نفخ آن‌ها کاهش یابد.

در ادامه، سبزی‌های مخصوص آش را بشویید، آبکشی کنید، خشک کرده و روی تخته آشپزخانه به صورت ریز خرد کنید. چغندرها را نیز پوست کنده، شسته و خرد کرده و کنار بگذارید.

سپس در یک قابلمه بزرگ آب بریزید. باقلا و لوبیا چیتی را آبکشی کنید، بشویید و به قابلمه اضافه کنید. چغندر خرد شده را نیز افزوده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات و چغندر به خوبی بپزند.

هنگامی که حبوبات و چغندر در حال پخت هستند، برنج را بشویید و به آش اضافه کنید. نمک را به میزان دلخواه اضافه کرده و ۱۵ دقیقه پس از افزودن برنج، سبزی‌های خرد شده را نیز بیفزایید و درب قابلمه را به صورت نیمه باز قرار دهید.

در همین حال، سیرها را پوست بگیرید، بشویید و در تابه‌ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

هنگامی که آش آماده شد، کمی از آن را برای تست طعم بچشید. اگر حبوبات کاملاً پخته بودند، چند قاشق شکر، رب انار و نصف سیرهای طلایی شده را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا مزه‌ها به خوبی ترکیب شوند. در پایان، آش را در کاسه بریزید و با باقیمانده سیرهای داغ تزئین کنید.

نکات پخت آش ترش مازندران

در دستور پخت محبوب آش ترش مازندرانی، مردم منطقه معمولاً از مخلوطی از اسفناج، تره، گشنیز، و جعفری به مقدار مساوی استفاده می‌کنند تا طعمی خوشایند به آش ببخشند. البته، شما می‌توانید به دلخواه خود از انواع دیگر سبزیجات نیز در این آش بهره ببرید.

همچنین، میزان استفاده از شکر و رب انار در این آش کاملاً بسته به ذائقه و سلیقه شخصی شما می‌باشد.

اگر دوست داشته باشید، می‌توانید به جای استفاده از باقلا سبز، از لپه باقلا استفاده کنید. در این حالت، باید لپه باقلا را همزمان با برنج به آش اضافه کنید، که این امر به طعم و لذت بیشتر آش کمک می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.