;
نکات سالاد لوبیا سفید و راز خوشمزگی سالاد لوبیا سفید خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت کیک در قابلمه روحی روی گاز و فوت و فن پخت کیک در قابلمه

نکات پخت کیک در قابلمه روحی روی گاز و فوت و فن پخت کیک در قابلمه

نکات پخت کیک در قابلمه نکات پخت کیک در قابلمه روحی روی گاز و فوت و فن پخت کیک در قابلمه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار …

نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه

نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه

نکات پخت چلو گوشت نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی، اصیل و البته …

طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده حرفه ای به سبک دایی علی

طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده حرفه ای به سبک دایی علی

طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده کوکو مرغ چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه و آسان می باشد که مطمئنا با یک بار پختن مشتری آن می شوید.اگر زمان کافی ندارید و …

نکات سالاد لوبیا سفید

سالاد لوبیا سفید و کاهو سالاد لوبیا سفید و سیب زمینی سالاد لوبیا سفید با مرغ سالاد ماکارونی با لوبیا سفید سالاد لوبیا سفید و پیاز انواع سالاد با لوبیا سالاد لوبیا سفید و تن ماهی سالاد فرانسوی با لوبیا

نکات سالاد لوبیا سفید و راز خوشمزگی سالاد لوبیا سفید خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد لوبیای سفید از نوع لوبیای فاسولوس تهیه می‌شود که این نوع لوبیا یک واریته خاص و منحصر به فرد در جهان است. این سالاد از لحاظ مقدار فیبر، به عنوان یک غذای کامل، بازدهی بالایی دارد. مصرف وعده‌های غذایی سبک می‌تواند در کاهش وزن و حفظ سلامت بدن تأثیرگذار باشد.

علاوه بر این، لوبیای سفید برخی از مزایای مهم را داراست که شامل تقویت حافظه، پیشگیری از سرطان، کنترل دیابت، افزایش بهره‌وری گوارشی و بهبود گردش خون می‌شود. این سالاد را می‌توانید با تنوع سبزیجات به دلخواه تهیه کرده و با یک سس رژیمی متناسب با سلیقه خود ارائه دهید.

مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا سفید

لوبیا سفید ۲۵۰ گرم

گوجه گیلاسی ۱۰ عدد

جعفری ۲ ق غذا خوری

هویج ۲ عدد

کلم بنفش خرد شده ۱ پیمانه

ذرت شیرین ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای اماده سازی سس سالاد

سس مایونز ۳ ق غذا خوری

ماست ۳ ق غذا خوری

روغن زیتون ۱ ق غذا خوری

آبلیمو تازه ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم

روش تهیه سالاد لوبیا سفید

برای آماده‌سازی سالاد لوبیای سفید، بهتر است لوبیا سفید را از شب قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نرم شود و از نفخ خارج گردد. سپس آب را خالی کرده و در قابلمه‌ای با کمی آب قرار داده، حرارت را افزایش دهید تا به جوش بیافتد. سپس حرارت را کاهش دهید تا لوبیا پخته و نرم شود. برای افزایش سرعت پخت، می‌توانید از زودپز نیز استفاده نمایید.

هویج را پوست‌گیری کرده و رنده کنید. سپس کلم بنفش را خرد کنید و گوجه‌ها را شسته و از وسط به دو نیم کنید. جعفری را نیز بشورید و خرد کنید. ذرت را بخارپز کنید یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.

پس از پختن لوبیای سفید، آب آن را تخلیه کرده و همراه با سبزیجات خرد شده در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.

برای تهیه سس، تمام مواد لازم برای سس را در کاسه مخصوص بریزید و با همزن دستی به خوبی مخلوط کنید. سپس نمک و ادویه را اضافه کنید تا سس به خوبی ترکیب شود.

در پایان، سس تهیه شده را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس سلفون را بر روی سالاد قرار دهید و آن را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه سس به خوبی در سالاد جذب شود.

نکات سالاد لوبیا سفید

در تدارک سس، گزینه مایونز قابل حذف است و می‌توانید به جای آن از سرکه بالزامیک استفاده نمایید.

می‌توانید مقدار مواد مورد استفاده در سالاد را به دلخواه کاهش یا افزایش دهید.

برای بهترین نتیجه، توصیه می‌شود لوبیاها را حداقل از شب قبل یا حداقل هشت ساعت پیش از پخت، خیسانید. برای این کار، لوبیا را در یک کاسه قرار داده و آب به حدی بریزید که سطح لوبیاها را بپوشاند. در این مدت، چندین بار آب لوبیاها را تعویض کنید تا نفخ آن‌ها از بین برود و برای پخت آماده شوند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.