نکات سس پیتزا و راز خوشمزگی سس پیتزا خوشمزه و خانگی
نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان
نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت …
نکات پخت شیره انگور و علت ته نشین شدن خاک شیره انگور
نکات پخت شیره انگور نکات پخت شیره انگور و علت ته نشین شدن خاک شیره انگور در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد انگورهای مورد استفاده برای …
نکات پخت حلوا زعفرانی و راز خوشمزگی و فوت و فن حلوا مجلسی
نکات پخت حلوا زعفرانی برای افزایش خوشمزگی حلوا زعفرانی، نکات زیادی است که به شما اموزش می دهیم.برای پخت حلوا زعفرانی بهتر است از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید، مثلاً …
نکات سس پیتزا
نکات سس پیتزا و راز خوشمزگی سس پیتزا خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
سس پیتزا یکی از محبوبترین انواع سسها در سراسر جهان است و معمولاً در هنگام تهیه خمیر پیتزا بر روی آن پخش میشود. این سس خوشمزه میتواند گزینهای عالی برای جایگزینی سسهای آماده مانند کچاپ باشد.
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
آویشن ۱ قاشق چایخوری
شکر ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سبزی معطر خشک ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
روش تهیه سس پیتزا
برای تهیه سس پیتزای سریع و خوشمزه، ابتدا سیرها را رنده کرده و سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید. سیرها را با ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع به تابه اضافه کرده و آنها را تفت دهید.
پس از اینکه عطر سیرها آزاد شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه نمایید. تفت دادن مناسب رب گوجه فرنگی از مهمترین قدمها در تهیه این سس پیتزا است. حتماً آن را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن کاملاً باز شود و سرخ شود.
در صورتی که رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ نشود، سس ممکن است خام مزه شود و کیفیت آن کاهش یابد. پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی، گوجهها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید.
در این مرحله، آویشن و همچنین ادویههایی نظیر شکر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا را به تابه اضافه نمایید. توجه داشته باشید که میتوانید انواع ادویهها را بر اساس سلیقه شخصی تغییر دهید.
حالا مواد را به خوبی ترکیب کنید تا یکدست شوند. سپس سبزیهای خشک شده مثل گشنیز یا جعفری را پودر کرده و به همراه سرکه سفید و روغن زیتون به سس اضافه نمایید.
در این مرحله، مواد را مخلوط کرده و اجازه دهید تا آب موجود در گوجهفرنگیها به طور کامل بجوشد و سس شروع به روغنافکنی کند. در نهایت، بعد از غلیظ شدن سس، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.
نکات سس پیتزا
برای داشتن سس با کیفیت بالا، مهمترین نکته این است که هر بار مقدار مورد نیاز را تهیه کرده و از تازگی و تازهترین مواد استفاده کنید.
سس را میتوانید در یخچال نگه دارید و در صورت نیاز به مدت ماهها از آن استفاده کنید. اگر میخواهید آن را برای مدت طولانیتر نگه دارید، میتوانید آن را در فریزر نیز نگه دارید.
همچنین، با افزودن ادویههای دیگر مانند مرزنجوش، رزماری، پودر پیاز، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به سس، میتوانید به طعم و طراوت آن ویژگی دهید و تنوع بخشید.