;
نکات سس قارچ و راز خوشمزگی سس قارچ خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق

نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق

نکات پخت برساق نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برساق یکی از نان‌ها …

نکات پخت رب گوجه فرنگی و چکار کنیم رب گوجه قرمز شود

نکات پخت رب گوجه فرنگی و چکار کنیم رب گوجه قرمز شود

نکات پخت رب گوجه فرنگی نکات پخت رب گوجه فرنگی : شاید جالب باشد بدانید که تاریخچه درست کردن رب گوجه به عنوان یکی از پرکاربردترین چاشنی‌های غذایی برای اولین بار به …

نکات پخت سمنو و راز خوشرنگ شدن سمنو و علت ریختن یخ در سمنو

نکات پخت سمنو و راز خوشرنگ شدن سمنو و علت ریختن یخ در سمنو

نکات پخت سمنو نکات پخت سمنو و راز خوشرنگ شدن سمنو و علت ریختن یخ در سمنو در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد عصاره جوانه گندم …

نکات سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ برای سیب زمینی سرخ کرده طرز تهیه سس قارچ برای ساندویچ طرز تهیه سس قارچ با مایونز سس قارچ رستورانی طرز تهیه سس قارچ ساده طرز تهیه سس قارچ برای همبرگر طرز تهیه سس قارچ تند قرمز سس قارچ با خامه

نکات سس قارچ و راز خوشمزگی سس قارچ خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

سس قارچ، یک نوع سس سفید یا قهوه‌ای است که از قارچ به عنوان ماده اولیه تهیه می‌شود. این سس به شکل‌های متنوعی قابل تهیه است و با ترکیب مختلفی از مواد، در انواع مختلفی ساخته می‌شود، که مناسب برای استفاده بر روی انواع غذاها می‌باشد.

ترکیبات اصلی سس قارچ شامل قارچ، کره یا روغن زیتون، خامه یا حتی شراب سفید (در برخی نسخه‌ها ممکن است از شراب قرمز نیز استفاده شود) و فلفل است. در این فرآیند، از تنوع موادی چون موسیر، سیر، آب لیمو، آرد (برای غلیظ کردن سس)، آب مرغ، زعفران، ریحان، جعفری یا سبزی‌های دیگر نیز استفاده می‌شود. میزان مخلوط‌کردن این ترکیبات می‌تواند به طعم و قوام مطلوب سس کمک کند. به علاوه، یکی از نوع‌های معروف این سس، سس آلمانت نام دارد.

برای افزایش تنوع، در سس قارچ گیاهی، می‌توان خامه را با بادام آسیاب شده جایگزین کرده و با آب مخلوط کرد، سپس تا زمانی که قوام مورد نظر حاصل شود، تبخیر داد.

مواد لازم برای اماده سازی سس قارچ

پیاز کوچک (خرد شده)نصف یک عدد

کره پاستوریزه  دو قاشق غذاخوری

روغن زیتونن صف قاشق غذاخوری

قارچ تازه ۳۰۰ گرم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

سیر دو حبه

عصاره مرغ یا سبزیجات ۱۲۵ میلی لیتر

خامه  ۲۵۰ میلی لیتر

پنیر پارمسان نصف فنجان

پودر آویشن دو قاشق چای‌خوری

جعفری خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

روش تهیه سس قارچ

برای آموزش تهیه سس قارچ خوشمزه، ابتدا یک عدد پیاز کوچک را پوست بزنید و آن را از وسط نصف کنید. نصف پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس ۳۰۰ گرم قارچ را پس از شستن، به اشکال مورد نظر خرد کنید.

بعد از آن، دو حبه سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ را بردارید و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و هنگامی که روغن کمی گرم شد، کره پاستوریزه را اضافه کنید تا ذوب شود. پیاز خرد شده را به ماهیتابه بریزید و به مدت سه تا پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هنگامی که قارچ آب انداخت، سیر را اضافه کنید و تفت دهید. سپس دو قاشق چای‌خوری آویشن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر و آویشن آزاد شود.

اکنون عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده و خوب هم بزنید. خامه صبحانه هم بزنید و نصف فنجان پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که سس جوشید، حرارت را کم کنید و حدود پنج دقیقه دیگر صبر کنید و به هم‌زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و حجم مواد داخل ماهیتابه کاهش پیدا کند.

وقتی که سس قارچ به غلظت مورد نظر رسید، مقداری از مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سس قارچ شما آماده است. می‌توانید آن را همراه انواع غذاها مثل همبرگر، استیک، پاستا و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. پس از سرو، روی سس قارچ را با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکات سس قارچ

اگر سس قارچ شما به غلظت مناسب نرسید، یک قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری آب یا عصاره مرغ یا سبزیجات مخلوط کرده و به سس اضافه کنید تا کمی غلیظ‌تر شود. اما حتماً توجه داشته باشید که این کار را پس از اضافه کردن خامه و پنیر پارمسان امتحان کنید، زیرا خود پارمسان و خامه سس را غلیظ می‌کنند.

همچنین، اگر سس بسیار غلیظ شد، با افزودن مقداری آب یا عصاره مرغ یا سبزیجات، می‌توانید آن را رقیق کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 2 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.