;
نکات پخت استیک و فوت و فن و ترفند و زمان پخت استیک در ماهیتابه - چلوگوشت
نکات پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خوشمزه و اصیل

نکات پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خوشمزه و اصیل

نکات پخت شیر ماهی نکات پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خوشمزه و اصیل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی شیر یا شیرماهی، …

نکات سالاد شیرازی و راز خوشمزگی سالاد شیرازی خانگی

نکات سالاد شیرازی و راز خوشمزگی سالاد شیرازی خانگی

نکات سالاد شیرازی نکات سالاد شیرازی و راز خوشمزگی سالاد شیرازی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد شیرازی یک ترکیب محبوب از خیار، گوجه‌فرنگی …

نکات سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی

نکات سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی

نکات سس انبه نکات سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. انبه، یک میوه لذیذ و غنی …

نکات پخت استیک


طرز تهیه استیک گوشت گوسفندی در تابه
طرز پخت استیک در ماهیتابه
فیلم طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه
طرز تهیه استیک گوساله
طرز تهیه استیک ساده
طرز تهیه استیک گوشت در فر
زمان پخت استیک در ماهیتابه
زمان پخت استیک

نکات پخت استیک و فوت و فن و ترفند و زمان پخت استیک در ماهیتابه در سایت چلو گوشت.استیک یکی از محبوب‌ترین غذاهای گوشتی است که از قطعات گوشت قرمز تهیه می‌شود.

مواد لازم

گوشت استیک (گوشت گوساله، مرغ، گوشت قرمز یا ماهی می‌تواند استفاده شود)
روغن (بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید)
نمک و فلفل سیاه
سس و چاشنی‌های دلخواه (اختیاری

طرز تهیه

گوشت را از یخچال بیرون بیاورید و به دمای اتاق برسانید.

گوشت را به ضخامت حدود ۲٫۵ سانتی‌متر برش دهید.

آن را با نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه پاشید.

در یک ماهیتابه، روغن را به دمای بالا برسانید.

گوشت را به مدت ۳-۴ دقیقه به طور مستمر سرخ کنید. اگر می‌خواهید استیک خود را کمتر پخته کنید، آن را کمتر از ۳ دقیقه سرخ کنید.

سپس گوشت را برگردانده و طرف دیگر آن را به مدت ۳-۴ دقیقه بر روی حرارت بالا بپزید.

گوشت را از روی حرارت بردارید و به مدت ۲-۳ دقیقه بر روی تخته گوشت بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

استیک را با سس و چاشنی‌های دلخواه سرو کنید.

نکات پخت استیک

گرم کردن گوشت

قبل از شروع به سرخ کردن استیک، باید گوشت را از یخچال بیرون بیاورید و به دمای اتاق برسانید. این کار باعث می‌شود که گوشت بهتر و یکنواخت پخته شود.

ضخامت استیک

ضخامت استیک بسیار مهم است. استیک با ضخامت ۲٫۵ تا ۳ سانتی‌متر بهترین انتخاب است.

نمک زدن

باید مقدار نمک و فلفل سیاه را به میزان مناسب بر روی استیک بپاشید. نباید از مقدار زیادی نمک استفاده کنید.

حرارت

در حین پخت استیک باید مراقب حرارت باشید. استیک باید بر روی حرارت بالا قرار بگیرد تا درست پخته شود. همچنین باید از حرارت مناسب استفاده کرد تا استیک از بیرون کرکره‌ای و از درون نرم و طری باشد.

زمان پخت

زمان پخت استیک بستگی به ضخامت گوشت دارد. برای گوشت با ضخامت یک اینچ، حدود ۳ تا ۴ دقیقه در هر طرف به میانی بپزید. اگر برای پخت استیک فریزر استفاده می‌کنید، باید قبل از پخت آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا به طور کامل از بین برود.

انتخاب گوشت مناسب

برای پخت استیک، بهتر است گوشت با کیفیت و تازه استفاده کنید. استفاده از گوشت با چربی کمتر و ماهیچه کمتر بهتر است.

درجه حرارت متوسط

برای پخت استیک بهتر است از درجه حرارت متوسط استفاده کنید تا گوشت خشک نشود و طعم خوبی داشته باشد.

استفاده از نمک و فلفل

پیش از پخت استیک، بهتر است با نمک و فلفل آن را ادویه کنید. این کار می‌تواند به طعم استیک کمک کند.

استفاده از روغن

برای پخت استیک، می‌توانید از روغن نباتی، روغن زیتون یا روغن کوکونات استفاده کنید. اما حتما باید مقدار کمی روغن را بر روی استیک ریخته و پخت کنید.

استراحت استیک

پس از پخت استیک، بهتر است آن را برای چند دقیقه استراحت دهید تا داخل آن غذا جمع شود و طعم بهتری داشته باشد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.