نکات پخت شیرینی مرنگ پفکی و ایتالیایی و یلدایی
نکات پخت املت و ترکیب ادویه املت خوشمزه و حرفه ای
نکات پخت املت نکات پخت املت و ترکیب ادویه املت خوشمزه و حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.املت یکی از خوشمزه ترین و دم دستی …
نکات خورشت قیمه ترکی و فوت و فن خورش قیمه ترکی حرفه ای
نکات خورشت قیمه ترکی نکات خورشت قیمه ترکی و فوت و فن خورش قیمه ترکی حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برای آماده کردن …
نکات شیرینی دانمارکی و فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی
نکات شیرینی دانمارکی نکات شیرینی دانمارکی و فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی در سایت چلو گوشت.شیرنی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و خوش خوراک ترین شیرینی ها است که به خاطر طعم و …
نکات پخت شیرینی مرنگ
نکات پخت شیرینی مرنگ پفکی و ایتالیایی و یلدایی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی مرنگ که همان شیرنی پفکی است از به هم زدن سفیده تخم مرغ و شکر ایجاد می شود.
مواد لازم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
پودر شکر ۲ پیمانه
وانیل ۱قاشق چای خوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی مرنگ
برای تهیه این شیرینی ظرفی را برداشته و سفیده تخم مرغ را درون آن بریزید و خوب به هم بزنید تا پف کند ، سپس پودر شکر را اضافه کنید و با زبه هم بزنید تا سفیده تخم مرغ فرم بگیرد و کشدار شود.
سپس آب لیمو ترش و وانیل را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید.مایع شیرینی شما اماده است.حالا به قیفی که ماسوره ی شکوفه دارد نیاز دارید.اگر می خواهید شیرینی شما چند رنگ باشد باید با گوش پاک کن درون قیف را رنگی کنید.
در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و فر را روی درجه ۱۵۰ بگذارید و شیرینی مرنگ را در سینی فر شکوفه بزنید .بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شیرینی شما پخته می شود.
نکته طلایی اول
وقتی که سینی شیرینی را درون فر قرار دادید باید هر ۵ دقیقه یک بار آن را کنترل کنید.
نکته طلایی دوم
نسبت تعداد سفیده تخم مرغ به پیمانه پودر شکر ۲ است اگر می خواهید مقدار مواد را تغییر دهید باید با همین نسبت تغییر دهید یعنی به ازای هر ۲ سفیده یک لیوان شکر نیاز است.
نکته طلایی سوم
برای اینکه شیرینی رنگی داشته باشید بهتر است که از رنگ های مایع استفاده کنید.
نکته طلایی چهارم
استفاده از مغز فندق طعم خاصی به شیرینی شما می دهد.
نکته طلایی پنجم
برای جدا کردن شیرینی مرنگ از سینی بعد از پخت چند ضربه آرام به آن بزنید تا به راحتی از سینی جدا شود.
نکته طلایی ششم
بهتر است که به جای اینکه سینی فر را چرب کنید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
نکته طلایی هفتم
اگر شکر شما پودر شده نیست باید زمان بیشتری از همزت استفاده کنید.
نکته طلایی هشتم
می توانید برای تزیین آخر شیرینی مرنگ از سس شکلات یا پودر پسته استفاده کنید.
نکته طلایی نهم
سینی مناسب برای تهیه این شیرینی سینی آلومینیومی یا چدنی است.
نکته طلایی دهم
برای جدا کردن زرده از سفیده بهتر است که همان موقع که از یخچال خارج می کنید این کار را انجام دهید چون زرده خودش را جمع می کند و وارد سفیده نمی شود ولی برای تهیه شیرینی بهتر است که سفیده به دمای محیط برسد تا حجم پذیر باشد.
نکته طلایی یازدهم
بهتر است که از تاریخ سفیده تخم مرغ چند روزی گذشته باشد و تازه تازه نباشد.
نکته طلایی دوازدهم
برای به هم زدن سفیده تخم مرغ از کاسه پلاستیکی استفاده نکنید و بهتر است که از کاسه مسی استفاده شود.
زمان و نحوه اضافه کردن پودر قند
پودر قند را باید بعد از اینکه سفیده زده شد و پف کرد اضافه کنید و هرگز نباید یکباره اضافه کنید بلکه کم کم و قاشق قاشق اضافه کنید.
انواع شیرینی مرنگ
مرنگ فرانسوی : ساده ترین و محبوت ترین نوع از این شیرینی است که از ترکیب سفیده و پودر قند حاصل می شود.در فر تغییر رنگ نمی دهد و رنگ پذیر می باشد.
این نوع مرنگ با حرارت کم و مدت زیاد پخته می شود.
مرنگ ایتالیایی : فرق این نوع این سات که به جای پودر قند از شربت داغ در تهیه آن استفاده می شود.مقاوم ترین نوع مرنگ می باشد و با حرارت زیاد و زمان کم پخته می شود.
مرنگ سوئیسی : در تهیه این نوع مرنگ سفیدهع و شکر روی بخار آب مخلوط می شوند.نوع نرم شیرینی مرنگ می باشد و معمولا به پخت نیاز ندارد و برای تزیین مورد استفاده قرار می گیرد.
علت خوابیدن پف شیرینی مرنگ
خوابیدن پف شیرینی مرنگ میتواند به دلایل مختلفی رخ دهد، از جمله:
استفاده از سفیده تخم مرغ کهنه یا سرد: سفیده تخم مرغ تازه و در دمای اتاق بهترین نتیجه را در تهیه مرنگ میدهد.
اضافه کردن شکر به سفیده تخم مرغ به صورت ناگهانی: شکر باید به تدریج و در چند مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه شود.
هم زدن بیش از حد سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ باید تا زمانی که سفت و براق شود هم زده شود، اما هم زدن بیش از حد میتواند باعث از بین رفتن ساختار آن و خوابیدن پف مرنگ شود.
پخت مرنگ در دمای بالا یا پایین: دمای مناسب برای پخت مرنگ معمولاً بین ۹۰ تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد است. پخت مرنگ در دمای بالا میتواند باعث ترک خوردن و قهوهای شدن آن شود، در حالی که پخت در دمای پایین میتواند باعث خوابیدن پف آن شود.
باز کردن درب فر در حین پخت: باز کردن درب فر در حین پخت میتواند باعث تغییر ناگهانی دما و خوابیدن پف مرنگ شود.