;
نکات پخت شیرینی مرنگ پفکی و ایتالیایی و یلدایی - چلوگوشت
نکات پخت خورشت قورمه سبزی و راز خوشمزگی خورشت قورمه سبزی خانگی

نکات پخت خورشت قورمه سبزی و راز خوشمزگی خورشت قورمه سبزی خانگی

نکات پخت خورشت قورمه سبزی نکات پخت خورشت قورمه سبزی و راز خوشمزگی خورشت قورمه سبزی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. قورمه سبزی، که …

نکات پخت شیرینی زبان و فوت و فن و علت پف نکردن شیرینی زبان

نکات پخت شیرینی زبان و فوت و فن و علت پف نکردن شیرینی زبان

نکات پخت شیرینی زبان نکات پخت شیرینی زبان و فوت و فن و علت پف نکردن شیرینی زبان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد شیرینی زبان …

نکات پخت ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو حرفه ای و رستورانی

نکات پخت ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو حرفه ای و رستورانی

نکات پخت ژیگو نکات پخت ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو حرفه ای و رستورانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ژیگو یک خوراکی فرانسوی است که …

نکات پخت شیرینی مرنگ

علت شل شدن شیرینی مرنگ شیرینی مرنگ در توستر طرز تهیه مرنگ ایتالیایی طرز تهیه مرنگ ساده طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه مرنگ روی گاز شیرینی مرنگ نی نی سایت طرز تهیه مرنگ نارگیلی

نکات پخت شیرینی مرنگ پفکی و ایتالیایی و یلدایی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی مرنگ که همان شیرنی پفکی است از به هم زدن سفیده تخم مرغ و شکر ایجاد می شود.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

پودر شکر ۲ پیمانه

وانیل ۱قاشق چای خوری

آب لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری

رنگ خوراکی به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی مرنگ

برای تهیه این شیرینی ظرفی را برداشته و سفیده تخم مرغ را درون آن بریزید و خوب به هم بزنید تا پف کند ، سپس پودر شکر را اضافه کنید و با زبه هم بزنید تا سفیده تخم مرغ فرم بگیرد و کشدار شود.

سپس آب لیمو ترش و وانیل را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید.مایع شیرینی شما اماده است.حالا به قیفی که ماسوره ی شکوفه دارد نیاز دارید.اگر می خواهید شیرینی شما چند رنگ باشد باید با گوش پاک کن درون قیف را رنگی کنید.

در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و فر را روی درجه ۱۵۰ بگذارید و شیرینی مرنگ را در سینی فر شکوفه بزنید .بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شیرینی شما پخته می شود.

علت شل شدن شیرینی مرنگ شیرینی مرنگ در توستر طرز تهیه مرنگ ایتالیایی طرز تهیه مرنگ ساده طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه مرنگ روی گاز شیرینی مرنگ نی نی سایت طرز تهیه مرنگ نارگیلی

نکته طلایی اول

وقتی که سینی شیرینی را درون فر قرار دادید باید هر ۵ دقیقه یک بار آن را کنترل کنید.

نکته طلایی دوم

نسبت تعداد سفیده تخم مرغ به پیمانه پودر شکر ۲ است اگر می خواهید مقدار مواد را تغییر دهید باید با همین نسبت تغییر دهید یعنی به ازای هر ۲ سفیده یک لیوان شکر نیاز است.

نکته طلایی سوم

برای اینکه شیرینی رنگی داشته باشید بهتر است که از رنگ های مایع استفاده کنید.

نکته طلایی چهارم

استفاده از مغز فندق طعم خاصی به شیرینی شما می دهد.

نکته طلایی پنجم

برای جدا کردن شیرینی مرنگ از سینی بعد از پخت چند ضربه آرام به آن بزنید تا به راحتی از سینی جدا شود.

نکته طلایی ششم

بهتر است که به جای اینکه سینی فر را چرب کنید از کاغذ روغنی استفاده کنید.

نکته طلایی هفتم

اگر شکر شما پودر شده نیست باید زمان بیشتری از همزت استفاده کنید.

نکته طلایی هشتم

می توانید برای تزیین آخر شیرینی مرنگ از سس شکلات یا پودر پسته استفاده کنید.

نکته طلایی نهم

سینی مناسب برای تهیه این شیرینی سینی آلومینیومی یا چدنی است.

نکته طلایی دهم

برای جدا کردن زرده از سفیده بهتر است که همان موقع که از یخچال خارج می کنید این کار را انجام دهید چون زرده خودش را جمع می کند و وارد سفیده نمی شود ولی برای تهیه شیرینی بهتر است که سفیده به دمای محیط برسد تا حجم پذیر باشد.

نکته طلایی یازدهم

بهتر است که از تاریخ سفیده تخم مرغ چند روزی گذشته باشد و تازه تازه نباشد.

نکته طلایی دوازدهم

برای به هم زدن سفیده تخم مرغ از کاسه پلاستیکی استفاده نکنید و بهتر است که از کاسه مسی استفاده شود.

زمان و نحوه اضافه کردن پودر قند

پودر قند را باید بعد از اینکه سفیده زده شد و پف کرد اضافه کنید و هرگز نباید یکباره اضافه کنید بلکه کم کم و قاشق قاشق اضافه کنید.

انواع شیرینی مرنگ

مرنگ فرانسوی : ساده ترین و محبوت ترین نوع از این شیرینی است که از ترکیب سفیده و پودر قند حاصل می شود.در فر تغییر رنگ نمی دهد و رنگ پذیر می باشد.

این نوع مرنگ با حرارت کم و مدت زیاد پخته می شود.

مرنگ ایتالیایی : فرق این نوع این سات که به جای پودر قند از شربت داغ در تهیه آن استفاده می شود.مقاوم ترین نوع مرنگ می باشد و با حرارت زیاد و زمان کم پخته می شود.

مرنگ سوئیسی : در تهیه این نوع مرنگ سفیدهع و شکر روی بخار آب مخلوط می شوند.نوع نرم شیرینی مرنگ می باشد و معمولا به پخت نیاز ندارد و برای تزیین مورد استفاده قرار می گیرد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.