;
خواص هل در طب سنتی برای معده و سرطان و افسردگی و دیابت - چلوگوشت
خواص آلو برای پسر شدن بچه و کبد و یبوست و پوست و کودکان

خواص آلو برای پسر شدن بچه و کبد و یبوست و پوست و کودکان

خواص آلو این میوه حاوی کمترین تعداد کالری ممکن است که حدود ۳۰ کالری در هر عدد دارد، اما شامل مقدار مناسبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم است. علاوه بر این، …

خواص چای برای پسردار شدن و مردان اول صبح و لاغری و قلب

خواص چای برای پسردار شدن و مردان اول صبح و لاغری و قلب

خواص چای خواص چای برای پسردار شدن و مردان اول صبح و لاغری و قلب در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. با توجه به ادعاهای طب سنتی، چای خصوصیات …

خواص عرق پونه برای پوست و رحم و معده و ریه و سرماخوردگی

خواص عرق پونه برای پوست و رحم و معده و ریه و سرماخوردگی

خواص عرق پونه خواص عرق پونه برای پوست و رحم و معده و ریه و سرماخوردگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. عرق پونه دارای خصوصیات طبی مختلفی است …

خواص هل

خواص هل زیر زبان خواص هل برای مردان خواص هل در چای خواص هل برای زنان خواص مکیدن هل مضرات هل خواص هل برای رحم خواص هل برای اعصاب

خواص هل در طب سنتی برای معده و سرطان و افسردگی و دیابت در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

هل، یک میوه کوچک از خانواده‌ی زنجبیلیان، پوستی تیره و با عطر خوشبو، متشکل از انواع مختلفی از هل سیاه، هل سبز، و هل سفید است. هل سبز نسبت به دیگر انواع هل، رایحه تندتری دارد. جالب است بدانید که مردم هند، پاکستان، و به ویژه در استان سیستان و بلوچستان ایران، بزرگترین مصرف‌کنندگان هل در جهان هستند.

هل از طریق استفاده در صنایع غذایی، برای تهیه مربا، شیرینی، و نان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادویه اصلی در هند، نپال، بوتان و سایر مناطق گرمسیری آسیا، مانند چین، مالزی، ویتنام، کره و ژاپن یافت می‌شود. به این ترتیب که تقریباً ۸۰ درصد از تولید جهانی هل، مربوط به هند است.

هل به عنوان “ملکه ادویه‌ها” شناخته می‌شود و در لیست گرانترین ادویه‌ها، پس از زعفران و وانیل، در جایگاه سوم قرار دارد. این گیاه از دو نوع وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی با ارتفاع ۳۰ تا ۵۰ سانتی‌متر رشد می‌کند. برگ‌های نوک تیز با گل‌های ریز سفید، از ویژگی‌های درخت هل است.

هل سفید، هل سیاه، هل سبز و هل رسمی انواعی از هل هستند که در طبیعت همگی گرم و خشک هستند. نوع سبز از لحاظ تندی و معطر، معتبرتر است. دانه‌های هل بوی قوی و طعم مطبوعی دارند و برای درمان و افزودن عطر به غذاها به‌کار می‌رود.

هل به عنوان یک گیاه طبی، در هند و چین معروف بوده و در طب آیوریدا و طب سنتی چینی جایگاه ویژه‌ای داشته است. هندیان به هل خواص درمانی متعددی نسبت می‌دهند؛ از جمله درمان عفونت‌های دندان و لثه، مشکلات گلو، التهاب ریه، سل ریوی، التهاب پلک، اختلالات گوارش، و حتی به عنوان ضد باکتری برای سم و زهر. .

خواص هل در طب سنتی

از دیدگاه طب سنتی، هل به خاصیت گرم و خشک شدنی شناخته می‌شود. یکی از مزایای بهداشتی هل در ارتباط با پوست این است که به درمان لکه‌های صورت کمک می‌کند. ویتامین C موجود در هل، جریان خون در پوست صورت را افزایش می‌دهد و باعث درخشان شدن پوست می‌شود.

هل سیاه دارای خواص ضد باکتری قوی بوده و به درمان آلرژی‌های پوستی کمک می‌کند. همچنین، برای سم‌زدایی و پاکسازی پوست صورت نیز مفید است. می‌توانید قبل از خواب، مقداری روغن هل را بر روی لب‌ها بمالید و صبح آن را با آب بشوید.

هل تاثیر مثبتی بر جریان خون دارد و باعث تقویت ریشه و افزایش رشد مو می‌شود. تحقیقات نشان داده‌اند که هل دارای مقدار بالایی فیبر است که اشتها را کاهش داده و متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد، بنابراین از این ادویه می‌توان به‌عنوان یک ابزار مفید برای کاهش وزن و لاغری استفاده کرد. همچنین، ملاتونین موجود در هل فرایند چربی‌سوزی را افزایش می‌دهد.

هرچند مقدار کمی هل برای سلامت جنین و زنان باردار مفید است، اما بهتر است قبل از مصرف هل با پزشک مشورت کنید. ویتامین C موجود در هل هم برای تشکیل و ترمیم گلبول‌های قرمز خون، تقویت استخوان‌ها و سلامت دهان و دندان در نوزادان و کودکان مفید است.

خواص هل در طب سنتی به عنوان یکی از ادویه‌های تقویت‌کننده قوای جنسی معرفی شده و به درمان اختلال نعوظ و ناتوانی جنسی کمک می‌کند. هل سرشار از ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری و درمان سرماخوردگی و گلودرد مفید می‌باشد. همچنین، در طب سنتی، هل به‌عنوان درمان اختلالات دستگاه گوارش مورد استفاده قرار گرفته است. عصاره متانول موجود در هل اسید معده را کاهش داده و به درمان معده‌درد، سوزش سردل، حالت تهوع، و یبوست کمک می‌کند.

خواص هل برای معده

هل به‌عنوان یک داروی طبیعی جهت درمان مشکلات گوارشی و درد معده شناخته می‌شود. این ادویه، نسبت به سایر ادویه‌ها، تأثیر بسزایی بر هضم دارد و به رفع اختلالات گوارشی از جمله نفخ، ترش کردن و گرفتگی دستگاه گوارش کمک می‌کند.

بر اساس یک تحقیق هندی، هل نه تنها برای افزودن عطر و طعم به غذاها بلکه برای بهبود فرآیند هضم نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با توجه به خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی هل، می‌تواند متابولیسم را تحریک کند. هل همچنین با تحریک ترشحات اسید صفرا در معده، به هضم و سوخت و ساز چربی کمک می‌کند.

ادویه همچنین از بروز بیماری‌های دیگر گوارشی مانند رفلاکس، سوزش معده، اسهال و غیره جلوگیری می‌کند.

خواص هل برای سرطان

این ادویه دارای خاصیت مهارکننده بر سرطان است و منجر به کاهش چشمگیر رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی می‌شود.

استفاده از آن می‌تواند از بروز سرطان کولورکتال (سرطان کولون و راست روده) جلوگیری نماید، که یکی از علل اصلی مرگ در سراسر جهان محسوب می‌شود.

با توجه به افزایش هزینه‌های درمان متداول سرطان و عوارض جانبی آن، پژوهشگران تشویق به کشف داروهای موثر برای سرطان شده‌اند.

مطالعات انجام شده توسط Sengupta و همکاران در موسسه ملی سرطان در کلکته نشان می‌دهد که هل تا ۴۸٪ تأثیر مثبتی در درمان سرطان کولورکتال دارد.

هل برای افسردگی

خاصیت ضدافسردگی این ادویه یکی از ویژگی‌های بارز آن است، و روغن هل به عنوان یکی از روغن‌های مشهور در آروماتراپی به شمار می‌آید.

برای بهره‌مندی از این ویژگی، می‌توانید مقداری پودر هل را با چای مخلوط کرده و آن را به‌صورت منظم مصرف کنید.

تناول چای حاصل از هل می‌تواند تأثیرات قابل توجهی در بهبود روحیه و درمان افسردگی داشته باشد.

خواص هل برای مناسب برای دیابت

هل به عنوان یک منبع غنی از منگنز شناخته شده و به همین دلیل برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مفید است.

تحقیقات نشان می‌دهد که افراد دارای بیماری قند خون دارای سطح منگنز پایینی هستند، اگرچه ارتباط خاصی بین کمبود منگنز و دیابت تعیین نشده است. با این حال، آزمایشات نشان می‌دهد که مصرف هل برای افراد مبتلا به دیابت می‌تواند مفید باشد.

خواص هل برای سرماخوردگی و گلو درد

هل حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و می‌تواند در پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گلودرد و سرفه موثر باشد.

برای تهیه یک نوشیدنی مفید، می‌توانید پودر هل و دارچین را به مقدار معقولی به آب جوش (۸۰ درجه) افزوده و آن را برای ۱۰-۱۵ دقیقه دم بکشانید. سپس نوشیدنی آماده را میل کنید.

روغن هل نیز می‌تواند برای درمان مشکلاتی مانند گرفتگی، آسم و سرفه مفید باشد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.