نکات شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خوشمزه و خانگی
نکات پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و بهترین روش مزه دار کردن سالمون
نکات پخت سالمون نکات پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و بهترین روش مزه دار کردن سالمون در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی سالمون یکی …
نکات آش بادمجان و راز خوشمزگی آش بادمجان خوشمزه و خانگی
نکات آش بادمجان نکات آش بادمجان و راز خوشمزگی آش بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش بادمجان، یکی از غذاهای سنتی …
نکات تهیه پشمک و راز خوشمزگی پشمک خوشمزه و خانگی در منزل
نکات تهیه پشمک نکات تهیه پشمک و راز خوشمزگی پشمک خوشمزه و خانگی در منزل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پشمک واقعاً یک تنقلات خوشمزه …
نکات شربت به لیمو
نکات شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
نوشیدنی شربت بهلیمو به عنوان یکی از نوشیدنیهای محبوب تابستانی شناخته میشود که از طریق تهیه این نوشابه میتوانید از خواص سلامتی گیاه بهلیمو بهرهمند شوید. «بهلیمو» به عنوان یک گیاه دارویی با عطر مشابه «لیمو» شناخته میشود که مزایای فراوانی برای حفظ سلامتی بدن دارد و معمولاً به صورت دمنوش مصرف میشود. افراد بسیاری ممکن است با روش تهیه شربت بهلیمو آشنا نباشند و اشتباهاً آن را با ترکیبی از تکههای لیموترش اشتباه بگیرند، در حالی که بهلیمو یک گونه متفاوت و با خصوصیات خود است. شما میتوانید این نوشیدنی خنککننده را هم بهلیمو و هم به تنهایی آماده کنید.
مواد لازم برای اماده سازی شربت به لیمو
آب: ۱/۵ لیوان فرانسوی دستهدار
شکر: ۱/۵ لیوان فرانسوی دستهدار
برگ به لیموی تازه: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
اموزش تهیه شربت به لیمو
در ابتدای مراحل تهیه شربت بهلیمو خانگی، آب و شکر را در یک قابلمه قرار دهید و آن را بر روی شعله متوسط گاز قرار دهید. هنگامی که آب به جوش آمد، فوراً شعله گاز را خاموش کنید.
بعد از اینکه شعله گاز خاموش شد، برگهای تازه بهلیمو را به شربت اضافه کنید. سپس درب قابلمه را بر روی آن بگذارید و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه دم بکشد.
در مرحله بعد از تهیه شربت بهلیمو خانگی، از یک الک توری استفاده کرده و شربت را از برگهای به لیمو جدا کنید. برای این کار، ظرف خشک و تمیزی را زیر توری قرار دهید و شربت را در آن بریزید تا برگهای به لیمو از آن جدا شوند.
بعد از آماده شدن شربت، اجازه دهید به طور کامل خنک شود. سپس میتوانید آن را در یک ظرف خشک و تمیز بریزید، درب آن را محکم کنید و در یخچال قرار دهید. برای تهیه نوشیدنی، میتوانید ۱ تا ۲ قاشق شربت را در لیوان بریزید و بقیه آن را با آب سرد پر کنید. برای افزودن طعم و عطر بهتر به نوشیدنی، مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.
این شربت علاوه بر استفاده به عنوان نوشیدنی، برای شیرین کردن چای و دمنوشهای مختلف هم مناسب است.
نکات شربت به لیمو
اگر تمایل دارید، در روش سنتی تهیه شربت خوشمزه و مجلسی، میتوانید به جای آب از به تره استفاده نمایید.
در صورتی که آبمیوهگیر در دسترس نیست، به تره را رنده کرده و سپس از صافی عبور دهید.
در روش تهیه شربت خوشمزه و مجلسی با بهار نارنج و زعفران، مقداری زعفران و عرق بهار نارنج یا گلبرگهای بهار نارنج را به شربت اضافه نمایید.
برای درست کردن شربت خوشمزه و مجلسی، بهتر است از آب لیموترش تازه به جای آبلیموهای صنعتی استفاده نمایید تا شربت شما طعم بهتری داشته باشد.
روش تهیه شربت خوشمزه و مجلسی با برگهای خشک تا حدی مشابه روش تهیه آن با برگهای تازه است. برای این کار باید به تره خشک به جای برگهای تازه از این گیاه در شربت استفاده نمایید.