نکات آش گندم و راز خوشمزگی آش گندم خوشمزه و خانگی
نکات پخت پیتزا ناپولیتن و راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن خوشمزه و خانگی
نکات پخت پیتزا ناپولیتن نکات پخت پیتزا ناپولیتن و راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا ناپولیتن، یک غذای …
نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی
نکات شیرینی مشهدی نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی مشهدی یکی از محبوبترین شیرینیهای ایرانی است که بهخصوص در …
عکس مدل مو جدید برای عروسی دخترانه و زنانه شیک و فوق العاده جذاب
عکس مدل مو جدید عکس مدل مو جدید برای عروسی دخترانه و زنانه شیک و فوق العاده جذاب در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. این مدل مو …
نکات آش گندم
نکات آش گندم و راز خوشمزگی آش گندم خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آش گندم یزدی یکی از دستورهای سنتی و بسیار خوشمزه استان یزد است که به دلیل طعم فوقالعادهاش شناخته میشود و از نظر ذائقی به آش عباسعلی کرمانشاهی نزدیکی دارد. این آش معمولاً در ماههای محرم و صفر آماده میشود و از گوشت و دنبه بهره میبرد که ترکیب این دو ماده اصلی به آش اعتبار طعم بینظیری میبخشد. در فصل سرما و روزهای سرد زمستان، این آش مقوی را بهصورت خانگی میتوانید تهیه کنید. استان یزد بهخاطر فرهنگ غنی و غذاهای سنتی خوشمزهاش شناخته میشود که برخی از این غذاها ممکن است امروزه کمتر شنیده شوند. آش گندم یزدی، که همچنین با نامهای آش امام حسین یا امام حسینی نیز شناخته میشود، یکی از غذاهای بینظیر این منطقه محسوب میشود.
مواد لازم برای اماده سازی آش گندم
پیاز ۱ عدد
گوشت ۳۰۰ گرم
دنبه ۵۰ گرم
بلغور گندم ۲ پیمانه
نخود ۲ پیمانه
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
اموزش تهیه آش گندم
برای آمادهسازی آش گندم یزدی، در ابتدا نخود و لوبیای چیتی را از شب قبل خوب خیس دهید و چندین بار آب حبوبات را تعویض نمایید تا علاوه بر از بین بردن نفخ، به راحتی بپزند. همچنین، بلغور گندم را از چند ساعت پیش خیسانید و عدس را نیز حدود یک ساعت پیش از پخت، در آب خیسانید. سپس نخود و لوبیای چیتی را به صورت جداگانه در کمی آب بپزید تا کاملاً پخته شوند.
پوست پیاز را بزنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن را در قابلمه با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس دنبه را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در آخر، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کنید.
حالا روی مواد آب جوش بریزید و اجازه دهید گوشت بپذد. میتوانید برای سهولت در کار از زودپز استفاده کنید. گوشت را پس از پخت ریش ریش کنید و دنبه را نیز کوبیده و کنار قرار دهید. سپس گندم و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا عدس و گندم نیز پخته شوند.
وقتی عدس پخته شد، نوبت اضافه کردن نخود و لوبیاست. اجازه دهید همه مواد به خوبی پخته شوند و آش جاافتاده باشد. سپس نمک را اضافه کنید و گوشت ریش شده و دنبه کوبیده شده را نیز به مواد اضافه کنید و مدتی زمان دهید تا آش جاافتاده شود. در آخر، نمک را اضافه کنید و آش را در کاسههای گلی خود سرو کنید. همراه با پیاز داغ و کشک، لذت ببرید.
نکات تهیه آش گندم
میتوانید این آش را بدون افزودن گوشت تهیه کنید.
در صورت عدم استفاده از دنبه در آش، میتوانید آن را حذف کنید.
همچنین، در مرحله آخر میتوانید روی آش پودر دارچین و پیاز داغ بپاشید و آن را سرو کنید.