نکات سوپ قارچ و راز خوشمزگی سوپ قارچ خوشمزه و خانگی
نکات پخت خورشت آلو اسفناج و چاشنی خورشت الو اسفناج حرفه ای
نکات پخت خورشت آلو اسفناج نکات پخت خورشت آلو اسفناج و چاشنی خورشت الو اسفناج حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت آلو اسفناج …
نکات پخت کیک در توستر و زمان پخت کیک در توستر به صورت حرفه ای
نکات پخت کیک در توستر نکات پخت کیک در توستر و زمان پخت کیک در توستر به صورت حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. …
نکات پخت سیرابی و راز خوشمزگی سیرابی و راه حل زود پختن سیرابی در قابلمه
نکات پخت سیرابی نکات پخت سیرابی و راز خوشمزگی سیرابی و راه حل زود پختن سیرابی در قابلمه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سیرابی یکی …
نکات سوپ قارچ
نکات سوپ قارچ و راز خوشمزگی سوپ قارچ خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر علاقه به یک سوپ جهانی با تعداد زیادی طرفدار دارید، بهترین انتخاب برای شما میباشد. این سوپ با استفاده از مواد و رسپیهای متنوع در سراسر جهان تهیه میشود. اما رسپی که در اختیارتان قرار دادهام، جامعترین و لذیذترین نمونه است. اطلاع داشته باشید که این سوپ یکی از محبوبترین انواع سوپ است و با استفاده از جو پرک دلچسب میشود. بنابراین، برای آمادهسازی این خوراک لذیذ آمادهباشید.
مواد لازم برای اماده سازی سوپ قارچ
قارچ ۱۷۰گرم (قارچ رو نازک ورقه ورقه کنید)
کره ۲۵ گرم
آب مرغ ۲و نیم لیوان (داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه)
شیر ۲و نیم لیوان
جوپرک ۸۰گرم
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعد به سوپ رنگ نده)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
جعفری تازه و لیموترش برای سرو
اموزش تهیه سوپ قارچ
حالا، برای شروع، مقداری کره را در داخل قابلمه ذوب کنید. سپس قارچها را به صورت برگ برگ خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو را روی قارچها بریزید و آنها را با حرارت مناسب به طوری تفت دهید که آب موجود در قارچها تبخیر شود. سپس آرد را به قارچها افزوده و آنها را به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. در این مرحله، آهسته به ترتیب مواد سوپ، هویج، جو پرک و شیر را به قابلمه اضافه کنید. همچنین، فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سوپ زیر حرارت کم به آرامی بپزد. حتماً توجه داشته باشید که قابلمه را در این مرحله پوشانده و از آن برداشته نشود. سپس، مقداری خامه را در یک کاسه حل کرده و به سوپ اضافه کنید. در نهایت، نمک را به میزان مورد نظر به سوپ افزوده و با جعفری تازه خرد شده و لیموترش تازه سرو کنید. در پایان، قابلمه را از حرارت خاموش کنید.
نکات سوپ قارچ
حتماً شیر را به جوش آورده و سپس به سوپ اضافه کنید، در غیر اینصورت ممکن است سوپ شما خراب شود. اگر ترجیح میدهید که سوپ شیر با آبلیمو داشته باشد، آن را در لحظه سرو به سوپ افزوده و جلوه بردارید، زیرا آبلیمو ممکن است باعث بریدگی شیر شود. استفاده از شیر محلی به جای شیر پاستوریزه را پیشنهاد میدهیم، زیرا طعم و کیفیت آن بهتر است.
جعفری خرد شده میتواند به سوپ عطر خوبی ببخشد، بنابراین میتوانید مقدار کمی از آن را به اضافه کنید. همچنین، به جای جو پرک، میتوانید از جو پوستکنده استفاده نمایید، اما قبل از افزودن آن، بهتر است آن را خیس کرده و سپس آب آن را ریخته یا ریخته کنید. میزان مقدار هویج و قارچ که به سوپ افزوده میشود، به سلیقه شما بستگی دارد.
اگر امکان دارد، میتوانید آب مرغ را به سوپ اضافه کرده و از سینه مرغ ریش ریش شده نیز استفاده کنید. اما میتوانید سوپ را بدون این مواد نیز تهیه نمایید. بهتر است فلفل سیاه را به مقدار زیادی به سوپ اضافه نمایید، زیرا این موضوع به طعم و لذت بسیار خوبی افزوده میشود.
استفاده یا عدم استفاده از خامه به سلیقه شما بستگی دارد. اگر از خامه استفاده میکنید، حتماً باید در دمای محیط باشد. اگر موادی مانند آب مرغ در دسترس نیست، میتوانید عصاره مرغ را به سوپ اضافه کرده ولی سعی کنید آب مرغ بدون زردچوبه را انتخاب کنید، زیرا زردچوبه در رنگ نهایی سوپ تاثیرگذار است. اگر سوپ بسیار غلیظ شد، میتوانید با افزودن کمی شیر یا آب مرغ آن را رقیق کنید. بعد از افزودن خامه، سوپ را باید به حالت جوش نیفتد.
سوپ را در زمان سرو با یکمی جعفری تازه تزیین کرده و لذت ببرید.