;
نکات پاناکوتا زعفرانی و راز خوشمزگی پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت مربای گلابی و راز خوشمزگی مربای گلابی خانگی

نکات پخت مربای گلابی و راز خوشمزگی مربای گلابی خانگی

نکات پخت مربای گلابی نکات پخت مربای گلابی و راز خوشمزگی مربای گلابی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربا، یکی از اجزای جدا‌نشدنی صبحانه …

نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات پخت قاووت نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. قاووت به عنوان یک سوغات …

نکات آلبالو پلو و راز خوشمزگی آلبالو پلو خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات آلبالو پلو و راز خوشمزگی آلبالو پلو خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات آلبالو پلو نکات آلبالو پلو و راز خوشمزگی آلبالو پلو خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آلبالو پلو، یکی از …

نکات پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا زعفرانی برای ۶ نفر طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی با نشاسته دسر پاناکوتا زعفرانی با موز پاناکوتا زعفرانی نی نی سایت پاناکوتا زعفرانی بدون خامه پاناکوتای زعفرانی برای 4 نفر آموزش تصویری پاناکوتا زعفرانی پاناکوتا زعفرانی و شکلاتی

نکات پاناکوتا زعفرانی و راز خوشمزگی پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آشپزی ایتالیایی، با طیف گسترده‌ای از مزه‌های خیره‌کننده، امروزه در بسیاری از رستوران‌ها محبوبیت فراوانی دارد. در منوی اکثر رستوران‌ها، حضور دسر یا غذای ایتالیایی مشهود است. در این مقاله، قصد داریم تهیه پاناکوتا، یکی از دسرهای معروف ایتالیایی را بررسی کنیم. پاناکوتا با تعداد کمی مواد اولیه تهیه می‌شود و می‌توانید آن را با طعم‌های گوناگون مانند زعفران، شکلات یا قهوه تهیه کنید.

پاناکوتای زعفرانی، یک دسر بین‌المللی و بسیار خوش طعم است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. این دسر لذیذ به دلیل استفاده از ژلاتین، بافتی شبیه به ژله دارد و برای مراسم و مهمانی‌ها گزینه‌ای ایده‌آل است. می‌توانید پاناکوتا را با دسرهای دیگر مانند ژله ترکیب کنید تا جلوه‌ای جذاب‌تر داشته باشید. برای این ترکیب، استفاده از ژله‌هایی مانند موز و آناناس توصیه می‌شود تا رنگ‌های متنوع و زیبایی را ایجاد کنند.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا زعفرانی

پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری

خامه صبحانه یک بسته

شیر ۱٫۵ پیمانه

شکر نصف پیمانه

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

آموزش تهیه پاناکوتا زعفرانی

برای ساخت پاناکوتای زعفرانی لذیذ، ابتدا پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید و آن را روی بخار آب کتری قرار دهید. نیم لیوان آب جوش را به کاسه اضافه کرده و به آرامی با قاشق مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود.

در گام بعدی، شیر و خامه را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسند. یک قالب مناسب را با استفاده از یک قلمو آغشته به روغن مایع چرب کنید و آن را کنار بگذارید.

پس از اینکه ژلاتین کاملاً در آب حل شد، شیر را داخل قابلمه‌ای کوچک ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. خامه و شکر را به تدریج به شیر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمایید.

سپس با قاشق تمامی مواد را به خوبی مخلوط کرده و ژلاتین حل شده را به آن بیفزایید. زعفران دم کرده را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد به خوبی قوام بگیرند.

وقتی مایع به غلظت فرنی رسید و کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و محتویات را داخل قالب بریزید. قالب را برای خنک شدن کنار بگذارید و سپس پاناکوتا را برای حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

پاناکوتای آماده شده را از یخچال خارج کنید و برای سرو آن را بر روی بشقاب برگردانید. ابتدا ممکن است نیاز باشد کناره‌های پاناکوتا را با یک کارد از قالب جدا کنید. در نهایت، برای تزئین، می‌توانید از مغزهایی مانند پسته یا انواع میوه‌ها استفاده کنید.

آموزش تهیه پاناکوتا زعفرانی با ژله

برای ترکیب کردن پاناکوتای زیبای خود با ژله، ابتدا اجازه دهید پاناکوتا در قالب سفت شود. سپس با استفاده از یک کارد تیز، بخش‌هایی از پاناکوتا را به دقت بردارید و در محل آن‌ها ژله با رنگ دلخواه خود را ریخته و دوباره آن را برای سفت شدن ژله به یخچال ببرید. همچنین، می‌توانید این روش را در لیوان‌های کوچک نیز امتحان کنید، که در این صورت، نصف لیوان را با پاناکوتا و نیمه دیگر را با ژله پر می‌کنید، این روش نیز بسیار زیبا و جذاب خواهد بود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.