طرز تهیه ماکارونی جدید با طعمی فوق العاده - چلوگوشت
نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه

نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه

نکات پخت چلو گوشت نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی، اصیل و البته …

بلاهایی که قورت دادن آدامس سرتان می آورد

بلاهایی که قورت دادن آدامس سرتان می آورد

قورت دادن آدامس بلاهایی که قورت دادن آدامس سرتان می آورد در سایت چلو گوشت . یکی از اشتباهاتی که همه ما دچار ان شده ایم قورت دادن ادامس است که می …

نکات پخت لازانیا در توستر و علت خشک شدن لازانیا در توستر

نکات پخت لازانیا در توستر و علت خشک شدن لازانیا در توستر

نکات پخت لازانیا در توستر نکات پخت لازانیا در توستر و علت خشک شدن لازانیا در توستر در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از افراد …

طرز تهیه ماکارونی جدید

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی طرز تهیه ماکارونی عربی طرز تهیه ماکارونی ساده طرز تهیه ماکارونی مجلسی طرز تهیه ماکارونی بدون ابکشی طرز تهیه ماکارونی شکل دار طرز تهیه ماکارونی ساده بدون هیچی طرز تهیه ماکارونی با سویا

ماکارونی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در سرتاسر جهان است که تقریبا همه ما با شنیدن نام ماکارونی یاد کشور ایتالیا می افتیم اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد که این خوراکی ممکن است اول بار در چین تهیه شده باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی جدید در ادامه با سایت چلو گوشت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج۱ عدد بزرگ
قارچ۶ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد متوسط
سویا۱ پیمانه کوچک
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
روغن و نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پابریکا و اویشنبه مقدار لازم
پنیر پارمیزانبه دلخواه
سیب زمینی۲ عدد متوسط

طرز تهیه ماکارونی جدید

 

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی به سبک جدید ابتدا با سویا را بخیسانید ، سپس پیاز را پوست کنده و رنده کنید و در تابه روی اجاق خوب سرخ کنید ، سپس سیر را به همین روش ریز و یا رنده کنید.سپس سویا را آبکشی کنید و به همراه نمک و زردچوبه به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به سایر مواد در حال سرخ شدن اضافه کنید و بعد از آن نوبت نخود سبز و فلفل دلمه ای و قارچ است که ریز شوند و به مواد اضافه شوند.

مرحله سوم

در این مرحله به محض نرم شدن قارچ ها باید رب را به آن اضافه کنید.رب را کمی تفت می دهیم تا رنگ آن بهتر شود و سپس ادویه ها غیر از زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا وقت پختن ماکارونی است ، ظرفی را پر از آب کرده و یک قاشق نمک و مقداری روغن درون آن بریزید و وقتی که آب جوش آمد باید ماکارونی را طبق دستور روی آن درون قابلمه بریزید تا بپزد.

مرحله پنجم

حالا نوبت اصل داستان است یعنی سیب زمینی ، آن را پوست گرفته و گرد برش می دهیم و کف قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی ها را می چینیم.حالا ماکارونی آبکش شده را با سس به صورت لایه لایه درون قابلمه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا باید مواد را به صورت تپه ای در وسط قابلمه جمع کنید و با ته قاشق چند سوراخ در آن به وجود بیاورید تا ماکارونی شما خوب پخته شود.اگر دوست دارید می توانید کمی پودر دارچین روی ماکارونی بریزید.دم کنی را روی آن قرار داده و بعد از چند دقیقه آتش پخش کن قرار دهید تا آرام آرام مارکارونی شما پخته شود.بعد از پختن کمی پنیر پارمیزان روی آن ریخته و نوش جان کنید.

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی طرز تهیه ماکارونی ساده طرز تهیه ماکارونی مجلسی طرز تهیه ماکارونی ساده بدون هیچی طرز تهیه ماکارونی با سویا طرز تهیه ماکارونی شکل دار طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده

فوت و فن تهیه ماکارونی

یکی از نکات کلیدی و مهم در مورد جوشاندن رشته‌های ماکارونی، این است که آنها را به مدت کافی بجوشانید تا به صورت کامل پخته شوند. سپس آنها را درون آبکشی قرار داده و با آب بشکنید. حتما به خاطر داشته باشید که رشته‌های ماکارونی را نباید بیش از حد بجوشانید زیرا در این صورت خمیر می‌شوند. همچنین پس از شستشوی رشته‌ها با آب سرد، آنها را از هم جدا کنید تا بهتر خشک شوند. در صورت تمایل به دادن رنگ زیبایی به ماکارونی، می‌توانید یک قاشق چایخوری زعفران دم‌شده را به مایه ماکارونی اضافه کنید.

قبل از اینکه مایه ماکارونی را جوشانده و به همراه رشته‌ها مخلوط کنید، حتما باید آن را بچشید تا بفهمید آیا به میزان کافی چاشنی دارد یا نه. در صورت لزوم، می‌توانید به آن چاشنی بیشتری اضافه کنید.

پس از پخت رشته‌های ماکارونی، آنها را از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون قابلمه بمانید تا مایه به خورد آنها بچسبد. با این کار، می‌توانید از ماکارونی‌هایی با طعم بهتر و خوشمزه‌تر بهره‌مند شوید.

ریختن روغن در آب جوش باعث می شود که آن‌ها به هم چسبیده و خمیری خواهند شد. برای جلوگیری از این اتفاق، باید مطمئن شوید که آب کافی دارید و هنگامی که ماکارونی‌ها را به آن اضافه می‌کنید، آن‌ها را یک یا دو بار مخلوط کرده و هم‌زدگی مناسب را فراهم کنید. همچنین، حتماً باید در هنگام اضافه کردن ماکارونی‌ها به آب، آب در حال جوشیدن باشد.

در ابتدا، آب کمک می‌کند تا ماکارونی‌ها به هم چسبیده نشوند و به راحتی حرکت کنند. همچنین، آب نشاسته‌ی آزاد شده از ماکارونی‌ها را رقیق می‌کند و در نتیجه آب ماکارونی چسبناکی نخواهید داشت که منجر به چسبیدن ماکارونی‌ها به هم شود. به‌عبارت دیگر، مطمئن شوید که از آب به میزان کافی استفاده کرده و هنگام پختن ماکارونی‌ها، آب در حال جوش باشد تا ماکارونی‌ها به هم چسبیده و خمیری نشوند.

اگر می‌خواهید ماکارونی را به درستی سرو کنید، باید پس از پختن آن‌ها، آن‌ها را درون ظرفی قرار داده و با آب سرد شستشو دهید. اما اگر قصد استفاده از ماکارونی در سالاد سرد را دارید، می‌توانید این کار را بکنید.

حتماً باید نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید، زیرا اگر این کار را نکنید، ماکارونی بی‌طعم خواهد بود و طعم واقعی آن را نخواهید توانست بچشید. همچنین، اگر ماکارونی را بعد از پخت درون آب نگه دارید، نشاسته‌های با ارزش آن را شسته و سس چاشنی به درستی روی آن قرار نخواهد گرفت. بنابراین، باید پس از پختن ماکارونی، آن‌ها را به سرعت از آب برداشته و با سس چاشنی خود سرو کنید تا طعم واقعی و لذیذ ماکارونی را به دست آورید.

می‌توان گفت که این دو نوع ماکارونی تازه و کهنه متفاوت هستند و هر کدام ویژگی‌ها و استفاده‌های خودشان را دارند. ماکارونی‌های تازه با سس‌های خاص و ترکیبات مختلفی سرو می‌شوند که معمولاً سبزیجات تازه، روغن زیتون و پنیر پارمزان به آن‌ها اضافه می‌شود. اما ماکارونی‌های خشک با سس‌های مختلف و با توجه به نوع سبزیجات و گوشت‌های مورد استفاده، سرو می‌شوند. برای طعم دهی بهتر، معمولاً در ابتدای پخت ماکارونی خشک، اب در حال جوش و نمک به آن اضافه می‌شود. لذا می‌توان گفت که هر کدام از این دو نوع ماکارونی به صورت جداگانه دارای ویژگی‌های خودشان هستند و به دلیل سلیقه‌ی هر فرد، انتخاب بین آن‌ها بستگی به ترجیح شخص دارد.

برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم

برای قرمز شدن ماکارونی، می‌توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود و سپس به ماکارونی اضافه کنید. همچنین، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای قرمز یا پودر پاپریکا برای قرمز کردن ماکارونی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.