نکات پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی
نکات پخت آش بی بی سه شنبه و راز خوشمزگی آش بی بی سه شنبه
نکات پخت آش بی بی سه شنبه نکات پخت آش بی بی سه شنبه و راز خوشمزگی آش بی بی سه شنبه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما …
نکات باقلوای ترکی و نکات مهم در پخت باقلوا چیست
نکات باقلوای ترکی مواد لازم یک پیمانه پودر پسته نیم پیمانه پودر قند نیم پیمانه پودر بادام دو قاشق چایخوری پودر هل مقدار لازم خمیر کره و باقلوا یک پیمانه شکر یک …
نکات پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی
نکات پخت سوهان عسلی نکات پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سوهان عسلی، یک نوع …
نکات پیتزا مرغ و قارچ
نکات پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزا به عنوان یکی از غذاهای مورد علاقه در دسته فست فود قرار میگیرد، و در میان انواع پیتزاها، پیتزای مرغ و قارچ به شدت محبوب است. طبق نامش، این نوع پیتزا دارای ترکیبات مرغ و قارچ است. در دنیای طرفداران فست فود، همواره بحث و بررسی درباره اینکه پیتزا یا برگر کدام یک بهتر است، ادامه دارد. در حالی که پیتزاها دارای تنوع گستردهای هستند، خمیر پیتزا به طور کلی یکسان است و تمایز اصلی در موادی است که بر روی آن قرار داده میشوند.
مواد لازم برای آماده سازی پیتزا دو نفره مرغ خانگی
مرغ نصف یک طرف سینه
قارچ متوسط شش عدد
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه سبز و رنگی ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق مرباخوری
ادویه ایتالیایی یک قاشق مرباخوری
نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل، زنجبیل به میزان کافی
ذرت، گوجه فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای رنگی به میزان دلخواه
آموزش پخت پیتزا مرغ خانگی
برای پخت پیتزای مرغ و قارچ، اولین قدم آمادهسازی خمیر پیتزا است. شما میتوانید از خمیر پیتزای آماده موجود در سوپرمارکت استفاده کنید یا خمیر پیتزا را خودتان در خانه تهیه کنید.
پس از تهیه خمیر، نوبت به آماده کردن مرغ میرسد. برای این منظور، مرغ را با پیاز و مقداری زردچوبه بپزید. استفاده از فلفل دلمهای و هویج میتواند به از بین رفتن بوی مرغ کمک کند. سپس ادویههایی چون زردچوبه، دارچین، فلفل و زنجبیل را به مرغ اضافه کنید.
زنجبیل علاوه بر ایجاد بوی خوش، خواص گرمی دارد که میتواند به بهبود طعم مرغ کمک کند. پس از پخت و خنک شدن مرغ، آن را ریش ریش کنید و دقت کنید که بیش از حد ریز نباشد تا روی پیتزا ظاهر زیباتری داشته باشد.
برای تهیه پیاز داغ، پیاز باقیمانده را خرد کرده و در روغن تفت دهید. پس از تفت خوردن پیاز، فلفلهای دلمهای خرد شده را اضافه کنید و بخشی از آنها را برای تزیین نگه دارید. سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید. به یاد داشته باشید که بعد از اضافه کردن مرغ، نیازی به اضافه کردن روغن نیست.
در این مرحله، قارچها را خرد کرده و در قابلمهای با آب جوش قرار دهید. کمی نمک و آبلیمو اضافه کرده و اجازه دهید یک دقیقه بجوشد. سپس قارچها را آبکش کرده و به مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه کنید.
ادویههای ایتالیایی و پودر آویشن را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. پس از اضافه کردن ادویهها، حدود ۵ دقیقه دیگر حرارت را خاموش کنید.
اگر خمیر پیتزا را خودتان تهیه کردید، مطمئن شوید که قطر آن از ۵ میلیمتر بیشتر نشود. خمیر را در ظرف فر پهن کنید و در صورت تمایل، کمی سس روی خمیر بمالید. سپس مقداری پنیر روی خمیر بپاشید تا مواد به خمیر بچسبند.
مواد تفت داده شده را روی خمیر ریخته و مجدداً با پنیر بپوشانید. قارچ و فلفل دلمهای باقیمانده را برای زیبایی روی پنیر بچینید.
فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و پیتزا را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. قبل از خارج کردن پیتزا، پشت خمیر را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که به طور کامل پخته است. در هنگام سرو، میتوانید برای افزایش طعم، کمی سس کچاپ و پودر آویشن روی پیتزا بریزید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ رستورانی
سس پیتزا ۳/۴ پیمانه (معادل ۱۸۰ گرم)
سس تند فلفلی ۱/۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱/۵ قاشق غذاخوری
خمیر پیتزا به میزان لازم (تقریبا ۴۵۵ گرم)
پنیر پیتزا ۱/۵ پیمانه (معادل ۱۵۰ گرم)
مرغ پخته شده و ریش ریش شده ۱/۵ پیمانه (معادل ۱۹۰ گرم)
ژامبون چند تکه
برگ اسفناج یا ریحان به میزان لازم (تقریبا یک مشت)
گوجه فرنگی (ترجیحا گیلاسی) ۳/۴ پیمانه
پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سس سفید و قرمز به میزان لازم
آموزش پخت پیتزا مرغ رستورانی
ابتدا فر را بر روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید تا پیشگرم شود.
سس پیتزا و سس تند را با یکدیگر ترکیب کنید.
یک تابه ۳۰ سانتیمتری غیر چسب انتخاب کنید و آن را با روغن زیتون چرب نمایید؛ اضافه روغن را با دستمال بگیرید. کمی آرد ذرت روی تابه بپاشید.
خمیر پیتزا را به صورت یکنواخت در تابه پهن کنید.
حالا زمان چیدمان پیتزا فرا رسیده؛ به ترتیب زیر عمل کنید:
ابتدا سس را به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید.
سپس، پنیر پیتزا، مرغ، ژامبون، اسفناج و گوجهفرنگی خرد شده را به ترتیب روی آن قرار دهید.
در نهایت، مقداری پیاز خرد شده روی مواد بریزید.
پیتزا را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر پف کند و رنگ آن طلایی و خوشمزه شود.
پس از پخت، پیتزا را برای ۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید، سپس به دلخواه سسهای قرمز و سفید مانند کچاپ و مایونز رقیق شده به آن اضافه کنید.
نکات پخت پیتزا مرغ
برای ساخت پیتزا خانگی، به جای استفاده از خمیرهای آماده دایرهای شکل که گاهی کیفیت پیتزا را پایین میآورند، توصیه میشود خمیر را خودتان در خانه تهیه کنید.
پس از آمادهسازی خمیر، یک لایه متوسط از خمیر را در قالب پیتزا یا سینی فر که از قبل با روغن چرب کردهاید، پهن کنید. با چنگال روی کل سطح خمیر ضربه بزنید تا سوراخهای کوچکی ایجاد شود. سپس خمیر را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی بپزد. پس از آن خمیر را از فر خارج کنید و روی آن را با سس بپوشانید و مواد پیتزا را روی آن پخش کنید.
توصیه میشود از استفاده مواد آبدار مانند گوجه خام یا قارچ خام اجتناب کنید یا اگر استفاده میکنید، باید آنها را روی سطح پیتزا قرار دهید تا آبشان تبخیر شود و به داخل خمیر نفوذ نکند که باعث شل و نرم شدن پیتزا میشود.
پنیر گودا یا پنیر تست را میتوانید به شکل ورقهای از فروشگاهها تهیه کنید. این پنیر کشیدگی پنیر پیتزای معمولی را ندارد اما طعم خوبی دارد. در انتخاب پنیر پیتزا دقت کنید و بهترین نوع را انتخاب نمایید. ترکیب این دو پنیر در پیتزا نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت.
پیتزا به ادویههای خاصی نیاز دارد که بدون آنها، طعم اصلی از دست میرود. ادویه ایتالیایی به پیتزا طعم فوقالعادهای میدهد. در آخر کار، قبل از قرار دادن پیتزا در فر، کمی پودر آویشن و فلفل قرمز یا سیاه و فلفل سفید روی آن بپاشید. فلفل سفید که تندی کمتری دارد، به غذا طعم خوبی میبخشد.