نکات پخت شیرینی نخودچی و دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی
نکات پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی
نکات پخت کلوچه خرمایی نکات پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کلوچه خرمایی، یک میان …
نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر
نکات پخت زرشک نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از مشکلاتی که در حین پخت …
نکات پخت لبو + 17 ترفند برای پخت لبو که نمی دانید
نکات پخت لبو نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانید در سایت چلو گوشت.همه کسانی که لبو را دوست دارند به این نکته اعتراف می کنند که لبوهایی …
نکات پخت شیرینی نخودچی
نکات پخت شیرینی نخودچی و دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی نخودچی یکی از شیرینیهای محبوب و سنتی ایرانی است که با استفاده از نخودچی، یک نوع آرد سفید و شیرینی پزی ساخته میشود. برای تهیه شیرینی نخودچی، نخودچی را پس از خرد کردن و آسیاب کردن به همراه آرد سفید، شکر، روغن و زردچوبه مخلوط میکنند و به شکل کوچکی در میآورند. سپس آنها را در روغن داغ سرخ میکنند تا شیرینیهایی شکلی زیبا و طعمی خوش بسازند. شیرینی نخودچی عموماً با چای یا قهوه سرو میشود و معمولاً در جشنها و مراسم خانوادگی به عنوان دسر سرو میشود.
مواد لازم
آرد نخودچی ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۴۵ گرم
پودر هل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا باید آرد نخودچی را الک کنید و پودر هل و قند را اضافه نموده و هم بزنید سپس روغن مایع را گرم کنید و بعد از سرد شدن به مواد اضافه کنید.مواد را یک دقیقه با دست ورز دهید تا یکدست شود.
یک قابلمه بزرگ بردارید و روی شعله پخش کن قرار دهید و یک پایه استیل در ان قرار دهید و قابلمه کوچک را در قابلمه بزرگ بگذارید و شیرینی ها را در قابلمه کوچک بچینید و در قابلمه را ببندید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها بپزند.
بعد از اینکه دیدید زیر شیرینی ها طلایی شده است شعله را خاموش کنید و در قابلمه را برداشته تا شیرینی ها خنک و اماده مصرف شوند.
نکات طلایی تهیه شیرینی نخودچی
استفاده از مواد مرغوب تاثیر بسیار زیادی روی کیفیت شیرینی شما می گذارد.
اگر هل تازه را آسیاب کنید و در شیرینی به کار ببرید طعم و عطر خاصی به شیرینی شما می دهد.
یکی از شاهکارها در تهیه این شیرینی استفاده از کره به جای روغن است.
اگر دنبال شیرینی نخودچی سفت هستید بهتر است که ۱۰۰ گرم آرد را جایگزین ۱۰۰ گرم ارد نخودچی کنید.
شیرنی شما نباید تغییر فرم دهد مگر اینکه نسبت مواد اولیه را رعایت نکرده باشید.
این شیرینی وقتی داغ است می شکند پس تا سرد شدن باید صبر کنید.
فوت و فن های تهیه شیرینی نخودچی
زمانی که عطر شیرینی به مشام شما رسید شیرینی پخته است و با نصف کردن یک شیرینی مطمئن شوید که شیرینی ها شما پخته است.
اگر مواد شیرینی شما منسجم نبود می توانید یکبار آن را چرخ کنید تا نرم و منسجم شود.
اگر شیرینی را داغا داغ از قابلمه بردارید پودر می شود.
استفاده از آرد برنج به تردی بیشتر شیرینی شما کمک می کند.
خمیر شیرینی نخودچی هر چه بیشتر بماند بهتر است.
از کجا بفهمیم شیرینی نخودچی پخته
شیرینی نخودچی، یکی از شیرینیهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که تهیه آن نیازمند دقت و حوصله است. برای اینکه بفهمید شیرینی نخودچی پخته است یا خیر، میتوانید از چند روش ساده استفاده کنید. یکی از این روشها، بررسی رنگ و ظاهر شیرینی است. شیرینی نخودچی پخته، باید دارای رنگ طلایی و سطحی خشک و ترکخورده باشد. همچنین، میتوانید یک عدد شیرینی را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، آن را بشکنید. اگر شیرینی به راحتی شکست و بافت آن خشک و ترد بود، به این معنی است که شیرینی پخته است. در غیر این صورت، باید شیرینیها را برای مدت زمان بیشتری در فر قرار دهید تا به طور کامل پخته شوند. با رعایت نکات و فوت و فنهای تهیه شیرینی نخودچی، میتوانید شیرینیهایی خوشمزه و باکیفیت تهیه کنید که در هر مناسبتی، مورد استقبال قرار میگیرند.