;
نکات پخت آبگوشت به همراه تمام فوت و فن های پخت دیزی - چلوگوشت
نکات پخت دلمه برگ مو و فوت و فن و راز خوشمزگی دلمه

نکات پخت دلمه برگ مو و فوت و فن و راز خوشمزگی دلمه

نکات پخت دلمه برگ مو نکات پخت دلمه برگ مو : دلمه یک غذای محبوب و سنتی است که بیشتر در خاورمیانه، آسیای مرکزی و روسیه مصرف می‌شود و به معنای پر …

نکات پخت ته چین و فوت و فن ته چین رستورانی

نکات پخت ته چین و فوت و فن ته چین رستورانی

نکات پخت ته چین نکات پخت ته چین مرغ خیلی زیاد است ولی ما سعی کرده این مهم ترین نکات ته چین را برای شما جمع آوی کنیم.ته چین یکی از محبوب‌ترین …

نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی

نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی

نکات شیرینی مشهدی نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی مشهدی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که به‌خصوص در …

نکات پخت آبگوشت


ابگوشت سنتی ایرانی
طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر
گوشت آبگوشت
طرز تهیه آبگوشت مجلسی
طرز پخت آبگوشت
آبگوشت نواب ابراهیمی
طرز تهیه آبگوشت لعابدار
طرز تهیه آبگوشت برای 4 نفر

نکات پخت آبگوشت به همراه تمام فوت و فن های پخت دیزی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آبگوشت یکی از غذاهای ایرانی محبوب است که با استفاده از گوشت قرمز، لوبیا و سبزیجات تهیه می‌شود.

تهیه آبگوشت

برای تهیه آبگوشت، ابتدا گوشت را با نمک و فلفل و سایر ادویه‌ها درون قابلمه به همراه آب می‌ریزیم و برای چند ساعت در حرارت ملایم می‌پزیم تا گوشت نرم شود. سپس لوبیا و سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، شوید و گشنیز را به آن اضافه می‌کنیم و دوباره به مدتی پخت می‌کنیم تا طعم و مزه‌ای شیرین و خوشمزه به غذا داده شود. سرو کردن آبگوشت با نان لواش می‌تواند بسیار خوشمزه باشد.

بهترین گوشت برای آبگوشت

بهترین گوشت برای تهیه این غذا گوشت گردن است چرا که هم ترد و لطیف است و هم چرب و طعم دلپذیری به آبگوشت می دهد.

هضم آسان آبگوشت

مصرف نعناع تازه و پیاز همراه با این غذا باعث می شود که هضم آبگوشت راحت تر شود.

ادویه آبگوشت

اصلی ترین ادویه آبگوشت زردچوبه است ولی دارچین و زیره  زعفران را فراموش نکنید.

ابگوشت سنتی ایرانی
طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر
گوشت آبگوشت
طرز تهیه آبگوشت مجلسی
طرز پخت آبگوشت
آبگوشت نواب ابراهیمی
طرز تهیه آبگوشت لعابدار
طرز تهیه آبگوشت برای 4 نفر

راز خوشمزه شدن

هر چه مدت زمان پخت بالا برود و حرارت شعله پایین ، آبگوشت بهتری پخته می شود.

جنس قابلمه

پختن آبگوشت در دیگ سنگی و قابلمه مسی و چدنی باعث بهتر شدن طعم ان می شود.

شام یا نهار

چون آبگوشت سنگین است بهتر است که برای ناهار آبگوشت بخورید تا شام.

کالری آبگوشت

هر ۱۰۰ گرم آبگوشت حدودا ۹۶ کالری دارد.

گرفتن طعم خامی زردچوبه

اگر می خواهید طعم خامی زردچوبه را بگیرید باید زردچوبه را با پیاز سرخ کنید.

زمان اضافه کردن نمک

اگر نمک را ابتدا به آبگوشت اضافه کنید در طعم ان تاثیر می گذارد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.