خواص پونه برای پسر شدن بچه و عفونت و زنان و مردان و ماست
عوارض ترنج در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض ترنج عوارض ترنج در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترنج میوهای از خانواده مرکبات با طعمی …
عوارض نیلوفر آبی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض نیلوفر آبی عوارض نیلوفر آبی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نیلوفر آبی گیاهی با خواص …
عوارض روغن شترمرغ در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض روغن شترمرغ عوارض روغن شترمرغ در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. روغن شترمرغ به طور کلی …
خواص پونه
در مورد خواص پونه باید بدانیم که طبع پونه گرم و خشک است و برای سبزی پونه، آرد بلوط، رب مورد و سرکه بهترین مصلح آن از نظر طب سنتی است. همچنین، برای ادویه پونه، کتیرا مورد استفاده قرار میگیرد.
مصرف خوراکی پونه به درمان بیماریهای گوارشی کمک میکند و با دفع گازهای انباشتهشده در روده به بهبود نفخ شکم کمک میکند.
چای پونه به گوارش کمک میکند و با توجه به خاصیت ضدانقباضیاش، به عنوان یکی از درمانهای عالی برای تسکین و کاهش دردهای معده شناخته میشود.
پونه خاصیت صفرا آوری دارد و با تحریک کبد، تولید صفرا را افزایش میدهد. بنابراین، مصرف معتدل پونه برای حفظ تعادل اسید و باز و جلوگیری از بروز بیماریهای مرتبط با آن مفید است.
پونه به دلیل داشتن مقدار زیادی منتول، خاصیت خلطآوری دارد و برای کسانی که از مشکلات تنفسی رنج میبرند، مفید است. همچنین، با تخلیهی ترشحات انباشتهشده در ریهها، به درمان برونشیت و نیز سرماخوردگی کمک میکند.
پونه یک گیاه تببر است و میتواند در درمان آنفولانزا و سرماخوردگی مفید باشد. همچنین، مصرف پونه میتواند با افزایش تعریق به کاهش تب کمک کند.
از طرفی، پونه یک مسکن و آرامبخش خوب است. نوشیدن چای پونه میتواند به ایجاد آرامش، کاهش عصبانیت و بهبود مشکلات خواب کمک کند.
در شرایط شدیدتر، مصرف روغن ضروری پونه میتواند به آرامش اعصاب و مغز کمک کند و در نتیجه درمان تشنج و توقف حملات مفید باشد.
همچنین، پونه میتواند به بیحسی اعصاب کمک کند.
پونه برای پسر شدن بچه
به گزارش سایت چلو گوشت به منظور تعیین جنسیت جنین، چند نکته مهم در مورد خواص مواد غذایی وجود دارد.
اولین نکته طبع غذاها است که طبع گرم به پسر شدن جنین کمک می کند و طبع سرد به دختر شدن آن. برای مثال، مصرف مواد غذایی با طبع گرم مانند گوشت قرمز، سبزیجات گرم، زنجبیل، فلفل قرمز و غیره به پسر شدن جنین کمک می کند. از طرف دیگر، مواد غذایی با طبع سرد مانند سبزیجات خنک، ماهی و مرغ به دختر شدن جنین کمک می کنند.
نکته دوم وجود مواد مغذی خاص در مواد غذایی است که به دختر شدن جنین کمک می کند. برای مثال، مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم و کلسیم مانند شیر، ماهی، بادام و تخمه به دختر شدن جنین کمک می کند. از طرف دیگر، مواد غذایی حاوی سدیم و پتاسیم مانند موز، سیب زمینی و پرتقال به پسر شدن جنین کمک می کنند.
در نهایت، پونه دارای طبع گرم است و به همین دلیل مصرف آن می تواند روی پسر شدن جنین تاثیر بگذارد. با این حال، برای مصرف پونه به منظور تعیین جنسیت جنین، بهتر است با مشاوره و مجوز پزشک متخصص اقدام کنید.
خواص پونه برای عفونت
شربت پونه حاوی موادی از جمله ویتامینهای A، C، E، گروه ویتامینهای B (B۱، B۲، B۶)، کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آنتیاکسیدانهایی مانند فلاونوئیدها و آنتوسیانینها، تیمول و اسید سیتریک است.
تحت عنوان یک شربت، این محصول علاوه بر ویژگیهای آنتیبیوتیکی، میتواند به رفع عفونتهای زنان (رحم)، مجاری ادراری و کلیهها کمک کند. همچنین، با تحریک هورمونهای استروژن و پروژسترون، این شربت دارای نقش موثری در تنظیم قاعدگی و تسکین دلدردهای ناشی از آن است. به دلیل حضور کلسیم فراوان، این شربت میتواند به تقویت استخوانها کمک کرده و پوکی استخوان را از بین ببرد.
شربت پونه برای کودکان در حال رشد، کهنسالان و زنان یائسه بسیار مفید است، اما برای زنان باردار مصرف آن ممنوع است.
خواص پونه برای زنان
پونه در گذشته به عنوان یک درمان سنتی برای تنظیم چرخه قاعدگی در زنان استفاده می شد. با این حال، امروزه متخصصان به دلیل وجود روش های امن تر برای تنظیم قاعدگی، توصیه نمی کنند که پونه را برای این منظور استفاده کنید.
پونه به عنوان یک گیاه دارویی، می تواند به درمان بی نظمی قاعدگی و درد پریود در زنان کمک کند. این گیاه با تنظیم چرخه های قاعدگی، به موقع ایجاد شدن آن ها کمک می کند. این ویژگی پونه به لطف تحریک هورمون های استروژن و پروژسترون اتفاق می افتد.
به هر حال، در صورت تمایل به استفاده از پونه، بهتر است که با مشاوره پزشک خود این موضوع را بررسی کنید، به خصوص اگر در حال حاضر از هر نوع دارویی استفاده می کنید. همچنین باید توجه داشت که مصرف پونه برای زنان باردار ممنوع است.
خواص پونه برای مردان
تأیید نمیشود که مصرف دم کرده و عرق پونه در مردان میتواند به تقویت قوای جنسی کمک کند. هرچند پونه ممکن است دارای خواصی باشد که به بهبود برخی مسائل جنسی در برخی افراد کمک کند، اما هنوز تحقیقات کافی برای تأیید این ادعا وجود ندارد. بنابراین، بهتر است از مصرف پونه برای تقویت قوای جنسی در مردان خودداری شود و در صورت وجود مشکل جنسی، به متخصصین مربوطه مراجعه شود.
خواص پونه برای عفونت معده
با استفاده از پونه کوهی یا ارگانو، به دلیل داشتن خواص آنتی باکتریال، میتوان هلیکوباکترپیلوری را از بین برد و تأثیر خوبی در درمان آن داشت. علاوه بر آن، این گیاه میتواند در درمان کرمها و ویروسهای دیگر در داخل معده هم مؤثر باشد.
خواص پونه و آویشن
استفاده از پونه میتواند در کاهش حالت تهوع و استفراغ، مشکلات و ناراحتیهای گوارشی، سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم، سرفه و سیاه سرفه مؤثر باشد.
آویشن دارای طبع گرم و خشک و ویتامین A، B و E و هورمون گیاهی است. از استحمام با آب جوشیده آویشن شیرازی میتوان به عنوان یک روش در تسکین درد روماتیسم، در رفع لاغری موضعی و در تقویت حافظه استفاده کرد.
آویشن شیرازی دارای خواص بیشماری مانند قویکننده، محرک، قاعدهآور، التیامبخش، افزاینده شیر مادر، تصفیهکننده خون، ضدعفونیکننده، مقوی عضلات، دافع اخلاط خونی، آرامبخش و دافع سوداست است. همچنین از آویشن شیرازی بهعنوان یک روش درمانی برای بیماریهایی مانند گریپهای عفونی، برونشیت، نارسایی کبد و ناراحتیهای ریوی استفاده میشود.
خواص پونه و ماست
اخیراً، بیشتر پزشکان به دلیل حاوی کلسیم بودن، توصیه به مصرف پونه کوهی برای زنان یائسه و افرادی که با پوکی استخوان مواجه هستند، و همچنین برای کودکان در دوران رشد دارند. در صورتی که فردی علاقهای به مصرف شیر ندارد، مصرف دوغ نیز میتواند جایگزین مناسبی باشد.
خواص پونه خشک
میتوان گفت پونه خشک حاوی ترکیباتی است که خاصیت ضدباکتریایی، ضدویروسی و آنتیاکسیدانی دارند. ترکیبات آنتیاکسیدانی پونه میتوانند با خنثی کردن آسیب رادیکالهای آزاد، به پیشگیری از بیماریهایی از جمله سرطان و بیماریهای قلبی کمک کنند.
یکی دیگر از خواص پونه خشک، خاصیت ضدباکتریایی آن است که در یک مطالعهی آزمایشگاهی به ثبت رسیده است. به علاوه، پونه میتواند به کاهش رشد باکتریهای عامل عفونت کمک کند. این گیاه همچنین به دلیل حاوی ترکیبات خاصی مانند کارواکرول و تیمول، خواص ضدویروسی نیز دارد.
بنابراین، مصرف پونه خشک بهعنوان یک مادهی طبیعی و مؤثر جهت پیشگیری و درمان بیماریهای مزمن و عفونی میتواند مفید باشد.
خواص پونه دم کرده
با توجه به تحقیقات اخیر، چای پونه به عنوان یک جایگزین طبیعی واقعی برای بسیاری از آنتیبیوتیکها شناخته شده است. به عنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی، چای پونه میتواند با باکتریها و ویروسهای مختلف در بدن مبارزه کند و به درمان گلودرد، سینوزیت و عفونتهای دیگر کمک کند. همچنین، ترکیباتی که در چای پونه وجود دارند، از جمله رزمارنیک اسید و تیمول، میتوانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به بهبود وضعیت سلامتی کلی کمک کنند. به علاوه، پونه حاوی کوئرستین است که به کاهش رشد سلولهای سرطانی کمک میکند و از خواص ضدسرطانی آن در نوشیدن چای پونه میتوان بهره برد.
چای یا دمنوش پونه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و میتواند به عنوان یک درمان طبیعی برای برخی بیماریهای عفونی و ویروسی، از جمله ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا و بیماری نیوکاسل، مفید باشد.
علاوه بر این، چای پونه میتواند به بهبود عملکرد گوارش کمک کند و خاصیت صفراآوری دارد که با تحریک کبد، تولید صفرا را افزایش میدهد. برای افرادی که میخواهند تعادل اسید و باز را حفظ کنند و از بروز بیماریهای مربوط به گوارش جلوگیری کنند، مصرف چای پونه مفید است.
همچنین، چای پونه میتواند به بهبود دردهای معده، کاهش نفخ شکم و دفع گازهای انباشته شده در روده کمک کند. به عنوان یک روش درمانی طبیعی، پونه میتواند به تسکین درد معده کمک کند و بهبود وضعیت گوارشی فرد را ارتقا دهد.