;
نکات پخت اسنک و صفر تا صد پخت اسنک حرفه ای - چلوگوشت
نکات پخت کلوچه قندی و راز خوشمزگی کلوچه قندی خوشمزه و خانگی

نکات پخت کلوچه قندی و راز خوشمزگی کلوچه قندی خوشمزه و خانگی

نکات پخت کلوچه قندی نکات پخت کلوچه قندی و راز خوشمزگی کلوچه قندی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تهیه کلوچه قندی بسیار …

نکات آش ترخینه دوغ و راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ خوشمزه و خانگی

نکات آش ترخینه دوغ و راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ خوشمزه و خانگی

نکات آش ترخینه دوغ نکات آش ترخینه دوغ و راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش ترخینه یا …

نکات پخت زرشک پلو با مرغ و گلاب در زرشک پلو با مرغ

نکات پخت زرشک پلو با مرغ و گلاب در زرشک پلو با مرغ

نکات پخت زرشک پلو با مرغ نکات پخت زرشک پلو با مرغ و گلاب در زرشک پلو با مرغ در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد زرشک …

نکات پخت اسنک

نکات پخت اسنک و صفر تا صد پخت اسنک حرفه ای

نکات پخت اسنک و صفر تا صد پخت اسنک حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.”اسنک” به معنای یک وعده غذایی کوچک در طول روز است که به عنوان یک وعده بین وعده های اصلی مانند صبحانه، ناهار و شام مصرف می شود. این وعده غذایی معمولاً شامل مواد خوراکی سبک مانند چیپس، بیسکوییت، پاستیل، خشکبار، میوه و نوشیدنی های نسکافه ای یا نوشابه ها است. برخی افراد از اسنک برای رفع گرسنگی و افزایش انرژی در طول روز استفاده می کنند. با این حال، بهتر است اسنک های سالم و مغذی را انتخاب کنید تا از بیماری های مربوط به چاقی و اضافه وزن جلوگیری کنید.

انتخاب مواد اولیه

برای پخت اسنک ها می‌توانید از مواد اولیه متنوعی مانند گوشت، ماهی، مرغ، سبزیجات و … استفاده کنید. مهمترین نکته در انتخاب مواد اولیه، این است که از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید.

پخت در درجه حرارت مناسب

در پخت اسنک ها، معمولاً درجه حرارت بالا استفاده می‌شود، اما مهم است که دمای مناسبی را برای پخت مواد اولیه در نظر بگیرید. همچنین حتماً باید دمای داخل اسنک را نیز بررسی کنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.

استفاده از روغن مناسب

برای پخت اسنک ها، معمولاً از روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون، روغن کنجد و روغن آفتابگردان استفاده می‌شود. اما باید به دمای آن‌ها نیز توجه کنید.

ترکیب مواد اولیه

ترکیب مناسب مواد اولیه باعث می‌شود که اسنک شما طعم و مزه خوبی داشته باشد. برای ترکیب مواد اولیه، می‌توانید از دستور العمل‌های موجود در کتاب‌های آشپزی یا سایت‌های مختلف استفاده کنید.

به مواد اولیه نپیچید

در هنگام پخت اسنک، بهتر است که مواد اولیه را زیاد نپیچید و برای بالا آوردن آن‌ها از ابزاری مانند تیغه یا چنگال استفاده کنید.

نکات پخت اسنک و صفر تا صد پخت اسنک حرفه ای

فوت و فن تهیه اسنک

در تهیه اسنک ترکیب مواد خیلی متفاوت است و کاملا سلیقه ای است و بهترین اسنک برای شما اسنگی است که از مواد اولیه مورد علاقه شما حاصل شده است.

اضافه کردن سس خردل و سس قرمز به اسنک طعم آن را خیلی خوب می کند.

اگر می خواهید اسنک کالباس درست کنید تحت هیچ شرایطی مواد را از قبل سرخ نکنید.

افرادی که تمایلی به خوردن گوشت ندارند می توانند از کدو یا سیب زمینی استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ

برای تهیه این اسنک به چهار عدد فیله مرغ ، ۴۰۰ گرم قارچ و ا عدد پیاز و فلفل دلمه ای درشت و ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا و ۱۲ عدد نان تست و ادویه به میزان لازم نیاز دارید.

طرز تهیه اسنک مرغ

برای تهیه این غذا پیاز را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید ، سپس کمی زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی مواد را با هم یاز تفت دهید.فیله ها را نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید.فیله ها باید کمی قهوه ای شوند.قارچ و فلفل دلمه نگینی را هم به مواد اضافه کنید.

مواد را تفت دهید تا قارچ آب بیندازد و آب اضافی نیز تبخیر شود. و در آخر نمک و ادویه اضافه کنید و خشکی اطراف نان تست را با چاقو بگیرید.روی نان های تست از مایه مرغ بریزید و پنیر پیتزا هم اضافه کنید و کمی فشار داده تا به هم بچسبند.

نان تست را در ساندویچ ساز بریزید و درب آن را ببندید تا اسنک ها آماده شوند.در انتهخا خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید و سس بزنید و نشو جان کنید.

مکان ریختن مواد در اسنک

در تهیه اسنک رعایت این نکته خیلی مهم است که مواد را در وسط نان تست بریزید تا زمانی که فشار می دهید از کناره ها خارج نشود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 20 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.