نکات پخت آش رشته و تمام فوت و فن های آش رشته نذری - چلوگوشت
طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر در یک ساعت

طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر در یک ساعت

طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر شیرینی کشمشی یکی از قدیمی ترین شیرینی های ایرانی است که بسیار محبوب است و هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد. از لحاظ تاریخی باید …

نکات پخت حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی

نکات پخت حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی

نکات پخت حلوا ارده نکات پخت حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. به عنوان گزینه‌های صبحانه، …

نکات پخت کوکی و چیکار کنیم کوکی نرم بشه و علت تلخ شدن کوکی

نکات پخت کوکی و چیکار کنیم کوکی نرم بشه و علت تلخ شدن کوکی

نکات پخت کوکی نکات پخت کوکی و چیکار کنیم کوکی نرم بشه و علت تلخ شدن کوکی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کوکی‌ها جزء شیرینی‌های …

نکات پخت آش رشته

 حبوبات اش رشته چیست طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 4 نفر آش رشته با لوبیا قرمز طرز تهیه آش رشته نذری رشته آش چقدر باید بپزد اش رشته برای ده نفر آش رشته برای ۱۵ نفر طرز تهیه آش رشته نواب ابراهیمی

نکات پخت آش رشته و تمام فوت و فن های آش رشته نذری در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آش رشته یکی از غذاهای خوشمزه و پایه ثابت نذری های ایرانی است که در بین مردم ایران بسیار محبوب است.

انتخاب رشته

پختن آش رشته بدون یک رشته درست و حسابی تقریبا غیر ممکن است.حتما برای تهیه آش رشته از رشته ای استفاده کنید که برند آن مورد اطمینان شماست.

نقش حبوبات

برای تهیه آش رشته از عدس و لوبیا چیتی و نخود و گاهی لوبیا قرمز استفاده می شود.کیفیت حبوبات می تواند باعث کیفیت آش شود و خیساندن حبوبات یک روز قبل از پخت آش هم به سرعت پخت آش کمک می کند و هم از نفخ ناشی از خوردن حبوبات جلوگیری می کند.

فوت و فن تهیه آش رشته

رشته آش را یکدفعه در آش نریزید و کم کم و دسته دسته به آش اضافه کنید،اگر بیش از حد رشته در آش بریزید باعث سفت شدن آش می شود.

اگر دیدید که آش شما شل است و لعابش کم است کافی است که یک قاشق غذاخوری آرد را در آب حل کنید و در آش در حال پختن بریزید.

هرچه قابلمه شما بزرگتر باشد بهتر است چرا گکه کوچک بودن جای آش می تواند باعث له شدن رشته ها شود.

اگر عصاره گوشت یا آب قلم دارید حتما در آش بریزید ، طعم بی نظیری به آش شما می دهد.

نعناع داغ جزء جدایی ناپذیر آش است ولی اگر زیاد استفاده شود باعث تلخی آش می شود.

پیاز داغ هر چه بیشتر باشد طعم آش را بهتر می کند.

استفاده از بلغور گندم و ماش در تهیه آش به جا افتادن آش کمک می کند و آن را غلیظ تر و پر لعاب تر می کند.

در استفاده از نمک زیاده روی نکنید چرا که بعضی رشته ها دارای نمک هستند و ممکن است که آش شما را شور کنند.

 حبوبات اش رشته چیست طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 4 نفر آش رشته با لوبیا قرمز طرز تهیه آش رشته نذری رشته آش چقدر باید بپزد اش رشته برای ده نفر آش رشته برای ۱۵ نفر طرز تهیه آش رشته نواب ابراهیمی

زمان اضافه کردن رشته آشی

۱۵  الی ۲۰ دقیقه قبل از خاموش کردن آش باید رشته ها را کم کم و دسته دسته به آش رشته خود اضافه کنید.

لیست سبزیجات آش رشته

برای تهیه این آش به سبزیجات زیر نیاز دارید.

عنصر اصلی سبزیجات آش اسفناج است که در صورت نبودن برگ چغندر جایگزین آن می شود.

اجزای دیگر این سبزی آش رشته را تره و جعفری و گشنیز تشکیل می دهند.

بهتر است که نسبت استفاده از این سبزیجات ثابت و برابر باشد.

اسفناج هر چه بیشتر مصرف شود و طعم و لعاب بهتری به آش شما می دهد.

سبزی آش نباید خیلی ریز شود و به قطر یک تا یک و نیم سانت در بیاید.

نکات طلایی تهیه آش رشته

سبزی در آش رشته نباید خیلی ریز باشد تا به آش شما جلوه دهد.

در ریختن پیازداغ داخل آش خساست به خرج ندهید و بیشتر بریزید.

نمک باید حتما بعد از رشته و کشک اضافه شود تا مبادا آش شما شور شود.

وجود روغن کافی در آش به جا افتادن آن کمک می کند.

کشک در آش رشته نباید بپزد و باعث بریده شدن کشک می شود و حرارت کشک و آش رشته زمانی که با هم مخلوط می کنید یکی باشد تا کشک نبرد.

برای درست کردن نعناع داغ دو قاشق روغن را داغ کنید و نعناع خشک در آن بریزید و شعله را خاموش کنید تا نعناع نسوزد.

زمان جا افتادن آش

از روی دو چیز می توانید متوجه شوید که آش رشته شما جا افتاده است

اولی غلظت آش رشته است و دومی از بین رفتن بوی خامی رشته آش.

تلخ شدن آش رشته

دلایل مختلفی می تواند باعث تلخ شدن آش رشته شود.

بی دقتی در ترکیب سبزیجات ، تفت دادن زیاد نعناع داغ ، استفاده بیش از حد از نعناع داغ ، سوزاندن پیاز داغ ، استفاده از کشک کیفیت پایین و زیاده روی در مصرف زردچوبه از کارهایی هستند که می توانند آش رشته را تلخ کنند.

چرا آش رشته تیره می شود

دلیل تیره شدن آش رشته پختن حبوبات با هم است پس اگر حبوبات را جداگانه بپزید و به آش اضافه کنید آش رشته شما تیره نمی شود.

راز خوشمزه تر شدن آش رشته

آش رشته یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با رشته آش، حبوبات، سبزیجات و کشک تهیه می‌شود. برای خوشمزه‌تر شدن آش رشته، می‌توانید از چند راز ساده استفاده کنید. ابتدا، حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود و زودتر پخته شوند. سپس، آن‌ها را با آب و نمک بپزید تا نرم شوند. سبزیجات را نیز به خوبی بشویید و خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، پیاز را با روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس، سبزیجات را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود. حبوبات پخته شده، آب، نمک، فلفل و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. در نهایت، رشته آش را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش با حرارت ملایم بپزد و رشته‌ها نرم شوند. در انتها، کشک را به آش اضافه کنید و هم بزنید تا آش رشته غلیظ و خوشمزه شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 شهریور 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.