;
نکات کوتاه آشپزی و 50 نکته از نکات آشپزی جالب - چلوگوشت
نکات پخت آبگوشت سیب اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی

نکات پخت آبگوشت سیب اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی

نکات پخت آبگوشت سیب اراکی نکات پخت آبگوشت سیب اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. اگر دنبال غذاهای متنوع …

نکات بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی

نکات بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی

نکات بورک گوشت نکات بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. شاید شما هم بارها نام بورک …

نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی

نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی

نکات آبگوشت مرغ نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از آبگوشت های بسیار خوشمزه، آبگوشت …

نکات کوتاه آشپزی

نکات اشپزی جالب نکات آشپزی نی نی سایت نکات آشپزی حرفه ای آشپزی حرفه ای ایرانی نکات اولیه آشپزی اصول آشپزی نکات آشپزی خوشمزه فوت و فن آشپزی نوعروس

نکات کوتاه آشپزی و ۵۰ نکته از نکات آشپزی جالب در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آشپزی هنری است که در گذشته با گذر زمان بهبود پیدا می کرد ولی اکنون با گسترش علم و ارتباطات شما می توانید در عرض چند دقیقه اندازه چهل سال تجربه کسب کنید.

بهترین روش برای ترد شدن گوشت استفاده از مخلوط روغن زیتون و سرکه است که باید در ان ۲ ساعتی استراحت کند.

اگر میخواهید هویج تاره تری داشته باشید بهتر است سر ان را با کارد برش بزنید تا زمان بیشتری سالم بماند.

وقتی تعداد بالایی مهمان داریم بهتر است برای اینکه چای ما زودتر دم بکشد اول یک استکان اب در کتری بریزیم وقتی جوش امد چای را دم کنیم و سپس دوباره کتری را پر از اب کنیم تا به جوش بیاید.

ریختن نصف قاشق چایخوری شکر روی گوجه فرنگی باعث میشود طعم اصلی ان در پخت هیچ تغییری نکند.

یکی از بهترین مراحل پوست کندن گوجه فرنگی استفاده از نوک چاقو شیار روی پوست میدهیم و انداختن گوجه فرنگی داخل اب جوش و سپس ریختن اب سرد روی گوجه فرنگی ها.

نحوه سفید ماندن گل کلم هنگام پخت میتوانیم از مقدار کمی شیره انگور استفاده کتیم و بعد در اب سرد بریزیم این روش باعث متوقف شدن پخت بیش از حد میشود.

وقتی یخچال بوی خیلی بدی میگیرد میتوانیم مقداری جوش شیرین را در ظرف درب باز بریزیم و داخل یخچال قرار دهیم.

نگهداری و سالم تر ماندن موز در یخچال با پیچاندن فویل در قسمت انتهایی ان.

اگر میخواهید مغز گردوهای سالمی داشته باشین بهتر است انها به مدت ۲۴ساعت داخل اب نمک خیس کنید.

اگر برای خورشت قیمه ایی خوشمزه لپه را از قبل خیس کنیم و با گوشت گوسفندی تفت دهیم دیگر نیازی به پختن جداگانه لپه نداریم.

میتوانیم برای داشتن کیک ها و سس های باکیفیت تخم مرغ هایمان را نیم ساعت قبل از یخچال در اوریم تا با محیط اشپزخانه هم دما شوند.

یه روش جالب برای پخت سیب زمینی اب پز که ترک نخورد ریختن دو قاشق غذا خوری نمک در اب سیب زمینی است.

اگر بخواهیم تخم مرغ سالم را از مانده تشخیص دهیم بهتر است از یک کاسه اب سرد استفاده کنیم و تخم مرغ را در ان بگذاریم اگز تخم مرغ ته نشین شد تازه است اما اگر تخم مرغ بالای اب قرار گرفت مانده است.

ترفند جالب برای غلظت سوپ با مصرف نان های سفید و بیات شده که ان ها را با توستر یا فر برشته و پودر کرده ایم و در سوپ میریزیم.

برای جلوگیری  از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید.

میتوانیم برای جلو گیری از ترک بردن پوست تخم مرغ در حال پخت از یک قاشق غذا خوری نمک در اب یخ استفاده کنیم.

نکات اشپزی جالب نکات آشپزی نی نی سایت نکات آشپزی حرفه ای آشپزی حرفه ای ایرانی نکات اولیه آشپزی اصول آشپزی نکات آشپزی خوشمزه فوت و فن آشپزی نوعروس

ما برای غلیظ شدن سوپ اش و دلمه میتوانیم از برنج نیم دانه و خورد شده استفاده کنیم.

میتوانیم از برگ کاهو های اضافه و پیر برای استفاده در کوکو ی سبزی و یا بعنوان ته دیگ بجای نان زیر برنج بگذاریم که خیلی هم لذیذ میباشد.

برای پختن کیکی متنوع و خوشمزه میشود بجای شیر از انواع اب میوه تازه استفاده کرد که طعمی خیلی عالی دارد.

یک راهکار بسیار کاربردی برای زودتر پختن گوشت های تازه و سفت ریختن جوش شیرین در همه ی قسمت های گوشت میباشد نیم ساعتی به گوشت استراحت دهید و بعد ان را  ابکشی کنین .

یک روش برای وا نرفتن کوفته این است که اول مقدار کمی ارد و تخم مرغ را به کوفته اضافه کنید وقتی کوفته ها در حال جوشیدن هستند یکی یکی به سس اضافه کنید و بعد از مدت کوتاهی حرارت شعله را کم کنید.

از بین بردن بوی زهم مرغ با استفاده از چند هویج حلقه شده در حین پختن مرغ.

بهترین گزینه برای جلوگیری از سیاه شدن ظروفی که برای سیب زمینی و تخم مرغ اب پز هستند ریختن چند قطره ابلیمو میباشد.

میتوانیم برای خوشمزه تر شدن یک سالاد فصل از خیار با پوست عطری ان استفاده کنیم.

میشود برای پف دار شدن و حجیم شدن سفیده تخم مرغ از کمی نمک استفاده کنیم.

اگر میخواهید سیب زمینی هایتان داخل اب ترک نخورد هنگام پخت کمی روغن داخل اب در حال جوش بریزید.

وقتی غذا خیلی تند میشود کمی اب لیمو ترش به ان اضافه کنیم تا تندی از بین برود .

اگر میخواهیم کره را برای سرخ کردن غذا مصرف کنیم بهتر است از یک قاشق مربا خوری روغن در ان استفاده کنیم تا کره نسوزد.

اگر موقع پخت نخود لوبیا و انواع حبوبات به انها نمک بزنید خیلی طولانی میپزن پس نمک را وسط های پخت اضافه کنید.

یک راهکار برای کمتر چروک شدن سوسیس هنگام سرخ شدن این است که ان را در اب جوش پنج دقیقه سرخ کنیم.

وقتی میخواهید از لیمو عمانی استفاده کنید بهتر است بجای سوراخ کردن لیمو ان را دو نیم کنید ، دانه هایش را در بیاورید و بخیسانید.

فلفل تند را میتوان از ظاهر ریز ، رنگ تیره و براق بودن ان فهمید چقدر فلفل تند میباشد.

وقتی مرغ را داخل اب نمک میگذاریم باعث لذیذ شدن گوشت مرغ میشود.

هنگامی که به روغن بیشتری در تابه نیاز داریم بهتره روغن را از اطراف تابه اضافه کنیم این کار باعث میشود دمای روغن کاهش نیابد.

برای از بین بردن بوی سیر بر روی دست وقتی کار با سیر به اتمام رسید قبل از اینکه دست ها را بشویید بهتر است که به مدت ۳۰ ثانیه ان ها را به یک ظرف استیلی بمالید و بعد دست ها را بشویید.

قبل از این که طعم عطر و رنگ ادویه با رطوبت نور و گرما تغییر پیدا کند بهتر است ان ها را در جای خشک ، سرد و تاریک نگهداری کنید قرار دادن ان ها بالای گاز مضر است.

موقع پختن سبزجات ان ها را از اب داغ در بیاورید و داخل اب سرد بریزید این کار باعث شوک میشود و رنگ سبزیجات تغییر نمیکند.

اگر میخواهید کبابی خوشمزه و با کیفیت داشته باشین بهتر است گوشت را یک ساعت قبل از فریزر بیرون بیاورید تا هم دمای محیط شود.

وقتی میخواهید مطمئن شوید کیک، ماهی، و انواع گوشت و سبزیجات پخته شده بهتر است با خلال دندان تست کنید.

یک راه حل برای خشک نشدن کیک این است که وقتی پخت تا بیست دقیقه به هیچ وجه کیک را برش نزنین چون باعث خشک شدن و سفتی کیک میشود.

برای داشتن اشپزخانه ایی تمیز بهتر است بعد از اتمام هر کاری ظرف ها و محیط کار را بشویید و تمیز کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.