در سفره افطار چه بگذاریم + قشنگ ترین سفره های افطاری در عین حال ساده و شیک
مدل ابرو دخترانه شیک + از دیدن زیباترین مدل های های ابرو امسال لذت ببرید
مدل ابرو دخترانه شیک مدل ابرو دخترانه شیک + از دیدن زیباترین مدل های های ابرو امسال لذت ببرید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. انتخاب مدل …
مدل ابرو دخترانه برای صورت کشیده + مدل ابروی متناسب صورت خود را بشناس
مدل ابرو دخترانه برای صورت کشیده مدل ابرو دخترانه برای صورت کشیده + مدل ابروی متناسب صورت خود را بشناس در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بهترین …
مدل مانتو کبریتی پاییزه جدید ریزو درشت سال 1402 شیک و جذاب
مدل مانتو کبریتی پاییزه مدل مانتو کبریتی پاییزه جدید ریزو درشت سال ۱۴۰۲ شیک و جذاب در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر بخواهیم به تاریخچه پارچه مخمل کبریتی …
در سفره افطار چه بگذاریم
در سفره افطار چه بگذاریم + قشنگ ترین سفره های افطاری در عین حال ساده و شیک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سفره افطار یک جورهایی تلفیقی از سفره صبحانه و سفره شام است و همین مساله به جذابیت هرچه بیشتر این سفره کمک می کند هم سر سفره پنیر و خرما پیدا می شود و هم غذای گرم. درست است که این غذاها هر کدام ظرف خاصی را می طلبند اما سعی کنید نهایت سلیقه را برای انتخاب ظروف به کار ببرید، دست کم سعی کنید تا رنگ ظرف های یکی باشد تا هماهنگی در سفره تان بیشتر به چشم بیاید و تزیین سفره افطارتان شکیل تر باشد
اگر رنگ ظرف ها روشن باشد بهتر است چرا که اغلب خوراکی ها و غذاهایی که بر سر سفره قرار می گیرند دارای رنگ های گرم و پر حرارت هستند و ظرف های روشن و سفید به آن ها اجازه خودنمایی بیشتری می دهد.
یکی از ترفندهای دکوراسیونی که می توانید برای تزیین سفره افطار استفاده کنید، استفاده از یک ظرف برای چند نوع خوراکی است. این کار به شما کمک می کند تا اگر میز غذاخوری تان کوچک است جا برای دیگر ظرف ها بیشتر باشد. مثلا خوراکی هایی از قبیل خرما، گردو و حتی پنیرهای قالبی را می توانید با هم دریک ظرف قرار دهید، زولبیا و بامیه ها را هم با هم قرار دهید برای سبزی هم ظرفی جدا در نظر بگیری. هرچه تعداد ظرف ها در سفره کمتر باشد بهتر است این کار از سردرگمی کسانی که سر سفره افطار هستند کم می کند.
رومیزی ها را می توان تاثیر گذار ترین عنصر تزیین میز و سفره افطار دانست. بهتر است رومیزی ها رنگ های گرم مانند قرمز و نارنجی داشته باشد تا شما را به خوردن غذا راغب تر کند به قول معروف قرمزهای اشتها آور همان چیزی است که برای غذاخوری احتیاج دارید!
وقتی می گوییم سفره های مینیمال منظور مان سفره های جمع و جور و خودمانی است که شاید تنها برای خودتان پهن شان کنید. اما این نکته نباید باعث شود که خیلی ساده از کنار تزیین سفره افطارتان بگذرید. یک زیر بشقابی زیبا، تعدادی ظرف کوچک، استکان چای مورد علاقه تان و نان تازه سفره افطار تک نفره شما را تبدیل به یک سفره افطار منحصر به فرد می کند.
جدای از سفره افطار؛ خوب است که هر کدام از اجزای داخل سفره هم تزیینات خاص خودشان را داشته باشند تا سفره آراسته تر به چشم بیاید. یکی از اجزایی که می توانید تزیین کنید، سبزی خوردن های خوش رنگ و لعاب هستند، که می توانید با انواع تکنیک ها آن را تزیین کنید و برای این کارمی توانید از پنیرهای قالبی، تربچه ها و حتی تکه های نان سنگک هم کمک بگیرید. فقط کافی است کمی سلیقه به خرج دهید.
افطار چی درست کنم ( روز اول ) افطار : یک استکان آب جوش یا چای + ۳ عدد خرما + چند برش نان سنگک + ۳۰ گرم( به اندازه یک قوطی کبریت ) پنیر + ۲ عدد مغز گردوی کامل شام : خورش کرفس یا بامیه با پلو + یک پیش دستی سالاد کاهو یا یک کاسه سالاد شیرازی + یک کاسه ماست سحری : یک لیوان شیر + چند برش نان سنگک + چند قاشق مرباخوری عسل یا شیره انگور یا شیره خرما + چای + چند عدد خرما+ چند لقمه نان و پنیر و گردو
افطار چی درست کنم ( روز دوم ) افطار : آش(هر نوع آشی که دوست دارید) + چند عدد خرما با چای یا آبجوش + چند لقمه نان و حلوا شام : ماهی با پلو + سالاد (هر سالادی که می خواهید) ؛ در صورت دلخواه می توانید ترشی و نیز لیمو ترش هم با غذا بخورید. سحری : چای شیرین + نان و پنیر و گردو + یک لیوان شیر
افطار چی درست کنم ( روز سوم ) افطار: حلیم + آب جوش یا چای با چند عدد خرما + چند برش نان شام : ته چین مرغ + سالاد + ماست سحری : نان و کره و مربا + یک لیوان شیر + چند عدد خرما با چای
افطار چی درست کنم ( روز چهارم ) افطار: شله زرد + نان و پنیر و سبزی + چای یا آب جوش با خرما شام: عدس پلو + سالاد ؛ با عدس پلو می توانید کشمش یا خرمای کمی تفت داده شده یا کمی گوشت چرخ کرده (بصورت ماده ی ماکارونی) بخورید. سحری: چای شیرین + یک لیوان شیر + نان و پنیر + چند لقمه نان و حلوا ( با شیر آن را بخورید)
افطار چی درست کنم ( روز پنجم ) افطار: چای یا آبجوش با چند خرما + نان و پنیر و گردو + سوپ ( هر سوپی که دوست دارید) شام: خورش قیمه با پلو + سالاد + ماست سحری: یک لیوان شیر + نان و کره و مربا یا عسل + چای + چند لقمه نان و پنیر و گردو
خوب است که از کنار هیچ چیز به سادگی عبور نکنید و هر جزیی از سفره افطار را تزیین کنید، حتی آن ها را که از بیرون تهیه می کنید. مصداق واقعی آن هم حلیم های خوش عطری هستند که همیشه مهمان سفره های افطار هستند. حتی اگر آن ها را از بیرون هم تهیه می کنید با ساده ترین نقش ها و با کمک دارچین و کنجد که در طعم حلیم ها هم تاثیر گذار هستند؛ آن ها را تزیین کنید.
آش رشته ها هم مانند حلیم ها پای ثابت سفره افطار هستند و یکی از دوست داشتنی ترین کارها تزیین آش رشته است. پیاز داغ و نعنا و کشک را دم دست تان بگذارید و با هر کاسه آش مانند یک تابلو و یا اثر هنری متفاوتی برخورد کنید. حتی می توانید کشک را با کمی زعفران قاطی کنید و از ترکیب رنگی زیبا و طعم بی نظیرش نیز بهره مند شوید.
یکی دیگر از خوراکی های خوشمزه ای که بدون آن سفره افطار؛ سفره افطار نمی شود، شله زرد هایی هستد که عطرشان آدم را از خود بی خود می کند. این شله زرد ها هم با کمال میل می توانند تبدیل به بستری برای هنرنمایی شما باشند پس بی درنگ دارچین و خلال بادوم ها را بردارید و به سراغ کاسه های شله زرد بروید. شما حتی می توانید از خطوط خود ظرف ها هم برای تزیین شله زرد ها استفاده کنید.
افطار چی درست کنم ( روز ششم ) افطار: چای یا آبجوش با چند عدد خرما + ۱ لیوان شیر + نان و پنیر با خیار و گوجه فرنگی حلقه شده شام : لوبیا پلو ( در صورت دلخواه می توانید در لوبیا پلو، گوشت چرخ کرده هم بریزید)+ سبزی خوردن یا سالاد + ماست سحری : نان و پنیر و خیار و گوجه + چای شیرین + نان و خامه و مربا
افطار چی درست کنم ( روز هفتم ) افطار: چای یا آبجوش با چند عدد خرما + یک لیوان شیر + نان + شیره انگور یا عسل + پنیر و گردو شام : کتلت گوشت همراه با سبزی خوردن یا سالاد + ماست سحری: چای + چند عدد خرما + نان با خامه و مربا یا عسل یا شیره انگور + چند لقمه نان و پنیر
یکی از مهمترین دلایلی که بعد از خوردن افطار احساس سنگینی یا چاقی میکنید، مصرف بیرویه چربی است. در مصرف چربی وعده افطار دو نکته را در نظر بگیرید.فرد روزهدار در ماه رمضان باید حتما از تمام گروههای غذایی اصلی شامل غلات، لبینات، سبزیها، میوهها و حبوبات استفاده کند. مصرف این مواد به محافظت از بدن در برابر خشکی، مشکلات و آسیبهای دیگر کمک میکند. همچنین برای دریافت و جذب آب و غذا، بدن را باید آماده کرد و این آمادگی با شروعی سبک و گرم بدست میآید.