تزیین آش برای ماه رمضان ساده و زیبا با ایده های جذاب و خلاقانه لاکچری
مدل چیدمان منزل ایرانی ساده + منزلتان را اینجوری بچینید تا همه انگشت به دهن بمانند
مدل چیدمان منزل ایرانی ساده مدل چیدمان منزل ایرانی ساده + منزلتان را اینجوری بچینید تا همه انگشت به دهن بمانند در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل آرایش صورت 1403 ملایم و غلیظ
مدل آرایش صورت ۱۴۰۳ مدل آرایش صورت ۱۴۰۲ ملایم و غلیظ برای خانم ها در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای هرچه زیباتر شدن چهره و سیمای …
تزیین دفتر مشق دخترانه جدید و زیبا فانتزی رنگی رنگی
تزیین دفتر مشق دخترانه تزیین دفتر مشق دخترانه جدید و زیبا فانتزی رنگی رنگی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمینه و شدت رنگ کاغذ نیز مهم …
تزیین آش برای ماه رمضان
تزیین آش برای ماه رمضان ساده و زیبا با ایده های جذاب و خلاقانه لاکچری در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آش یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… . مواد مغذی که در آش وجود دارد تامین کننده انرژی لازم در بدن است.
در این گزارش به معرفی تعدادی از این آشها میپردازیم که میتواند سفرههای افطار شما را به سفرهای جذاب مبدل کند. آش رشته مواد لا زم برای ۴ نفر: رشته مخصوص آش ۴۰۰ گرم سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) ۱ کیلو نخود و لوبیا و عدس (مجموﻋﺄ به مقدار مساوی) ۴۵۰ گرم نعناع خشک ۴ قاشق یا نعناع تازه ۲۰۰ گرم پیاز ۴ عدد متوسط کشک ساییده غلیظ ۲ لیوان آرد ۲ قاشق روغن به میزان لازم نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه: حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم کاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.
سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم.
آش دوغ مواد لازم سبزی ( گشنیز ، تره و سیر ) ۱/۵ کیلو برنج ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد نخود ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم آرد برنج ۲/۱ فنجان معادل ۷۵ گرم تخم مرغ ۲ عدد دوغ ۴ کیلو ترخان خشک ۲۵ گرم فلفل سبز و قرمز تند ۲ عدد پیاز داغ جهت تزیین نمک و فلفل به مقدار لازم زرد چوبه کمی برای گوشت چرخ کرده روغن ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه : ۱) تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید . ۲) مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد . ۳) سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید .
۴) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزئین نمائید.
آش رشته که یکی از غذاهای سنتی ایران است، از محبوبترین آشها بین ایرانیان است. آش رشته میتواند بهعنوان وعده اصلی و یا پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد. در ماه رمضان آش رشته برای افطار نیز غذای مناسب و محبوبی است.
آش رشته در فصلهای سرد سال طرفداران بیشتری دارد، همچنین در مناسبتهای خاص مانند شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده به در نیز این آش خوشمزه را طبخ میکنند. در بین انواع آش نذری آش رشته از محبوبیت بیشتری برخوردار است.
البته که در بین انواع آش نذری آش شله قلمکار و آش کشک نیز محبوب است. سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج است. همچنین حبوبات معمول در این آش خوشمزه نخود، لوبیا و عدس است.
خیلی از افراد عادت دارند روزه شان را با سوپ یا آش باز کنند .حالا خیلی فرق نمی کند نوع آن چی باشد فقط یک ترکیب آبکی برایشان کافی است. سوپ برای افطار ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش دارد و طرفداران خاص خودش را همیشه داشته است.
شما میتوانید بر حسب سلیقه تان مواد آش مثل رشته، حبوبات و سبزی را کم و زیاد کنید؛ که این بستگی به میل شما دارد. یادتان باشد اگر رشته زیاد بپزد، وا رفته و خمیر میشود. در این صورت گاهی آش قابل خوردن نیست. فقط باید حدود ده دقیقه صبر کنید تا مغز رشته پخته شود.
کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می شود کشک ببرد. میتوان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمیخورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان میشود و هم آش رشته خوش رنگتر و زیباتر میشود.
کمی زعفرون به کشک بزن تا بتونی روی آش رو تزیین مجلسی بزنی. از شابلون هم میشه استفاده کرد. کشک رو کمی سفتتر توی کیسه فریزر بریز و سه گوش ببر و با مهارت روی آش طرح بکش.
آش ماست موادلازم برای ۶ تا ٨ نفر: برنج ٢ فنجان چایخوری سبزی های معطر ( نعنا و جعفری و گشنیز و تره ) ١ کیلو پیاز نیم کیلو لپه نصف لیوان نعنای خشک ١ قاشق سوپ خوری زرد چوبه ١ قاشق مربا خوری روغن ٢ استکان نمک و فلفل به اندازه ماست ۱ کیلو
طرز تهیه: برنج را پاک کنید و بشویید. سبزی ها را پاک کنید و بشویید و ریز خرد کنید. لپه را پاک کنید . پیاز را پوست بگیرید و خلال کنید و در نیمی از روغن سرخ کنید. قابلمه بزرگی را روی حرارت بگذارید و ٨ لیوان آب سرد توی قابلمه بریزید و برنج و لپه و پیاز و سبزی ها را اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنیدو بگذارید مواد آش مدتی ( اقلا یک ساعت و نیم ) آهسته آهسته بجوشد تا لپه و برنج آن بپزد و آش لعاب پیدا کند.
آش را گاه به گاه هم بزنید و مواظب باشید ته نگیرد. در مدتی که منتظر پختن برنج و لپه هستید ، نعنا داغ را حاضر کنید. ماهیتابه کوچکی را روی حرارت متوسط بگذارید ، توی آن روغن برزید و نعنای خشک را به همراهی زرد چوبه در روغن سرخ کنید. مواد آش که پخت دیگ را از روی حرارت بردارید، آش را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و صبر کنید تا آش قدر خنک شود. در این وقت ماست را به آش اضافه کنید و هم بزنید. اگر ماست را با آش خیلی داغ مخلوط کنید ممکن است ماست ببرد. پس از اضافه کردن ماست ، آش را در ظرف مناسبی بکشید ، روی آن نعناع داغ بدهید و سر سفره ببرید.
این غذای خوشمزه، نهتنها طعم و عطر خوبی دارد، بلکه خواص زیادی دارد که به دلیل استفاده از انواع سبزیجات و حبوبات است. یکی از ویژگیهای این آش، این است که میتواند شما را تا مدت زیادی سیر نگه دارد، به همین دلیل استفاده از آن در وعدههای اصلی میتواند یک غذای مقوی و کم کالری محسوب شود.