تزیین شله زرد برای ماه رمضان با ایده های خلاقانه و مجلسی با دارچین
مدل روسری جدید + زیباترین مدل های روسری های جدید از ترکیه و دوبی رسید
مدل روسری جدید مدل روسری جدید + زیباترین مدل های روسری های جدید از ترکیه و دوبی رسید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. به جنس پارچه …
تزیین وسایل داماد اینستاگرام در باکس با روبان و تور جدید شیک
تزیین وسایل داماد اینستاگرام تزیین وسایل داماد اینستاگرام در باکس با روبان و تور جدید شیک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خرید کادو برای داماد، از سری دغدغه …
مدل لباس گیپور بلند با پارچه گیپور گل برجسته و دو تکه شیک
مدل لباس گیپور بلند مدل لباس گیپور بلند با پارچه گیپور گل برجسته و دو تکه شیک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چه به یک عروسی دعوت …
تزیین شله زرد برای ماه رمضان
تزیین شله زرد برای ماه رمضان با ایده های خلاقانه و مجلسی با دارچین در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شله زرد یکی از انواع دسر های خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به دو صورت سرد و گرم سرو می شود. این دسر سنتی و قدیمی به عنوان یک دسر مناسبتی هم شناخته شده که در مناسبت های مذهبی به صورت نذری در میان مردم پخش می شود. شله زرد گزینه مناسبی برای ماه مبارک رمضان می باشد.
می توانید تا ۳ پیمانه شکر بریزید ولی ۱.۵ تا ۲ پیمانه بهترین مزه برای شیرینی شله زرد دارد. افزودن روغن مایع مانع آب انداختن شله زرد می شود. افزودن نمک باعث می شود شیرینی شله زرد بیشتر مشخص شود. باید برنج کاملا پخته شود سپس برنج را اضافه کنید.
به هیچ عنوان تا قبل ریختن شکر برنج را هم نزنید زیرا زود ته می گیرد. افزودن کره باعث می شود شله زرد کمتر ته بگیرد. دم کردن مانع آب انداختن شله زرد می شود. حتما زعفران را قبل از ریختن شکر اضافه کنید.
اول از همه بذارید یه چیزی رو روشن کنم؛ تزیین شله زرد هنر نیست، بلکه یه جور مهارته که هر کسی با یه کمی تمرین و خلاقیت میتونه توش استاد بشه. پس نترسید و با من همراه باشید تا یه سری ایده خفن برای تزیین شله زرد با هم مرور کنیم.
استفاده از خلال پسته و بادام این روش تزیین، کلاسیک و همیشگیه. خلال پسته و بادام نه تنها رنگ و لعاب خاصی به شله زرد میدهند، بلکه طعم و بافتش رو هم غنیتر میکنند. اینجاست که میتونید خلاقیت به خرج بدید و با چیدمانهای مختلف، یه اثر هنری خلق کنید.
دعوت از دارچین دارچین، علاوه بر فواید سلامتیاش، میتونه به عنوان یه عنصر تزیینی شیک در شله زرد به کار رود. یه راه ساده اینه که دارچین رو به شکل پودر روی شله زرد بپاشید و با یه خلق الگوهای ساده مثل خطوط، دایرهها یا حتی نقشهای پیچیدهتر، زیباییاش رو دوچندان کنید.
گلاب و زعفران یه روش فوقالعاده برای اضافه کردن رنگ و عطر به شله زرد، استفاده از گلاب و زعفرانه. میتونید با قلممو کمی شربت زعفران رو روی سطح شله زرد بکشید و با استفاده از قطرات گلاب، عطر دلنشینی به این دسر ببخشید.
استفاده از میوههای خشک شده مثل توتفرنگی، کیوی، آلو و… میتونه رنگهای جذاب و متنوعی به شله زرد اضافه کنه. میتونید این میوهها رو به شکلهای مختلف برش بزنید و به صورت خلاقانه روی شله زرد بچینید تا یه نمای رنگین کمانی ایجاد کنید. این روش نه تنها جلوهای دیدنی به شله زرد میده، بلکه ترکیب طعمهای مختلف میوهها تجربهای جدید و دلپذیر ایجاد میکنه.
یکی از خلاقانهترین روشها برای تزیین شله زرد، استفاده از گلهای خوراکیه. گلهایی مثل گل محمدی، گل یاس یا حتی گلهای رنگارنگ خوراکی میتونن نه تنها زیبایی ظاهری شله زرد رو چند برابر کنن، بلکه عطر و طعم منحصر به فردی هم بهش اضافه کنن. فقط مطمئن شید که گلهای استفاده شده کاملا خوراکی و بدون سموم باشن.
برای افزودن جلوهای خاص و هنرمندانه، میتونید از سسها و شربتهای رنگی استفاده کنید. مثلا سس کارامل، شکلات یا «شربت توت فرنگی» میتونه برای کشیدن طرحها و نقشهای زیبا روی شله زرد استفاده بشه. یه قلم مو یا سرنگ شیرینیپزی داشته باشید و خودتون رو در نقش یه هنرمند ببینید که داره بوم شله زرد را طراحی می کنه!
مواد لازم برای تهیه شله زرد برنج نیم دانه: یک لیوان شکر: یک و نیم لیوان گلاب: نصف لیوان زعفران دم کرده غلیظ: نصف فنجان آب: حدود ۸ لیوان پودر هل: یک قاشق چایخوری خلال بادام: یک فنجان کره: ۵۰ گرم
زعفران همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرچقدر زعفران را با آب بیشتری دم کنید، کمرنگتر میشود و مجبور میشوید برای به دست آوردن رنگ دلخواهتان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است.
برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای یک قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق سوپخوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث میشود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیشتری پس بدهد.
همانطور که میدانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوبترین نوع آن در شهرهای کاشان و میمند فارس تهیه میشود. امروز در همه فروشگاهها و سوپر مارکتها شیشههای گلاب را در اشکال و با نامهای تجاری گوناگون میبینیم که بسیاری از آنها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند.
گلاب اصل بوی گل محمدی میدهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمیکنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل همچنین طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این نکات توجه داشته باشید.
برای تهیه شیرینی و دسر حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسبتر است.برای تهیه شله زرد همچنین میتوانید از یک قاشق چایخوری عرق هل به جای پودر هل استفاده کنید که عطر و بوی بیشتری دارد.
طرز تهیه شله زرد برای اینکه شله زرد نرم و لطیفی داشته باشید، بهتر است حدود ده ساعت قبل از پخت، برنج را خیس کنید. برای شروع پخت ابتدا آب را داخل قابلمه بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار بدهید تا آب جوش بیاید؛ سپس برنج را به آن اضافه کنید. شعله اجاق را کم کنید و اجازه بدهید برنج داخل آب کم کم بپزد. حتما کف روی برنج را بردارید تا رنگ شله زرد شما شفاف شود.یکی از نشانههای پخت برنج این است که آب قابلمه کم شده و برنج شروع به شکوفه زدن میکند، به عبارت دیگر برنج قل قل میجوشد. در این مرحله زعفران دم کرده غلیظ را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید. پنج تا ده دقیقه صبر کنید تا زعفران رنگ باز کند؛ سپس شکر را به قابلمه اضافه کنید.
حدود پانزده دقیقه بعد وقتی شکر کاملا در شله زرد آب شد، خلال بادام و گلاب را که از یک ساعت قبل با هم خیساندهاید، به قابلمه شله زرد اضافه کنید و بعد کره و پودر هل را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. در مرحله آخر روی در قابلمه دم کنی بگذارید و شله زرد را با شعله کم حدود پانزده دقیقه دم کنید تا حسابی غلیظ و جا افتاده شود. بعد از این مدت زمان دم کنی را بردارید و شله زرد را داخل ظرف مورد نظر سرو بکشید و روی ظرف را با خلال پسته و پودر دارچین تزیین کنید.