;
نکات پخت املت و ترکیب ادویه املت خوشمزه و حرفه ای - چلوگوشت
نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی

نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی

نکات آبگوشت مرغ نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از آبگوشت های بسیار خوشمزه، آبگوشت …

نکات پخت شله زرد و فوت و فن و زمان پخت شله زرد

نکات پخت شله زرد و فوت و فن و زمان پخت شله زرد

نکات پخت شله زرد نکات پخت شله زرد و فوت و فن و زمان پخت شله زرد در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد شله زرد یکی …

نکات پخت دیزی و زمان پخت آبگوشت در دیزی سفالی

نکات پخت دیزی و زمان پخت آبگوشت در دیزی سفالی

نکات پخت دیزی نکات پخت دیزی و تهیه دیزی برای تهیه دیزی، ابتدا گوشت را درون قابلمه با نمک، فلفل و دیگر ادویه‌ها به همراه آب ریخته و در حرارت ملایم به …

نکات پخت املت

نکات پخت املت و ترکیب ادویه املت خوشمزه و حرفه ای

نکات پخت املت و ترکیب ادویه املت خوشمزه و حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.املت یکی از خوشمزه ترین و دم دستی ترین غذاهای ایرانی است که در دشت و صحرا و عصرانه و غذای اصلی مورد استفاده قرار می گیرد.

گوجه مناسب برای املت

برای پختن املت بهتره از گوجه فرنگی های ابدار و سالمی استفاده کنین که بوی ترشیدگی یا گندیدگی ندهد.

یک روش که باید رعایت شود در پخت املت گرفتن پوست گوجه فرنگی است هیچ وقت گوجه فرنگی را با پوست به مایتابه اضافه نکنید.

برای بهتر پختن گوجه فرنگی در املت میتوان از یک قابلمه اب جوش استفاده کرد وقتی اب در حال جوشیدن است گوجه فرنگی ها را به شکل درسته داخل اب بریرید.

بعد از ۳۰ ثانیه گوجه ها را از اب جوش بیرون بیاورید و اب یخ را روی ان ها بریزید تا به ان ها شوک وارد شود.

خب در این مرحله گوجه فرنگی را از پوست جدا میکنید و بعد پوره یا خورد کنید.

اما اگر وقت کافی برای این مراحل ندارید میتوانید گوجه فرنگی را در میکسر بریزید ولی به یاد داشته باشید گوجه فرنگی بدون پوست و ریز شده طعم املت را لذیذ تر میکند.

تخم مرغ برای املت

اصلی ترین قسمت تهیه املت اضافه کردن تخم مرغ گوجه فرنگی ها است.

یک روشی که بسیاری از افراد نمی دانند این است که نباید تخم مرغ را یکباره وبه صورت جداگانه به گوجه فرنگی اضافه کرد بلکه ان ها را یکی یکی شکسته داخل ظرف ریخته حسابی با چنگال مخلوط کرده تا زرده و سفید یکسان شوند و بعد به مواد گوجه فرنگی اضافه کنید.

این روش باعث میشود بوی زهم تخم مرغ از بین برود.

بعد از مخلوط تخم مرغ به املت در همین زمان از نمک و فلفل استفاده کنید.

وقتی تخم مرغ و گوجه فرنگی با یکدیگر ترکیب شدند ان ها را کمی هم بزنید تا مواد کاملا به خورد یکدیگر بروند و اجازه دهید تخم مرغ با شعله ی پایین کاملا بپزد.

باید بدانیم برای پختن یک املت خوشمزه بهتر است به اعضای هر ۳ عدد گوجه فرنگی از ۱ تخم مرغ در غذا استفاده کنیم.

نکات پخت املت و ترکیب ادویه املت خوشمزه و حرفه ای

نقش زردچوبه در املت

برای خوشمزه تر شدن املت بهتر است از زردچوبه استفاده کنید این کار باعث خوشرنگی و خوش طعمی املت میشود برای برای رفع بوی زهم تخم مرغ عالی است.

ارتباط روغن و املت

از نظر پزشکان روغن بیش از حد در غذا عوارض بالایی برای بدن دارد اما باید بگویم املتی خوش ظعم و لذیذ است که دارای روغن فراوان باشد.

برای خوشمزه تر شدن املت بهتر است گوجه فرنگی ها در روغن فراوان سرخ شوند و در غیر این صورت میتوان از کره گیاهی بجای روغن استفاده کرد.

رابطه املت و رب گوجه فرنگی

اگر میخواهید املت خوشمزه داشته باشید به هیچ وجه از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید املتی لذیذ و دلپذیر است که رنگ و طعم طبیعی خود را حفظ کند.

میتوان برای داشتن املت با کیفیت و درجه یک از درب طرف هنگام پختن املت استفاده نکنید وقتی املت در حین پخت هوا بخورد طعم خوبی پیدا میکند.

نقش سبزیجات در پخت املت

خیلی ها دوست دارند املت اصیل را بخورند که فقط ترکیب تخم مرغ و گوجه فرنگی باشد.

اما برای تنوع املت میتوان از سبزیجات خوش طعمی در ان استفاده کنید.

سبزیجاتی از قبل فلفل دلمه ای، جعفری خرد شده و سیر را میتوان به شکل های جداگانه پخت سرخ کرد و در حین اماده شدن گوجه فرنگی روی شعله گاز از این سبزیجات استفاده کرد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.