طرز تهیه قارچ سوخاری در فر خوشمزه و ابتکاری
نکات پخت جوجه کباب و علت سفت شدن و انواع مزه دار کردن جوجه
نکات پخت جوجه کباب جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و پر طرفدار ایرانی است.برای پخت جوجه کباب نکات زیر قابل توجه هستند:برای پخت جوجه کباب از گوشت سینه مرغ استفاده کنید …
نکات پخت حلوا زعفرانی و علت خمیر شدن حلوا
نکات پخت حلوا نکات پخت حلوا : حلوا از آرد گندم تهیه میشود و گندم نیز از دیرباز در آیینهای سوگواری و غلبه بر پَلشتی مرگ مورد استفاده قرار میگرفته است. در …
نکات سالاد کاهو و راز خوشمزگی سالاد کاهو خوشمزه و خانگی
نکات سالاد کاهو نکات سالاد کاهو و راز خوشمزگی سالاد کاهو خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تدارک سالاد کاهو معمولاً با اضافه …
طرز تهیه قارچ سوخاری در فر
قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه می باشد که با سس معمولا سرو می شود.امروزه در اکثر رستوران ها و فست فودی ها می توانید قارچ سوخاری را تهیه کنید و این قارچ با روش های مختلفی معمولا تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ سوخاری در فر در ادامه با سایت چلو گوشت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | یک چهارم پیمانه |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پودز سوخاری | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه قارچ سوخاری در فر
مرحله اول
برای تهیه قارچ سوخاری خوشمزه اولین کاری که می کنید که این است که قارچ ها را خوب با دستمال تمیز کنید تا سیاهی آن از بین برود.اگر متوجه شدید که قسمیت از قارچ خراب است می توانید پوست آن را بگیرید و یا آن قسمت را با چاقو جدا کنید.
مرحله دوم
یک ظرف برداشته و تخم مرغ را درون آن بشکنید و خوب به هم بزنید تا لختگی کاملا از بین برود و بعد از آن باید شیر و ادویه ها را به ظرف اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در همین حین که در حال درست کردن مایع تخم مرغ هستید باید در داخل یک بشقاب آرد سفید را با نمک و پابریکا و فلفل سیاه و پودر سیر خوب مخلوط کنید و پودر سوخاری را نیز در یک بشقاب دیگر جدا از این بشقاب بریزید.
مرحله چهارم
حالا باید فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برسانید تا کاملا داغ شود ، سپس سینی فر را کاملا روغن مالی کنید.حالا قارچ ها را داخل مایع تخم مرغ بزنید و سپس آردی کنید و بعد از آن باز داخل تخم مرغ و در انتها باید داخل پودر سوخاری بریزید و روی سینی قرار دهید.
مرحله پنجم
حالا وقت آن است که سینی فر را داخل فر قرار دهید و روی حالا کانوکشن قرار دهید تا حرارت از بالا و پایین به قارچ ها برسد و خوب سرخ و طلایی شوند.سپس سینی فر را خارج کنید و می توانید قارچ ها را نوش جان کنید.
نکات طلایی برای تهیه قارچ سوخاری
برای تهیه قارچ سوخاری حتما از پودر سوخاری استفاده کنید و از استفاده از آرد سوخاری خودداری کنید.
همچنین استفاده از پودر پولکی برای شما نتیجه ای لذت بخش خواهد داشت.
قارچ ها زیاد در مواد سوخاری قرار ندهید و بلافاصله باید خارج کنید.
نکات پخت قارج سوخاری
بهتر است که برای بهبود طعم قارچ، به پودر سوخاری و آردی که قرار است قارچ را آغشته کنید، یک پنجم قاشق چایخوری از جوز هندی رنده شده را نیز اضافه کنید.
برای سرخ کردن قارچ ها، به جای روغن زیتون یا کنجد، می توانید از روغن نباتی استفاده کنید تا غذایتان سالمتر باشد.
برای اضافه کردن طعم و بوی خوشبویی به قارچ ها، می توانید به پودر سوخاری، سبزیجات معطر خشک مانند جعفری، کرفس، نعنا و برگ بو اضافه کنید.
برای آماده سازی قارچ ها برای سرخ کردن، می توانید آنها را نیم ساعت در آبلیمو و پودر سیر و آویشن خیس کنید.
برای داشتن قارچ سوخاریای خوش طعم و خوش رنگ، می توانید قارچ ها را در یک کاسه حاوی آب، آبلیمو، نمک به مقدار یک پنجم آب و مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید. پس از آبکشی، آنها را در آرد سوخاری بریزید و به مدت ۲۰ ثانیه ورز دهید. سپس قارچها را در مخلوط آبلیمو و نمک آغشته کرده و دوباره در پودر سوخاری بچربانید و سرخ کنید.
در طبخ این غذا، از پودر سوخاری به جای آرد سوخاری استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
برای تهیه قارچ سوخاری خوش طعم، پودر پولکی را انتخاب کنید.
مراقب باشید که قارچها بیش از حد در مخلوط سوخاری نمانند و بلافاصله پس از آمادهسازی آنها را در فر بگذارید.