;
طرز تهیه قارچ سوخاری در فر خوشمزه و ابتکاری - چلوگوشت
نکات پخت آش یخ تبریزی و راز خوشمزگی آش یخ تبریزی خوشمزه و خانگی

نکات پخت آش یخ تبریزی و راز خوشمزگی آش یخ تبریزی خوشمزه و خانگی

نکات پخت آش یخ تبریزی نکات پخت آش یخ تبریزی و راز خوشمزگی آش یخ تبریزی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برخی …

خواص مارچوبه برای پسر شدن بچه و اسپرم و واژن

خواص مارچوبه برای پسر شدن بچه و اسپرم و واژن

خواص مارچوبه خواص مارچوبه برای پسر شدن بچه و اسپرم و واژن در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.مارچوبه یکی از گیاهان دارویی است که در سنت دارویی …

نکات پخت فسنجان و راز خوشمزگی فسنجان و غلیظ شدن فسنجون

نکات پخت فسنجان و راز خوشمزگی فسنجان و غلیظ شدن فسنجون

نکات پخت فسنجان نکات پخت فسنجان و راز خوشمزگی فسنجان و غلیظ شدن فسنجون در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد خورش فسنجان یکی از خورش‌های ایرانی …

طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

طرز تهیه قارچ کبابی در فر طرز تهیه قارچ تنوری بدون فر قارچ سوخاری در فر نی نی سایت قارچ سوخاری در فر دونفره طرز تهیه قارچ سوخاری در ماهیتابه مدت زمان پخت قارچ در توستر طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی طرز تهیه قارچ کبابی در توستر

قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه می باشد که با سس معمولا سرو می شود.امروزه در اکثر رستوران ها و فست فودی ها می توانید قارچ سوخاری را تهیه کنید و این قارچ با روش های مختلفی معمولا تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ سوخاری در فر در ادامه با سایت چلو گوشت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۵۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شیریک چهارم پیمانه
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
پودز سوخاری۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

 

مرحله اول

برای تهیه قارچ سوخاری خوشمزه اولین کاری که می کنید که این است که قارچ ها را خوب با دستمال تمیز کنید تا سیاهی آن از بین برود.اگر متوجه شدید که قسمیت از قارچ خراب است می توانید پوست آن را بگیرید و یا آن قسمت را با چاقو جدا کنید.

مرحله دوم

یک ظرف برداشته و تخم مرغ را درون آن بشکنید و خوب به هم بزنید تا لختگی کاملا از بین برود و بعد از آن باید شیر و ادویه ها را به ظرف اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

در همین حین که در حال درست کردن مایع تخم مرغ هستید باید در داخل یک بشقاب آرد سفید را با نمک و پابریکا و فلفل سیاه و پودر سیر خوب مخلوط کنید و پودر سوخاری را نیز در یک بشقاب دیگر جدا از این بشقاب بریزید.

مرحله چهارم

حالا باید فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برسانید تا کاملا داغ شود ، سپس سینی فر را کاملا روغن مالی کنید.حالا قارچ ها را داخل مایع تخم مرغ بزنید و سپس آردی کنید و بعد از آن باز داخل تخم مرغ و در انتها باید داخل پودر سوخاری بریزید و روی سینی قرار دهید.

مرحله پنجم

حالا وقت آن است که سینی فر را داخل فر قرار دهید و روی حالا کانوکشن قرار دهید تا حرارت از بالا و پایین به قارچ ها برسد و خوب سرخ و طلایی شوند.سپس سینی فر را خارج کنید و می توانید قارچ ها را نوش جان کنید.

نکات طلایی برای تهیه قارچ سوخاری

برای تهیه قارچ سوخاری حتما از پودر سوخاری استفاده کنید و از استفاده از آرد سوخاری خودداری کنید.

همچنین استفاده از پودر پولکی برای شما نتیجه ای لذت بخش خواهد داشت.

قارچ ها زیاد در مواد سوخاری قرار ندهید و بلافاصله باید خارج کنید.

نکات پخت قارج سوخاری

بهتر است که برای بهبود طعم قارچ، به پودر سوخاری و آردی که قرار است قارچ را آغشته کنید، یک پنجم قاشق چایخوری از جوز هندی رنده شده را نیز اضافه کنید.

برای سرخ کردن قارچ ها، به جای روغن زیتون یا کنجد، می توانید از روغن نباتی استفاده کنید تا غذایتان سالم‌تر باشد.

برای اضافه کردن طعم و بوی خوشبویی به قارچ ها، می توانید به پودر سوخاری، سبزیجات معطر خشک مانند جعفری، کرفس، نعنا و برگ بو اضافه کنید.

برای آماده سازی قارچ ها برای سرخ کردن، می توانید آن‌ها را نیم ساعت در آبلیمو و پودر سیر و آویشن خیس کنید.

برای داشتن قارچ سوخاری‌ای خوش طعم و خوش رنگ، می توانید قارچ ها را در یک کاسه حاوی آب، آبلیمو، نمک به مقدار یک پنجم آب و مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید. پس از آبکشی، آن‌ها را در آرد سوخاری بریزید و به مدت ۲۰ ثانیه ورز دهید. سپس قارچ‌ها را در مخلوط آبلیمو و نمک آغشته کرده و دوباره در پودر سوخاری بچربانید و سرخ کنید.

در طبخ این غذا، از پودر سوخاری به جای آرد سوخاری استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

برای تهیه قارچ سوخاری خوش طعم، پودر پولکی را انتخاب کنید.

مراقب باشید که قارچ‌ها بیش از حد در مخلوط سوخاری نمانند و بلافاصله پس از آماده‌سازی آن‌ها را در فر بگذارید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.