نکات پخت برنج و برای زود دم کشیدن برنج چه باید کرد
نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق
نکات پخت برساق نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برساق یکی از نانها …
نکات پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری خانگی
نکات پخت کلوچه شوشتری نکات پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. روش تهیه کلوچه شوشتری دو نوع …
نکات پخت خورشت داوود پاشا و راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا
نکات پخت خورشت داوود پاشا نکات پخت خورشت داوود پاشا و راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش داوود پاشا، یکی …
نکات پخت برنج
نکات پخت برنج و برای زود دم کشیدن برنج چه باید کرد در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.یکی از اصول اصلی آشپزی ایرانی تهیه برنج است مه پای ثابت تمام مجالس ماست.در این مطلب نکات طلایی پخت برنج را به شما آموزش می دهیم.
ایده هایی برای از بین بردن شوری برنج
وقتی میخواهید برنج را به شکل کته بپزید اگر ناخواسته نمک بیش از حد زده اید فقط کافیست از چند تکه سیب زمینی پوست کنده خورد شده داخل اب برنج درحال جوش استفاده کنید این روش به خوبی شوری غذا را به خودش میگیرد.
قبل از این که برنج را ابکش کنید وقتی فهمیدید برنج شور است فقط کافیست موقع ابکش کردن ان را با اب فراوانی بشویید کاملا شوری از بین خواهد رفت.
اما اگر با ریختن اب روی برنج همچنان شور مانده بود بهترین کار کم نمک گرفتن خورشت کنار غذا است.
راهکارهای سوختن ته برنج
اگر دیدید که ته برنج شما سوخته است کافی است که چند تکه نان را دقیقا روی برنج قرار دهید ، چرا که قرا دادن نان روی برنج باعث می شود که بوی سوختگی گرفته شود.
راهکار دیگر برای از بین بردن سوختگی فرو کردن چند حلقه پیاز در بدنج است.
راهکار حل مشکل بی نمک یا کم نمک بودن برنج
اولین راهکار برای این کار این است که روی غذا با نمکدان نمک بپاشید.
دومین راهکار حل کردن نمکدر آب جوش است و ریختن نمک روی برنج است.
سومین کار این است که خورشت را کمی شورتر تهیه کنید تا کم نمک بودن برنج جبران شود.
راهکار خوب قد کشیدن برنج
یکی از بهترین کارها برای خوب قد کشیدن برنج ریختن یک لیوان آب سرد در برنج زمانی که در اوج جوشیدن است می باشد.
راهکار بعدی انتخاب قابلمه بزرگ برای پخت برنج است تا برنج بتواند به اندازه کافی قد بکشد.
در زمانی که برنج در حال جوشیدن است کافی است که دو قاشق روغن مایع داخل برنج بریزید تا خوشپخت شده و قد بکشد.
در زمان آبکش کردن نیز روی برنج آب سرد نریزید چرا که این کار به برنج شما شوکی وارد می کند که نتیجه آن عدم قد کشیدن برنج است.
راهکار سفید شدن برنج بعد از پخت
اگر هنگامی که در اوایل پخت برنج به آب برنج در حال جوشیدن یکی از موارد زیر را اضافه کنید برنج سفید می شود و به هم نیز نیم چسبد.
یک قاشق آبلیمو
یک قاشق آب نارنج
دو قاشق ماست
دو قاشق دوغ
توجه داشته باشید که یکی از موراد بالا را اضافه کنید نه همه را با هم.
نکات طلایی آبکش کردن و دم کردن برنج
موقعی که می خواهید برنج را آبکش کنید کاسه را برعکس در ظرفشویی قرار دهید و آکش را روی همین کاسه بگذارید چون اگر کاسه را به صورت معمول بگذارید داخل کاسه پر از آب می شود و برنج را خراب می کند.
اگر در موقع دم گذاشتن برنج با کف کفگیر در برنج سوراخ های ایجاد کنید برنج زودتر می پزد علت این کار هم این است که بخار راحت تر بالا می آید.
راهکار زعفرانی شدن برنج
یکی از جالب ترین کارها برای تهیه برنج زعفراین این است که کمی پودر زعفران را در مقداری آب جوش در استکان حل کنید و در موقع دم کشیدن برنج روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید زعفران هم با برنج دم بکشد و رنگ آن پر رنگ تر می شود.
راهکار جوشیدن بیش از حد برنج
اگر دیدید که برنج شما بیش از حد جوشیده است کافی است که موقع ابکش کردن کمی آب سرد روی برنج بریزید تا خودش را جمع کند.
راهکار بعدی این است که هنگام دم گذاشتن روی برنج آب و روغن نریزید.
فوت و فن پخت برنج
پخت برنج، یکی از مهارتهای اساسی آشپزی است که نیازمند رعایت نکاتی است. انتخاب برنج مناسب، اولین گام در این مسیر است. شستن برنج تا زمانی که آب آن زلال شود، از چسبندگی دانهها جلوگیری میکند. خیساندن برنج به مدت کافی، به جذب بهتر آب و پخت یکنواخت آن کمک میکند. استفاده از آب کافی و تنظیم حرارت مناسب، از شفته شدن یا خشک شدن برنج جلوگیری میکند. آبکش کردن برنج در زمان مناسب و دم کردن آن با حرارت ملایم، آخرین گامها در پخت برنجی خوشعطر و دلپذیر هستند. تهدیگ طلایی و خوشمزه نیز میتواند تکمیلکننده این هنر آشپزی باشد.