طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر خوشمزه و فوری
نکات پخت دونات و علت سفت شدن و فوت کوزه گری دونات
نکات پخت دونات نکات پخت دونات : آیا شما با انواع دونات آشنا هستید؟ اگر دلتان یک شیرینی خوشمزه و میان وعده ای دارای تزیینات جذاب میخواهد، به دنبال یک دونات بسیار …
نکات پخت پیتزا کالزونه و راز خوشمزگی پیتزا کالزونه خوشمزه و خانگی
نکات پخت پیتزا کالزونه نکات پخت پیتزا کالزونه و راز خوشمزگی پیتزا کالزونه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا کالزونه، یک غذای …
نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی
نکات پخت نون خامه ای نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در …
طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر
کباب تابه ای یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که از قدیم الایام در سفره های ایرانی حضور داشته است.این کباب خیلی خوشمزه است و سریع تر از سایر غذاهای کبابی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر در ادامه با سایت چلو گوشت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
سماق | ۱ قاشق بزرگ سر خالی |
پودر گلپر به دلخواه | نصف قاشق مربا خوری |
زعفران و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر
مرحله اول
برای تهیه کباب تابه ای ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و در کاسه ای رنده کنید و آب پیاز را نیز به خوبی خارج کنید.اگر آب پیاز خارج نشود می تواند روی کیفیت کباب شما تاثیر بگذارد و کباب را شل کند.
مرحله دوم
در این مرحله یک ظرف برداشته و گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل و پودر گلپر را درون آن بریزید و خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود.در همین حین که مواد را ورز می دهید تابه ای را روی اجاق قرار دهید تا و روغن درون آن بریزید تا داغ شود.
مرحله سوم
حالا باید مایع کباب تابه ای را روی تابه پخش کنید و با قاشق صاف کنید و فشار دهید تا لایه نازکتر شود.برای بهتر شدن طعم کباب تابه باید در چهار طرف تابه کره های کوچک قرار دهید تا مزه کباب شما را بهبود ببخشند.
مرحله چهارم
در تابه را ببندید و زیر شعله را کم کنید تا کباب شما آرام آرام پخته شود.بعد از گذشت ده دقیقه اگر به کباب تابه ای خود سر بزنید می بینید که رنگ آن عوض شده و آب انداخته و اندازه اش کوچک تر شده است.
مرحله پنجم
در این مرحله باید گوشت را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و نصف سماقی را که دارید را روی گوشت پخش کنید و زعفران را که دم کرده اید را روی گوشت به صورت یکسان بریزید.
مرحله ششم
حالا وقت آن است که گوجه ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به آنها نمک بزنید و دور تا دور تابه بچینید.حالا بعد از ده دقیقه باید کباب را برگردانید و به طرف دیگر هم سماق بزنید.
مرحله هفتم
بعد از این مرحله بار باید در تابه را گذاشته و ده دقیقه زمان دهید تا طرف دیگر هم خوب پخته شود.مشاهده می کنید که گوجه ها هم نرم شده اند.توجه داشته باشید که در تابه را بگذارید تا کباب شما سفت نشود.نوش جان
نکات پخت کباب تابه ای
استفاده بیش از حد از زعفران و کره، باعث میشود کباب شما با مزه، رنگ و عطر فراوانی تزئین شود و مناسب جشنها و مجالس خاصی باشد. اگر مایل هستید، میتوانید کمی سماق روی کباب خود بریزید. همچنین، میتوانید رب سس مخصوص را به کمک تکههای گوشت کنار کباب سرو کنید. سیبزمینی سرخ شده به این غذا افزوده شده، ظاهر و طعم آن را مجلسیتر میکند، اما به اختیار شماست.
برای طبخ کبابی مجلسی و آبدار، بهتر است از شعله کمتری استفاده کنید. اگر مایلید کباب تابهای درست کنید، از گوشت مرغ چرخشده استفاده کنید و تابهی خود را در حرارت ملایم بگذارید تا کباب شما به شکل دورنگ ظاهر شود. همچنین، میتوانید کباب تابهای را بدون روغن و روی گریل طبخ کنید و این طعم خوشمزه را با رژیم خود همراه کنید. در صورتی که فر دارید، کباب تابهای را میتوانید در آن نیز طبخ کنید.
فوت و فن کباب تابه ای آبدار
برای بهبود آبداری کباب تابهای، میتوانید موارد زیر را مدنظر قرار دهید:
از حرارت ملایم استفاده کنید تا کباب بهتری آبدار شود.
برای بهتر شدن آبداری گوشت، آب پیاز را جدا کرده و با گوشت مخلوط کنید تا کباب تابهای تردتر شود.
قبل از پخت، گوشت، پیاز و ادویهها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا بافت کباب در هنگام پخت حفظ شود.
برای افزودن طعم مجلسی به کباب تابهای، زعفران را با کره مخلوط کرده و پس از سرخ شدن کباب، روی آن بمالید.
اگر امکان دارد، از تابه نچسب یا گریل برای پخت کباب تابهای استفاده کنید تا مقدار کمتری روغن مصرف شود.
ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله میتواند بهترین ترکیب برای کباب تابهای باشد که آبدار و خوشمزه است.
حتماً به ضخامت گوشت دقت کنید، زیرا اگر ضخامت گوشت زیاد باشد، ممکن است مغز گوشت خام باقی بماند یا گوشت زیادی پخته و خشک شود.