نکات پخت باقالی و تمام فوت و فن های باقالی بازاری - چلوگوشت
نکات پخت تارت و فوت و فن های درست کردن تارت

نکات پخت تارت و فوت و فن های درست کردن تارت

نکات پخت تارت   نکات پخت تارت چیزی است که علاقه مندان به تارت را سر ذوق می آورد.به طور خلاصه نکات تهیه تارت به این صورت است :ظرفی که برای پخت …

نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات پخت قاووت نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. قاووت به عنوان یک سوغات …

نکات پخت جوجه کباب و علت سفت شدن و انواع مزه دار کردن جوجه

نکات پخت جوجه کباب و علت سفت شدن و انواع مزه دار کردن جوجه

نکات پخت جوجه کباب جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و پر طرفدار ایرانی است.برای پخت جوجه کباب نکات زیر قابل توجه هستند:برای پخت جوجه کباب از گوشت سینه مرغ استفاده کنید …

نکات پخت باقالی

 روش پخت سریع باقالی خشک برای زود پختن باقالی علت نپختن باقالی برای زود پختن باقالی نی نی سایت جوش شیرین برای پخت باقالی علت سفت شدن باقالی در باقالی پلو پخت باقالی خشک نی نی سایت طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه

نکات پخت باقالی و تمام فوت و فن های باقالی بازاری در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.باقالی یکی از خوشمزه ترین خوردنی های بیرونی است که معمولا در همه نقاط ایران پخته می شود و به همراه سرکه  گلپر و فلفل مصرف می شود.

مواد لازم برای تهیه باقالی بازاری

۱ کیلو گرم باقالی تازه

۱ ق غذا خوری نمک

۳ ق غذاخوری سرکه

۱ ق غذاخوری نعناع

گلپر به اندازه کافی

فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی

طرز تهیه باقالی

اول باقالی های تازه را از غلاف جدا کنید و بعد بشویید.

دستور پخت باقالی خشک خیلی فرق میکند با باقالی تازه در ضمن نسبت به باقالی تازه هنگام پخت رنگ ان تیره نیست.

اگر دوست دارید میتوانید باقالای تازه را با پوست مصرف کنید اما در غیر این صورت روش بلانج برای پوست گرفتن باقالی عالی است.

چند پیمانه اب داخل قابلمه بریزید باقالی را ریخته و بگذارید روی حرارت پایین ۲ ساعتی بپزد تا حسابی نرم و لطیف شود.

وقتی باقالی به اندازه کافی پخته شد زمان اضافه کردن سرکه و نمک است.

با اضافه کردن سرکه و نمک مقداری باقالی را هم بزنید و بعد از گذشت ۵ دقیقه مقداری نعناع خشک شده و فلفل سیاه روی  ان بپاشید.

زمانی که نعنا را اضافه کردید بهتر است ۱۵ دقیقه دیگر اجازه پخت به باقالی بدهید تا کاملا اب ان کم شود.

و در اخر باقالی را داخل ظرفی مناسب ریخته به همراه کمی سرکه و گلپر تزیین کنید و میل کنید.

 روش پخت سریع باقالی خشک برای زود پختن باقالی علت نپختن باقالی برای زود پختن باقالی نی نی سایت جوش شیرین برای پخت باقالی علت سفت شدن باقالی در باقالی پلو پخت باقالی خشک نی نی سایت طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه

نکات طلایی پخت باقالی

شما اگر با سرکه در باقالی مشکل دارید چند عدد الوچه یا رب انار ترش بهترین جایگزین سرکه است.

رنگ سرکه هیچ فرقی در پخت ندارد میتوان از سرکه سفید استفاده کرد یا سرکه قرمز خانگی.

کسانی که باقالی را با اب مصرف میکنند برای غلظت ان میتوانند از ۱ ق غذاخوری مخلوط ارد و اب به داخل ظرف درحال پخت بریزند.

زمان پختن باقالی یه شکل نیست همیشه بین ۱ الی ۲ ساعت زمان پخت با هم دیگر فرق میکند.

اگر میخواهید باقالی نرم لظیف و جا افتاده شود بهتر است زمان پخت کافی به ان بدهید.

میشود از باقالی با پوست استفاده کنید و ان را با غلاف بپزید.

پختن باقالی آب پز به همراه پوست با یک روش متفاوت

راهکاری دیگر برای پختن باقالی به همراه پوست اول و دوم این است که بعد از خریداری ان هارا حسابی بشورید و داخل طرف مورد نظر بگذارید .

ظرف را اب بریزید تا روی باقالی ها را بگیرد از سرکه نصف استکان و نمک به اندازه ای که خوش مزه شود به ان ها اضافه کنید.

باقالی ها را بگذارید نیم ساعت بپزد بعد از گذشت این زمان ان ها اماده برای مصرف هستند.

وقتی باقالی ها کاملا پخته شدن ان ها را داخل ظرفی بریزد بعد از سرد شدن پوست انها را کنده و از نمک سرکه و گلپر استفاده کنید.

به صورت دلخواه اگر کمی سماق روی باقالی های پخته شده بپاشید طعم لذیذ و خوبی را به ان ها میدهد.

روش خشک کردن باقالی های تازه چگونه است؟

بعد از شستن باقالی میتوانید ان ها را جلوی باد پنکه روی پارچه تمیز ریخته  و یا زیر نور افتاب بعد از گذشت چند ساعتی خشک کنید.

وقتی باقالی را گذاشتید خشک شود هر چند ساعت یک بار انها را زیر رو کنید تا هوا به همه جای انها برسد و کاملا خشک شوند بعدا میتوانید با اب بشورید و استفاده کنید.

دستور فریز کردن باقالی تازه

با این که فریز کردن باقالی موجب تیرگی رنگ ان میشود اما اگر میخواهیم باقالی تازه در خارج از فصل خود داشته باشیم بهترین روش همین فریز است.

اگر نکات و ترفند های نگه داری از باقالی را به خوبی رعایت کنید به راحتی میتوانید خارج از فصل باقالی های تازه و خوبی داشته باشید.

سالم بودن باقالی برای فریز کردن خیلی نکته مهمی است.

فوت و فن باقالی

باقالی، یکی از حبوبات پرخاصیت و خوشمزه است که پخت آن نیازمند توجه به نکاتی است. پوست کندن باقالی‌ها با حوصله و دقت، از خرد شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند. پختن باقالی‌ها به مدت کافی و افزودن نمک در انتهای پخت، طعم و مزه آن‌ها را بهبود می‌بخشد. استفاده از باقالی در غذاهای مختلف مانند باقالی پلو، خورش باقالی و آش، تنوع و غنای خاصی به سفره می‌بخشد. باقالی علاوه بر طعم لذیذ، دارای خواص فراوانی است و می‌تواند به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی در رژیم غذایی شما قرار گیرد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 شهریور 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.