;
نکات پخت باقالی و تمام فوت و فن های باقالی بازاری - چلوگوشت
نکات پخت ماهی سالمون و راز خوشمزگی ماهی سالمون خوشمزه

نکات پخت ماهی سالمون و راز خوشمزگی ماهی سالمون خوشمزه

نکات پخت ماهی سالمون نکات پخت ماهی سالمون و راز خوشمزگی ماهی سالمون خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی سالمون به دلیل ویژگی‌های بسیار …

مدل چیدمان منزل ساده + خیلی راحت منزلتان را به بهترین شکل ممکن بچینید

مدل چیدمان منزل ساده + خیلی راحت منزلتان را به بهترین شکل ممکن بچینید

مدل چیدمان منزل ساده مدل چیدمان منزل ساده + خیلی راحت منزلتان را به بهترین شکل ممکن بچینید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خانه مکانی برای …

نکات پخت پیتزا و فوت و فن و راز پیتزا رستورانی

نکات پخت پیتزا و فوت و فن و راز پیتزا رستورانی

نکات پخت پیتزا نکات اولیه پیتزا برای پخت پیتزا، خمیر پیتزا یکی از موارد حیاتی است که باید به آن توجه کنید. توجه به نکات مهمی درباره خمیر پیتزا بسیار ضروری است. …

نکات پخت باقالی

 روش پخت سریع باقالی خشک برای زود پختن باقالی علت نپختن باقالی برای زود پختن باقالی نی نی سایت جوش شیرین برای پخت باقالی علت سفت شدن باقالی در باقالی پلو پخت باقالی خشک نی نی سایت طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه

نکات پخت باقالی و تمام فوت و فن های باقالی بازاری در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.باقالی یکی از خوشمزه ترین خوردنی های بیرونی است که معمولا در همه نقاط ایران پخته می شود و به همراه سرکه  گلپر و فلفل مصرف می شود.

مواد لازم برای تهیه باقالی بازاری

۱ کیلو گرم باقالی تازه

۱ ق غذا خوری نمک

۳ ق غذاخوری سرکه

۱ ق غذاخوری نعناع

گلپر به اندازه کافی

فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی

طرز تهیه باقالی

اول باقالی های تازه را از غلاف جدا کنید و بعد بشویید.

دستور پخت باقالی خشک خیلی فرق میکند با باقالی تازه در ضمن نسبت به باقالی تازه هنگام پخت رنگ ان تیره نیست.

اگر دوست دارید میتوانید باقالای تازه را با پوست مصرف کنید اما در غیر این صورت روش بلانج برای پوست گرفتن باقالی عالی است.

چند پیمانه اب داخل قابلمه بریزید باقالی را ریخته و بگذارید روی حرارت پایین ۲ ساعتی بپزد تا حسابی نرم و لطیف شود.

وقتی باقالی به اندازه کافی پخته شد زمان اضافه کردن سرکه و نمک است.

با اضافه کردن سرکه و نمک مقداری باقالی را هم بزنید و بعد از گذشت ۵ دقیقه مقداری نعناع خشک شده و فلفل سیاه روی  ان بپاشید.

زمانی که نعنا را اضافه کردید بهتر است ۱۵ دقیقه دیگر اجازه پخت به باقالی بدهید تا کاملا اب ان کم شود.

و در اخر باقالی را داخل ظرفی مناسب ریخته به همراه کمی سرکه و گلپر تزیین کنید و میل کنید.

 روش پخت سریع باقالی خشک برای زود پختن باقالی علت نپختن باقالی برای زود پختن باقالی نی نی سایت جوش شیرین برای پخت باقالی علت سفت شدن باقالی در باقالی پلو پخت باقالی خشک نی نی سایت طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه

نکات طلایی پخت باقالی

شما اگر با سرکه در باقالی مشکل دارید چند عدد الوچه یا رب انار ترش بهترین جایگزین سرکه است.

رنگ سرکه هیچ فرقی در پخت ندارد میتوان از سرکه سفید استفاده کرد یا سرکه قرمز خانگی.

کسانی که باقالی را با اب مصرف میکنند برای غلظت ان میتوانند از ۱ ق غذاخوری مخلوط ارد و اب به داخل ظرف درحال پخت بریزند.

زمان پختن باقالی یه شکل نیست همیشه بین ۱ الی ۲ ساعت زمان پخت با هم دیگر فرق میکند.

اگر میخواهید باقالی نرم لظیف و جا افتاده شود بهتر است زمان پخت کافی به ان بدهید.

میشود از باقالی با پوست استفاده کنید و ان را با غلاف بپزید.

پختن باقالی آب پز به همراه پوست با یک روش متفاوت

راهکاری دیگر برای پختن باقالی به همراه پوست اول و دوم این است که بعد از خریداری ان هارا حسابی بشورید و داخل طرف مورد نظر بگذارید .

ظرف را اب بریزید تا روی باقالی ها را بگیرد از سرکه نصف استکان و نمک به اندازه ای که خوش مزه شود به ان ها اضافه کنید.

باقالی ها را بگذارید نیم ساعت بپزد بعد از گذشت این زمان ان ها اماده برای مصرف هستند.

وقتی باقالی ها کاملا پخته شدن ان ها را داخل ظرفی بریزد بعد از سرد شدن پوست انها را کنده و از نمک سرکه و گلپر استفاده کنید.

به صورت دلخواه اگر کمی سماق روی باقالی های پخته شده بپاشید طعم لذیذ و خوبی را به ان ها میدهد.

روش خشک کردن باقالی های تازه چگونه است؟

بعد از شستن باقالی میتوانید ان ها را جلوی باد پنکه روی پارچه تمیز ریخته  و یا زیر نور افتاب بعد از گذشت چند ساعتی خشک کنید.

وقتی باقالی را گذاشتید خشک شود هر چند ساعت یک بار انها را زیر رو کنید تا هوا به همه جای انها برسد و کاملا خشک شوند بعدا میتوانید با اب بشورید و استفاده کنید.

دستور فریز کردن باقالی تازه

با این که فریز کردن باقالی موجب تیرگی رنگ ان میشود اما اگر میخواهیم باقالی تازه در خارج از فصل خود داشته باشیم بهترین روش همین فریز است.

اگر نکات و ترفند های نگه داری از باقالی را به خوبی رعایت کنید به راحتی میتوانید خارج از فصل باقالی های تازه و خوبی داشته باشید.

سالم بودن باقالی برای فریز کردن خیلی نکته مهمی است.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.