نکات پخت خورشت اسفناج و فوت و فن خورش آلو اسفناج - چلوگوشت
نکات پخت بامیه و راز خوشمزگی بامیه و علت خشک شدن بامیه

نکات پخت بامیه و راز خوشمزگی بامیه و علت خشک شدن بامیه

نکات پخت بامیه نکات پخت بامیه و راز خوشمزگی بامیه و علت خشک شدن بامیه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بامیه یکی از خوراکی‌های لذیذ …

نکات تهیه حاجی بادام و راز خوشمزگی حاجی بادام خوشمزه و خانگی

نکات تهیه حاجی بادام و راز خوشمزگی حاجی بادام خوشمزه و خانگی

نکات تهیه حاجی بادام نکات تهیه حاجی بادام و راز خوشمزگی حاجی بادام خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از شیرینی‌های مشهور …

نکات پخت مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خانگی

نکات پخت مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خانگی

نکات پخت مربای تمشک نکات پخت مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای تمشک یکی از خاص‌ترین و …

نکات پخت خورشت اسفناج

طرز تهیه خورش اسفناج ساده طرز تهیه خورش آلو اسفناج رستورانی خورشت آلو اسفناج حرفه ای فوت و فن خورش آلو اسفناج نی نی سایت طرز تهیه خورشت الو اسفناج برای دو نفر خورش اسفناج با لوبیا چاشنی خورشت آلو اسفناج خورشت آلو اسفناج با رب انار و گردو

خورشت آلو اسفناج از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. طرفداران خورشت‌ها در ایران و جهان کم نیستند. بسیاری از ما دوست داریم که این غذاها در فهرست غذاهای هفتگی ما حضور داشته باشند. خورشت در واقع به گروهی از غذاهای آب‌دار گفته می‌شود که متشکل از سبزیجات سرخ شده، حبوبات آب پز، گوشت یا مرغ هستند. جالب است که کلمۀ خورشت در واقع مشتق شده از واژۀ خورش است. خورش در زبان فارسی از برساخت‌های فعل خوردن است. قوت غالب مردم ایران در زمان قدیم نان بوده است. اصطلاحی تحت عنوان «نان خورش» نیز از اینجا نشأت گرفته است. امروزه خورشت‌ها معمولاً با برنج سرو می‌شوند.با خوردن خورشت آلو اسفناج می توانید از خواص اسفناج بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج

زمانی که شما از مواد اولیه خود برای تهیه خورشت آلو اسفناج آماده‌اید، زمان لازم برای آماده‌سازی حدود ۱۵ دقیقه خواهد بود. این غذا مناسب برای سرو در وعده‌های ناهار و شام می‌باشد. برای پخت خورشت آلو اسفناج، زمان پخت و انتظار آن حدود ۲ ساعت است.

برای تهیه خورش آلو اسفناج، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰۰ گرم
آب: ۳ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
تره: ۲۰۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

بعد از آماده کردن مواد اولیه، می‌توانید خورشت آلو اسفناج را به شیوۀ زیر تهیه کنید:

پیازها را پوست گرفته و به خوبی بشویید. سپس یکی از آن‌ها را به صورت خلالی خرد کنید.

قابلمه‌ای مناسب را روی اجاق گذاشته و مقداری روغن در آن بریزید. اجازه دهید روغن روی حرارت ملایم داغ شود. سپس پیازهای خلالی را به آن اضافه کرده و تفت دهید. بعد از نرم شدن پیازها، مقداری زردچوبه به آن افزوده و هم بزنید تا به خوبی با پیازها مخلوط شوند. تفت دادن را اندکی بیشتر ادامه دهید.

گوشت گوسفند را از قبل پاک کرده و بشویید. روی تختۀ آشپزخانه، گوشت‌ها را به قطعات خورشتی خرد کرده و به قابلمه حاوی پیاز و روغن اضافه کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. پس از آن، ۳ پیمانه آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شود.

سیرها را پوست گرفته و تمیز بشویید. سیر را همراه با یکی دیگر از پیازها به صورت نگینی خرد کنید.

تابۀ مناسبی را انتخاب کرده و درون آن مقداری روغن بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و صبر کنید تا روغن داغ شود. سیر و پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.

آلوهای خورشتی را بشویید و به قطعات مناسب خرد کنید

آماده کردن سبزیجات در خورشت آلو اسفناج

با تمیز کردن و شستشوی اسفناج و تره، آن‌ها را آماده کنید. سپس آن‌ها را خرد کرده و در تابه‌ای روی تخته آشپزخانه قرار دهید. سپس آن‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند. حتماً به این نکته توجه کنید که حرارت روی تابه مناسب باشد و سبزیجات به خوبی سرخ شوند، اما از بین نروند و خواصشان را از دست ندهند.

سپس بررسی کنید که گوشت شما کاملاً پخته شده است یا خیر. اگر گوشت شما هنوز نیم‌پز است، سبزیجات را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی پخت کنید تا خورشتتان جا افتاده و پخته شود.

در همین حین، آلوها را به مدت حداقل نیم ساعت در آب خیس کنید تا آماده شوند. در ۲۰ دقیقه آخر آماده شدن خورشت، آلوها را به قابلمه اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. در نهایت، می‌توانید با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغورۀ تازه، خورشت خود را بهتر و خوشمزه‌تر کنید. حالا خورشت شما آماده است. لذت ببرید!

نکاتی برای پخت بهتر خورشت اسفناج

یکی از غذاهای مقوی و پرخاصیت، خورشت آلو اسفناج است. با این حال، برای حفظ خواص سبزیجات در آن، نیاز به دقت زیادی در آشپزی دارید. پخته شدن زیاد اسفناج باعث از بین رفتن مواد معدنی موجود در آن می‌شود. بنابراین سعی کنید سرخ کردن اسفناج را تا حدی ادامه دهید که خواص آن از بین نرود. همچنین، می‌توانید خورشت آلو را بدون اسفناج نیز تهیه کنید.

برای پخت خورشت آلو اسفناج، می‌توانید از گوشت مرغ یا بوقلمون نیز استفاده کنید. این مورد برای افرادی که گوشت قرمز را دوست ندارند یا مبتلا به مشکلات فشار خون هستند مفید است. می‌توانید به جای گوشت گوسفند، از ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید.

در برخی از شهرهای کشور و به خصوص مناطق شمالی، خورشت آلو اسفناج با رب انار و گردو ساییده شده تهیه می‌شود. استفاده از رب انار در این غذا کاملاً سلیقه‌ای است، اما پیشنهاد می‌شود که در این صورت حتماً از گردو نیز استفاده کنید تا طعم آن گرم شود.

اگر شما از رژیم گیاهخواری پیروی می‌کنید، می‌توانید این خورشت را بدون گوشت تهیه کنید. برای این منظور، همه مراحل آشپزی را مشابه با دستورالعمل اصلی دنبال کرده و به جای گوشت، از مقداری قارچ خرد شده به ابعاد درشت استفاده کنید.

همچنین، برای افزایش عطر و طعم خورشت، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده استفاده کنید. این کار را در مرحله پایانی و زمان سرو خورشت انجام دهید.

دستور پخت ارائه شده در این مقاله برای ۴ نفر می‌باشد، اما شما می‌توانید نسبت مواد اولیه را به هر میزانی که می‌خواهید تغییر دهید.

طرز تهیه خورش اسفناج ساده طرز تهیه خورش آلو اسفناج رستورانی خورشت آلو اسفناج حرفه ای فوت و فن خورش آلو اسفناج نی نی سایت طرز تهیه خورشت الو اسفناج برای دو نفر خورش اسفناج با لوبیا چاشنی خورشت آلو اسفناج خورشت آلو اسفناج با رب انار و گردو

فوت و فن خورشت اسفناج

در صورتی که از گوشت قرمز خوشتان نمی‌آید یا به مشکل فشار خون دچارید، می‌توانید از گوشت سفید مثل مرغ یا بوقلمون استفاده کنید. تنها کافیست به جای گوشت گوسفند، از ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید و سایر مراحلی که در بالا گفته شد را دنبال کنید.

در مناطق شمالی کشور، به خصوص در گیلان، در تهیه خورش آلو اسفناج از رب انار و گردو سابیده شده استفاده می‌شود. استفاده از رب انار در این غذا سلیقه‌ای است، اما پیشنهاد می‌شود حتما از گردو استفاده کنید. گردو به علت طبع گرمی که دارد، انتخاب مناسبی برای متعادل کردن طبع خنک این خورشت است.

فوت و فن خورش آلو اسفناج

برای اینکه خورش آلو اسفناج شما خوشمزه‌تر شود، از گوشت گوسفندی استفاده کنید که کمی چربی داشته باشد. اسفناج را پس از پاک کردن و شستن، کمی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. آلوها را از قبل برای حدود یک ساعت در آب خیس کنید تا هنگام پخت له نشوند. پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید. آب جوش را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. در اواخر پخت، اسفناج تفت داده شده و آلوهای خیس خورده را به خورش اضافه کنید. برای طعم بهتر می‌توانید از آبغوره، آبلیمو یا رب انار استفاده کنید. در آخر پخت، نمک خورش را اندازه کنید. خورش آلو اسفناج را با برنج سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.