;
نکات پخت باقلوا و تمام رمز و راز های درست کردن باقلوا استانبولی - چلوگوشت
نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات پخت قاووت نکات پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. قاووت به عنوان یک سوغات …

نکات ترشی پیاز و راز خوشمزگی ترشی پیاز خوشمزه و خانگی

نکات ترشی پیاز و راز خوشمزگی ترشی پیاز خوشمزه و خانگی

نکات ترشی پیاز نکات ترشی پیاز و راز خوشمزگی ترشی پیاز خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ترشی پیاز یکی از لذیذترین ترشی‌ها …

نکات پخت مربای گل و راز خوشمزگی مربای گل خوشمزه و خانگی

نکات پخت مربای گل و راز خوشمزگی مربای گل خوشمزه و خانگی

نکات پخت مربای گل نکات پخت مربای گل و راز خوشمزگی مربای گل خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گل محمدی یا …

نکات پخت باقلوا

علت نرم شدن باقلوا طرز تهیه خمیر باقلوا طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا رولی فیلم طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا طرز تهیه باقلوا گردویی کیک باقلوا طرز تهیه باقلوا با خمیر هزارلا

نکات پخت باقلوا و تمام رمز و راز های درست کردن باقلوا استانبولی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.باقلوا یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است که در ایران و ترکیه بسیار پر طرفدار است.

مواد لازم برای تهیه باقلوا

۱ پیمانه پودر پسته

۱/۲پیمانه پودر قند

۱/۲پیمانه پودر بادام

۲ قاشق چایخوری پودر هل

به مقدار لازم خمیر کره و باقلوا

۱ پیمانه شکر

۱ قاشق سوپ خوری گلاب

۱ پیمانه شیر

مقداری زعفران دم کرده

طرز تهیه باقلوا استانبولی

ظرفی بردارید و پودر پسته، پودر قند، پودر بادام و پودر هل را با همدیگر به خوبی قاطی کنید.

یک ورق از خمیر باقلوا را برداشته با کمی کره ذوب شده چرب کنید و موادی را که از قبل مخلوط کرده اید بر روی خمیر بریزید و به صورت رول ببندید ان را به مدت یک ربع در دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگرا یا ۲۲۰ درجه فارنهایت بگذارید به خوبی بپزد و طلایی شود.

دستور تهیه شربت باقلوا به این شکل است که اول در قابلمه ایی مناسب شکر ، زعفران،گلاب و شیر را میریزید و زیر شعله را کم میکنید انها را قاطی کرده و میگذارید بعد از گذشت چند دقیقه یکدست و به غلظت برسد.

وقتی خمیر در فر پخته شد ان را از فر بیرون بیاورید و شربت شیری را که از قبل تهیه و خنک کرده اید روی باقلوای گرم بریزید به شکلی که همه جای خمیر از شربت اغشته شود در قسمت پایانی میشود از پودر پسته یا پودر بادام برای تزیین باقلوا استفاده کنید.

حالا شما باقلوای بی نظیر و قابل سرو دارید نوش جان.

نکات پخت باقلوا

بدانید خمیر فیلو باید در دمای محیط به خوبی ذوب شود.

اگر خمیر فیلو دارای رطوبت بالایی باشد باعث چسبیده شدن خمیر به همدیگر میشود و به راحتی نمیتوان ان را جدا کرد.

برای مصرف خمیر بهتر است به مدت ۱۲ یا ۱۴ ساعت در یخچال قرار بگیرد تا بتوان ان را مصرف کرد.

برای تهیه باقلوا اول ورقه های خمیر فیلو را بین دو پارچه یا حوله تمیز بگذارید.

با این روش میتوانید خمیر را نرم تازه نگه داری کنید که باعث میشود خمیر شکسته نشود و اسیب نبیند.

در نظر داشته باشید شربت سیر را قبل از تهیه باقلوا اماده کنید.

این نکته را حتما رعایت کنید که وقتی میخواهید از شربت بر روی باقلوای داغ استفاده کنید حتما شربت از قبل یخ باشد.

اگر این روند را به خوبی پیش ببرید باقلواهایی به رنگ عسلی خوشمزه و بیرونی خواهید داشت.

بخاطر داشته باشید نباید مغز ها را بیش از حد پودر کنید انها را طوری خورد کنید که تعادل داشته باشد و برای تزیین مناسب باشد.

نکته دیگری که باید رعایت شود این است که حتما با یک چاقوی تیز و برنده باقلوا را برش بزنید.

دلیل برش دادن باقلوا قبل پخت چیست؟

وقتی خمیر فیلو بپزد بافت بسیار تردی دارد و بی از حد شکننده است که اگر بخواهید بعد از پخت باقلوا برش بزنید تمام شکل ان به هم میریزد.

علت نرم شدن باقلوا طرز تهیه خمیر باقلوا طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا رولی فیلم طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا طرز تهیه باقلوا گردویی کیک باقلوا طرز تهیه باقلوا با خمیر هزارلا

جلوگیری از خیس شدن باقلوا

وقتی خمیر فیلو پوسته پوسه و داغ است از شربت خنک شده استفاده کنید که به راحتی جذب میشود و باقلوا ترد و تازه میماند.

باید دقت کنید که اگر شربت و باقلوا هر دو سرد باشند باقلوا خراب میشود و شربت را به خوبی جذب نمیکند.

این اتفاق اصلی‌ترین دلیل خراب‌شدن شیرینی خانگی شماست که زمان زیادی هم روی آن زحمت کشیده‌اید.

اگر این نکته را در حین ریختن شربت رعایت نکنید با تمام زحمتی که برای باقلوای خانگی کشیده اید کاملا شیرینی شما خراب میشود.

و اخر شما باقلوایی خیس خورده دارید که اصلا دلچسب و زیبا نیست.

نگهداری از باقلوا

باقلوا جز دسر های خانگی است که میشود ان را از چند روز جلو تر اماده کنید و کنار بگذارید.

شیرینی های خانگی را تا ۱۴ روز میتوان در دمای اتاق یا یخچال درون ظرف های شیشه ایی درب دار نگهداری کرد.

نگه داری از باقلوا در دمای خانه خیلی به لطافت ان کمک میکند اما میشود بعد از گذشت چند روز شیرینی را داخل یخچال نگهداری کرد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.