;
نکات پخت دونات و علت سفت شدن و فوت کوزه گری دونات - چلوگوشت
نکات پخت خورشت بادمجان و فوت و فن غلیظ شدن خورش بادمجان

نکات پخت خورشت بادمجان و فوت و فن غلیظ شدن خورش بادمجان

نکات پخت خورشت بادمجان نکات پخت خورشت بادمجان : غذای مورد علاقه بسیاری از افراد در تمام سنین، خورش بادمجان است. این خورش را هم با گوشت و هم با مرغ می …

نکات پخت مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خانگی

نکات پخت مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خانگی

نکات پخت مربای تمشک نکات پخت مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای تمشک یکی از خاص‌ترین و …

نکات پخت کیک در توستر و زمان پخت کیک در توستر به صورت حرفه ای

نکات پخت کیک در توستر و زمان پخت کیک در توستر به صورت حرفه ای

نکات پخت کیک در توستر نکات پخت کیک در توستر و زمان پخت کیک در توستر به صورت حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. …

نکات پخت دونات

علت سفت شدن دونات نی نی سایت فوت کوزه گری دونات دونات با چه آردی درست میشه نی نی سایت برای پوک شدن پیراشکی علت پف نکردن دونات نی نی سایت علت ترک خوردن دونات در روغن علت سفت شدن خمیر پیراشکی بعد از پخت طرز تهیه دونات

نکات پخت دونات : آیا شما با انواع دونات آشنا هستید؟ اگر دلتان یک شیرینی خوشمزه و میان وعده ای دارای تزیینات جذاب می‌خواهد، به دنبال یک دونات بسیار خوشمزه باشید. دونات، به دو صورت Donut و Doughnut در لاتین نوشته می‌شود، یک نوع شیرینی است که در آن، خمیر تهیه شده پس از آماده‌سازی، در روغن سرخ می‌شود و پس از سرخ شدن، با تاپینگ‌های مختلف طعم‌دار و تزیین شده، در دسترس قرار می‌گیرد. این شیرینی، معمولاً به عنوان دسر، میان وعده و البته صبحانه سریع، مورد استقبال قرار می‌گیرد و تقریباً در تمامی کشورها و فرهنگ‌ها، به‌عنوان یک اسنک پرطرفدار شناخته می‌شود و در نانوایی‌ها، شیرینی‌فروشی‌ها و به‌صورت تخصصی‌تر، در دونات شاپ‌ها به فروش می‌رسد.

در تقریبا هر کشوری می‌توان دونات را پیدا کرد و این شیرینی متنوع در اشکال و طعم‌های مختلف در سراسر جهان تهیه و تولید می‌شود. دونات‌ها اغلب به صورت دایره و رینگ شکل هستند، اما می‌توانند در اشکال دیگری مانند دونات توپر یا فیلد دونات نیز تهیه شوند. در فیلد دونات، دونات با شکلات، کرم، مربا و سایر مواد پر می‌شوند و در دونات توپر، دونات به شکل توپ با انواع تزیینات تهیه می‌شود. همچنین دونات‌های گرد کوچک به نام دونات بال، دونات هول و یا دونات بایت نیز از جمله محبوب‌ترین انواع دونات‌ها هستند.

نکاتی که قبل پخت دونات باید بدانید

قبل از پخت دونات، تهیه خمیر مناسب بسیار مهم است. تهیه خمیر دونات با دیگر شیرینی‌ها کمی متفاوت است و برای به دست آوردن خمیر درست، باید به تمام نکات تهیه دونات توجه کنید. یکی از مهمترین نکات تهیه خمیر دونات، کاتر زدن خمیر به شکل مناسب است. باید به یاد داشته باشید که خمیر دونات باید به شکل دایره‌ای و یکنواخت باشد، بنابراین باید کاتر را به خوبی و با دقت بیشتری به کار برده و خمیر را به شکل مناسبی برش دهید. اگر کاتر را به درستی استفاده نکنید، خمیر جمع خواهد شد و پس از مدتی پهن و شل خواهد شد و کیفیت دونات شما کاهش خواهد یافت. لذا حتما این نکته مهم را در نظر بگیرید.

نکاتی در مورد خمیر دونات

یکی از نکات مهم در تهیه دونات، زمان استراحت خمیر است. باید به یاد داشته باشید که اگر به خمیر دونات زمان استراحت کافی ندهید، دونات شما پف نخواهد داد و شما نمی‌توانید دونات با کیفیت و پف داری داشته باشید. اگر به خمیر دونات زمان استراحت کافی ندهید، دونات شما جمع و سفت می شود. همچنین باید در نظر داشته باشید که بعد از ورامدن خمیر دونات، تمام مراحل فرم دهی آن را به خوبی انجام دهید. اگر این کار را انجام ندهید و خمیر بیش از حد استراحت کند، در هنگام پخت دچار مشکل می شوید. دونات در زمان پخت، روغن بسیار زیادی جذب می‌کند و موقع خوردن دونات، احساس چربی بیش از حد به شما دست می دهد. این موضوع برای تهیه دونات خوب مناسب نیست. بنابراین حتما باید نکات تهیه دونات را قبل از پختن رعایت کرده و به سراغ نکات دیگر بروید.

نکاتی که حین پخت دونات باید بدانید

یکی از مهمترین نکات در پخت دونات، پف کردن مناسب آن‌ها است. اگر دونات به خوبی پف بشوند، نشان می‌دهد که یک آشپز حرفه‌ای آن‌ها را درست کرده است. برای اینکه دونات شما بتوانند به خوبی پف کنند، باید به چند نکته توجه کنید. اولین نکته این است که باید از تابه‌ای استفاده کنید که بتوانید آن را با فاصله‌ای مناسب از سطح شعله قرار دهید. در واقع، فاصله تابه از شعله‌ها یک نکته مهم در پخت دونات است. باید تابه شما از شعله‌ها فاصله داشته باشد و روی حرارت مستقیم قرار نگیرد.

فوت و فن پخت دونات

همچنین، برای پف کردن دونات، باید تابه را به صورت دورانی بچرخانید. این کار باعث می‌شود دونات به خوبی پف کند و نسوزد. همچنین، برای تهیه دونات باید به روغن پخت آن‌ها توجه کنید. برای اینکه دونات شما خوشمزه و ظاهری جذاب داشته باشد، باید روغن را در دمای مناسبی نگه دارید و سپس دونات را داخل روغن بریزید. اگر دمای روغن زیاد باشد، دونات سیاه خواهد شد و ممکن است مزه آن نیز تحت تأثیر قرار بگیرد. همچنین، اگر دمای روغن کم باشد، مدت زمان پخت دونات زیاد خواهد شد. بنابراین، دمای مناسب برای پخت دونات بین ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه است و باید به این نکته توجه کنید.

زمان پخت دونات

همچنین، برای تهیه دونات بهینه، باید به زمان پخت دونات توجه کرد. برای پخت کامل دونات، تنها دو دقیقه زمان نیاز است. در ابتدا، یک دقیقه از زمان پخت را برای سرخ شدن یک طرف دونات اختصاص دهید و سپس دونات را برگردانید و یک دقیقه دیگر را برای سرخ شدن طرف دیگر بگذارید. اگر تاکنون دونات شما به درستی پخته نمی‌شد، ممکن است به دمای روغن توجه نکرده باشید. لذا بهتر است این نکات را در نظر داشته باشید و در آشپزی از آنها استفاده کنید.

آخرین ‌نکات تهیه دونات چیست

باید بگوییم که نکات مربوط به تهیه دونات هنوز به پایان نرسیده‌اند. نکته بعدی درباره خمیر مایه است. حتماً از خمیرمایه‌ای استفاده کنید که تازه باشد تا بتوانید دونات خوشمزه‌ای بپزید. اگر در منزل خمیرمایه ندارید، می‌توانید جوش شیرین و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را به عنوان جایگزین خمیرمایه استفاده کنید.

علت سفت شدن دونات نی نی سایت فوت کوزه گری دونات دونات با چه آردی درست میشه نی نی سایت برای پوک شدن پیراشکی علت پف نکردن دونات نی نی سایت علت ترک خوردن دونات در روغن علت سفت شدن خمیر پیراشکی بعد از پخت طرز تهیه دونات

نکات عطر و طعم دونات

توجه داشته باشید که بعد از آماده شدن دونات، باید آنها را به مدتی خنک کنید. سپس برای اضافه کردن عطر و طعم خوب به دونات، می توانید از یکسری مواد خاص استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید به مقدار کمی از وانیل یا پودر هل استفاده کنید. این دو ماده را همراه با پودر قند مخلوط کنید و سپس آن را روی دونات بریزید. اکنون می توانید این شیرینی فانتزی را لذت بخشید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 اردیبهشت 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.