;
نکات پخت برنج پاکستانی و فوت و فن های پخت برنج پاکستانی مجلسی - چلوگوشت
نکات پخت کیک در پلوپز ساده و راز خوشمزگی درست کردن کیک چیست

نکات پخت کیک در پلوپز ساده و راز خوشمزگی درست کردن کیک چیست

نکات پخت کیک در پلوپز نکات پخت کیک در پلوپز ساده و راز خوشمزگی درست کردن کیک چیست در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پخت کیک …

مدل زیر مانتویی لمه ساده و شیک دخترانه و زنانه کوتاه و بلند

مدل زیر مانتویی لمه ساده و شیک دخترانه و زنانه کوتاه و بلند

مدل زیر مانتویی لمه مدل زیر مانتویی لمه ساده و شیک دخترانه و زنانه کوتاه و بلند در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مانتو لباسی است که …

نکات پخت خورشت ماست و فوت و فن و علت شل شدن خورش ماست

نکات پخت خورشت ماست و فوت و فن و علت شل شدن خورش ماست

نکات پخت خورشت ماست برای خوشمزه شدن خورشت ماست می‌توانید بابد نکات پخت خورشت ماست را بدانید.استفاده از ماست تازه و باکیفیت.استفاده از گوشت با کیفیت برای پخت خورشت.استفاده از ادویه‌های متنوع …

نکات پخت برنج پاکستانی


طرز پخت برنج پاکستانی نی نی سایت
روش پخت برنج پاکستانی
زمان پخت برنج پاکستانی
طرز پخت برنج پاکستانی توپ
طرز پخت برنج پاکستانی خوشبخت
طرز پخت برنج پاکستانی همخوان
طرز پخت برنج پاکستانی طبیعت
طرز پخت برنج پاکستانی آذرگل

نکات پخت برنج پاکستانی و فوت و فن های پخت برنج پاکستانی مجلسی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

روش پخت اول

ابکش کردن برنج پاکستانی اولین روش برای پخت ان میباشد.

در دستور پخت برنج پاکستانی بهتر است قبل از پختن ان را حدودا یک ساعتی در اب و نمک بگذارید خیس بخورد.

برای تعداد افرادی که میخواهید برنج طبخ کنید مهم است چه اندازه ظرفی را استفاده میکنید.

به داخل قابلمه اب را اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بجوشد.

وقتی اب به جوش امد برنجی را که از قبل با اب و نمک خیسانده بودید بشورید و به قابلمه اضافه کنید.

اگر برنجی شفاف سفید و با کیفیت میخواهید بهتر است به برنجی که در حال جوشیذن است مقدار کمی ابلیمو یا اب نارنج تازه اضافه کنید.

موقع جوش امدن برنج اگر به اندازه یک لیوان اب سرد داخل قابلمه بریزید باعث کشیده و قد بلند شدن برنج میشود.

زمانی که برنج به مقدار کافی جوشید ان را در ابکش ریخته اب اضافی ان را گرفته و دوباره به داخل قابلمه برگردانید زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید برنج به خوبی بپزد.

روش پخت دوم

دومین دستور پخت برنج پاکستانی به شکل کته یا دمی چگونه است.

در این دستور وقتی برنج را در اب و نمک به مدت ۱ ساعت خیساندید ان را میشویید و به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.

چون میخواهید برنج را کته بپزید بایذ از اب خیلی کمی برای پختن استفاده کنید که برنج شما از همدیگر باز نشود.

در این مرحله قرار نیست اب برنج را دور بریزید بلکه اجازه دهید اب ان کاملا تبخیر شود و در همان قابلمه دم بکشد.

اگر برنجی خوشمزه و پر از ویتامین بخواهیم بهتر است از برنج کته استفاده کنیم که تمام ارزش غذایی ویتامین و املاح خود را به خوبی حفظ میکند با این روش برنجی خیلی خوش طعم و مزه خواهید داشت.

با ابکش کردن اب برنج بیشتر املاح و ویتامین ان از بین میرود و خاصیت اصلی خود را از دست میدهد.

طرز پخت برنج پاکستانی نی نی سایت
روش پخت برنج پاکستانی
زمان پخت برنج پاکستانی
طرز پخت برنج پاکستانی توپ
طرز پخت برنج پاکستانی خوشبخت
طرز پخت برنج پاکستانی همخوان
طرز پخت برنج پاکستانی طبیعت
طرز پخت برنج پاکستانی آذرگل

فوت و فن پخت برنج پاکستانی

وقتی برنج شما تازه است زمان کم تری ان را در اب و نمک خیس کنید.

اگر برنج شما کهنه تر باشد باید مقدار زمانی که در اب و نمک میماند خیلی بیشتر از برنج تازه باشد.

موقع دم گذاشتن برنج کته تا حد ممکن از اب کمتری برای برنج استفاده کنید تا برنج از هم وا نرود یا شفته نشود.

برای داشتن برنجی قد کشیده و بلند میتوانید وقتی در حال جوش است به ان یک لیوان اب یخ اضافه کنید.

برای داشتن برنجی سفید شفاف و با کیفیت وقتی برنج در حال جوشیدن است فقط کافیست مقداری اب نارنج تازه یا ابلیمو به ان اضافه کنید.

وقتی برنج را میخواهید به شکل کته بپزید بهتر است فقط از یک بند انگشت اب روی سطح ان داخل قابلمه استفاده کنید.

اگر نیت دارید برنج را ابکش کنید مهم نیست چقدر نمک به اب ان اضافه میکنید چون بعد از ابکشی برنج را به خوبی میشورید اما یادتان باشد در نمک ریختن به برنج کته حسابی دقت کنید که شور نشود.

برای زود بالا امدن بخار برنج ابکش شده بهتر است با دسته قاشق یا کفگیر چند حفره نچندان کوچک روی ان ایجاد کنید تا بخار زودتر بالا بیاید و برنج دم بکشد.

نکته ایی دیگر برای قد کشیدن برنج این است که از ظرف بزرگتری برای پخت برنج استفاده کنید تا فضای کافی برای دانه بلند شدنش ایجاد شود.

اگر برنجی قد بلند میخواهید یادتان باشد موقع ابکش کردن به هیچ عنوان از اب سرد استفاده نکنید چرا که دیگر برنج قد نمیکشد.

اما اگر حس کردید برنج شوری دارید فقط با گذاشتن چند تکه سیب زمینی پوست کنده لابه لای برنج موقع دم شوری بیش از حد ان را بگیرید.

زمانی که حس کردید برنج شما ته گرفته و سوخته است با گذاشتن پیاز یا چند تکه نان روی برنج بوی سوختگی ان را به کلی از بین ببرید.

نکته ایی دیگر را به یاد داشته باشید که اگر برنج شما زمان زیادی را جوشید موقع ابکش از اب یخ روی ان استفاده کنید تا از شفته شدن جلوگیری کند هواستان باشد وقتی جوش برنج زیاد شد اصلا از روغن و اب استفاده نکنید.

اندازه اب برای برنج خیس نخورده ۲ پیمانه است و برای برنج خیس خورده از ۱ پیمانه اب استفاده کنید.

اگر میخواهید برنج هنگام پخت از همدیگر وا نرود و شفته نشود حتما در موقع خیساندن به برنج نمک فراوان اضافه کنید تا حالت خود را بعد جوشیدن از دست ندهد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 اسفند 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.