نکات پخت دیزی و زمان پخت آبگوشت در دیزی سفالی
نکات پخت آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی آذربایجان
نکات پخت آش گوجه فرنگی نکات پخت آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی آذربایجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش گوجه از …
نکات پخت زرشک پلو با مرغ و گلاب در زرشک پلو با مرغ
نکات پخت زرشک پلو با مرغ نکات پخت زرشک پلو با مرغ و گلاب در زرشک پلو با مرغ در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد زرشک …
نکات سالاد سبزیجات و راز خوشمزگی سالاد سبزیجات خوشمزه و خانگی
نکات سالاد سبزیجات نکات سالاد سبزیجات و راز خوشمزگی سالاد سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. روش بهترین برای تهیه چاشنی سالاد …
نکات پخت دیزی
نکات پخت دیزی و تهیه دیزی
برای تهیه دیزی، ابتدا گوشت را درون قابلمه با نمک، فلفل و دیگر ادویهها به همراه آب ریخته و در حرارت ملایم به مدت چند ساعت پخته میشود تا گوشت نرم شود. سپس لوبیا و سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، شوید و گشنیز را به قابلمه اضافه کرده و دوباره به مدتی پخته میشود تا طعم و مزهای شیرین و خوشمزه به غذا داده شود. برای سرو دادن دیزی میتوانید از نان لواش استفاده کنید که باعث افزایش خوشمزگی آن میشود.
بهترین گوشت برای دیزی
یکی از مهم ترین نکات پخت آبگوشت این است که گوشت گردن بهترین گوشت برای تهیه دیزی است، زیرا این گوشت هم ترد و لطیف است و هم چربی کافی دارد که به غذا طعم دلپذیری بدهد.
هضم آسان دیزی
افزودن نعناع تازه و پیاز به دیزی، باعث میشود که هضم این غذا راحتتر شود.
ادویه دیزی
اصلیترین ادویه در دیزی زردچوبه است، اما باید به دارچین و زیره هم توجه کنید و از زعفران نیز استفاده نمایید.
راز خوشمزه شدن
با افزایش مدت زمان پخت و کاهش شعله حرارت، دیزی بهتری درست میشود.
جنس قابلمه
استفاده از دیگ سنگی، قابلمه مسی و چدنی، باعث بهبود طعم دیزی میشود.
شام یا نهار
با توجه به سنگین بودن دیزی، بهتر است آن را برای ناهار مصرف کنید تا شام.
کالری دیزی
مصرف هر ۱۰۰ گرم دیزی، حدود ۹۶ کالری ارزش غذایی دارد.
گرفتن طعم خامی زردچوبه
برای از بین بردن طعم خام زردچوبه، میتوانید آن را با سرخ کردن پیاز ترکیب کنید.
زمان اضافه کردن نمک
افزودن نمک به دیزی در ابتدای پخت، تاثیری بر طعم آن خواهد داشت و ان را خوشمزه تر می کند.
ادویه برای خوشمزه شدن آبگوشت
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با استفاده از گوشت، حبوبات و ادویههای مختلف تهیه میشود. برای خوشمزهتر شدن آبگوشت، میتوانید از ادویههای مختلفی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، هل، میخک و زعفران استفاده کنید.
زردچوبه به آبگوشت رنگ و طعم میدهد و فلفل سیاه طعم تندی به آن اضافه میکند. دارچین، زنجبیل، هل و میخک نیز به آبگوشت عطر و طعم خاصی میبخشند. زعفران نیز علاوه بر رنگ و عطر، خواص دارویی نیز دارد.
میزان استفاده از هر ادویه به سلیقه شما بستگی دارد، اما به طور کلی میتوانید از هر ادویه به میزان ۱ قاشق چایخوری استفاده کنید.
علاوه بر ادویههای ذکر شده، میتوانید از سبزیجات معطر مانند نعناع، جعفری و گشنیز نیز برای خوشمزهتر شدن آبگوشت استفاده کنید.